Ser cu Vitamina C pura ~ Keida Skin

Recunoscută ca fiind un antioxidant excelent, pe lângă binecunoscutele sale beneficii asupra sistemului imunitar, Vitamina C are și numeroase beneficii în cosmetică, asupra tenului și a pielii. Vitamina C poate opri sau încetini deteriorarea celulelor pielii. Are rol fotoprotector și creează o barieră ce blochează razele ultraviolete, cele care sunt răspunzătoare de îmbătrânirea prematură a pielii.

Vitamina C este o substanță solubilă în apă. Corpul nostru nu produce în mod natural Vitamina C de aceea este necesară suplimentarea acesteia cu ajutorul cosmeticelor sau prin aport alimentar.

Beneficiile Vitaminei C asupra tenului:

 • oferă tenului luminozitate și redă un aspect mai luminos ajutând la estomparea petelor cauzate de acnee și reduce petele maronii.
 • reduce semnele îmbătrânirii accelerând producerea de colagen și elastină
 • previne și trataeaza petele pigmentare. 
 • contracarează efectele nocive ale razelor UV, razele UVA și UVB fiind principala cauza a îmbătrânirii pielii.

Obișnuiesc de fel consum și suplimente cu vitamina C în perioada rece iar de 2 săptămâni și ceva folosesc zilnic cu mare interes noul Ser KEIDA SKIN cu vitamina C pură, într-o formulă unică ce îmbunătățește efectul protector anti-poluare al barierei pielii și o ajuta respire din nou.

Vitamina C poate fi găsită sub următoarele forme: L-ascorbic acid, Sodium ascorbyl, Phospatem ascorbyl palmitate, Retinyl ascorbate, L-ascorbic acid fiind cea mai stabilă și eficientă formă de vitamina C în skincare, acesta fiind și ingredientul principal din Serul Keida Skin.

Eficacitatea Vitaminei C este sporită fiind în combinație cu alți antioxidanți și rezultate mai bune atunci când este folosită împreună cu acidul hialuronic. De aceea Serul KEIDA SKIN cu vitaminapură nu este un simplu produs pentru ten, este un scut prețios pentru piele, având la bază 7 ingrediente active:

 • Vitamina C în stare pură un antioxidant excelent recunoscut pentru proprietățile sale antirid, ce oferă tenului o protecție suplimentară împotriva radicalilor liberi.
 • Extractul de Catină, bogat în vitaminele B1, B2, K, C, A, E, contribuie la regenerarea țesuturilor prin stimularea producției de colagen, asigură elasticitate pielii și o protejează împotriva razelor UV.
 • Camellia Sinensis, cunoscută și sub denumirea populară de Extract de Ceai Verde, este un ingredient care aplicat extern este benefic în ameliorarea inflamațiilor și a leziunilor, reduce excesul de sebum, calmează și protejează pielea.
 • Centella Asiatică, cunoscută și sub denumire populară de CICA, este denumită de către specialiști planta minune pentru toate tipurile de ten, principalele calități fiind de calmare.
 • Acidul Ferulic, unul dintre cei mai buni antioxidanți naturali pentru piele, acesta fiind obținut din surse vegetale, prin efectul sau regenerant, ajută tenul își recapete suplețea și luminozitatea.
 • Acidul Hialuronic menține pielea hidratată și o protejează de riduri, atrage și reține apa în proporție de aproximativ 70% din greutatea sa.

Serul Keida Skin cu vitamina C pură vine ambalat în mod corespunzător într-o sticlă elegantă complet neagră astfel încât prețiosul ingredient fie ferit de lumină și se păstrezecurat” (dacă este expusă la lumină sau la aer, vitamina C oxidează și nu mai are efecte).

Dozajul se face cu pipeta din dotare iar după recomandarea producătorului, eu am folosit-o și o folosesc doar dimineața. Cu ajutorul pipetei îmi pun câteva picături în palmă după care o masez ușor pe față și gât până intră în piele. Are o textură răcoritoare, apoasă și intră foarte repede în piele. Nu mi se pare are nici un miros, iar culoarea este gălbuie. Imediat după ce o aplic pielea se simte mai moale la atingere. Și întotdeauna aplic peste, o cremă cu SPF. Formula specială este perfectă pentru toate tipurile de ten, are o acțiune blândă și nu produce iritații.

De când folosesc serul, tenul meu pare își revină ușor ușor. Spun asta pentru a fost o perioadă în care l-am ignorat total, adică vreo 2 luni de zile n-am făcut altceva decât spăl pe față dimineața și seara și atât. Și după toate cele întâmplate, efectiv simt am îmbătrânit cu vreo 5 ani… Dar îmi revin și nu vreau neglijez sub nici o formă. Încerc țin de rutina mea simplă momentan, adică aplicarea serului Keida Skin cu vitamina C dimineața (+ crema cu SPF) și seara Crema cu Retinol și Acid Hialuronic Keida Skin care e pe terminate. Mai am și alte serumuri pe care le introduc când și când, dar în general apelez la formula asta simplă.

Pe scurt, beneficile Serului Keida Skin cu Vitamina C pură:

 • Previne Îmbătrânirea Pielii
 • Reduce Vizibil Ridurile
 • Elimină Petele Pigmentare și Post Acnee
 • Uniformizează Nuanța Tenului
 • Hidratează Tenul
 • Stimulează Producția de Colagen
 • Pentru Toate Tipurile de Piele
 • NU CONȚINE: Parfum, Alcool, Parabeni

Ați încercat Serul cu Vitamina C de la Keida Skin sau tentează?

*Produsele KEIDA SKIN sunt fabricate la standarde internaționale în Korea de Sud în laboratoare acreditate de Min. Sănătății care dețin toate certificatele.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *