Răsfăț pentru părul meu ~ Moroccanoil Tratament

Vara am obiceiul să fac o schimbare la păr și singura care îmi place de câțiva ani încoace e una simplă și pretențioasă – șuvițe blond deschis răzlețe dar nu pe tot părul ci doar în partea din față. Șuvițe simple dar afurisite pentru că nah…la scurt timp părul începe să se asprească și să arate tocat și neîngrijit. L-am cam neglijat vara trecută ce-i drept, uleiul de cocos l-am rătăcit și nici pălării parcă nu prea am purtat.
De cum am intrat în posesia kitului de îngrijire de la Moroccanoil, am și început testarea în fel și chip. Este vorba despre Tratamentul Moroccanoil pentru toate tipurile de păr și Crema hidratantă pentru coafat.
Îmi plac uleiurile pentru păr dar uneori uit că trebuie să folosesc o cantitate mică, apoi mă enervez că îmi îngrașă părul prea repede și o perioadă mă fac că uit de ele. Așa s-a întâmplat prima dată cu Uleiul Tratament Moroccanoil. Mi-am aplicat prea mult și a doua zi deja simțeam nevoia să mă spăl din nou pe cap. L-am mai lăsat totuși, se vedea că părul meu are nevoie de hidratare intensă și sigur i-a priit. Apoi am început să îl folosesc doar o dată pe săptămână și nu după fiecare spălare cum îmi propusesem. Poate fi folosit atât pe părul umed cât și pe părul uscat dar eu prefer pe părul umed, imediat după baie după care îl usuc normal cu feonul. Pompez o cantitate mică în podul palmei, apoi folosindu-mă de ambele mâini îl aplic doar pe vârfuri cât mai uniform.moroccanoil
“Moroccanoil Tratament revitalizează părul foarte subțire, blond sau care a fost deteriorat de către diverse tratamente chimice sau factorii de mediu. Conferă părului mai multă maleabilitate, luciu și se descurda mai ușor, fără să aibă un aspect încărcat. Formula fără alcool este absorbită rapid de către părul umed sau uscat. Este un produs multifuncțional, de aceea poate fi aplicat înainte de serviciile chimice pentru a îmbunătăți sănătatea părului în timpul procesului.”
Am observat o îmbunătățire a aspectului, se simte la atingere că nu mai este așa aspru și uscat și am primit și complimente la adresa lui. De fiecare dată după ce folosesc Moroccanoil e imposibil să nu mă întrebe cineva “ți-ai făcut ceva nou la păr?”, “dar ce ți-ai făcut la păr?”, “are o strălucire aparte azi“. Astfel de remarci sunt cele mai bune atunci când încerc ceva nou și sunt curioasă dacă chiar funcționează.
Produsul are o textură uleioasă dar intră repede în păr, nu lasă reziduri grase sau vizibile. Ambalajul este din sticlă și este dotat cu o pompiță ce face dozajul mai precis și safe. Este multifuncțional și foarte spornic.
moroccanoil-federova hair-care moroccanoil-toplineDin aceeași gamă am și Crema hidratantă pentru coafat pe care o folosesc în același mod (după baie, pe părul umed și doar la vârfuri) atunci când am de gând să dorm cu bigudiurile moi peste noapte sau vreau să-mi fac bucle cu ondulatorul. Are consistență cremoasă și fină, se aplică foarte ușor și intră imediat în firul de păr. Nici ea nu îmi încarcă părul și nu am observat să îl îngrașe, dar am și grijă să nu aplic prea multă.
Ambele produse îmi plac la fel de mult și mă bucur că sunt spornice și o să le mai folosesc o perioda destul de lungă.
Știu că nu are relevanță mirosul unui produs de îngrijire dar năsucului meu îi place tare mult cum miroase părul meu după utilizarea unuia dintre celor două produse Moroccanoil. Nu mă pricep să îl descriu în cuvinte dar îmi transmite prospețime, e un miros frumos tipic unui păr proaspăt coafat într-un saloan luxos care folosește doar produse profesionale magice.
Produsele Moroccanoil se găsesc la Top Line Romania AICI iar pagina lor de Facebook o găsiți AICI.
Succesul Tratamentului Moroccanoil în dezvoltarea brandului Moroccanoil s-a datorat rețetelor inovative pentru produse de păr, de lux, care se adresează nevoilor tuturor tipurilor de păr.Produsele Moroccanoil au devenit celebre datorită texturii ușoare, rezultatelor cu aspect foarte natural și datorită felului unic în care se absorb instant în păr, fără să lase reziduuri.
Formulele exclusive nu numai că lasă părul strălucitor și fin, dar imbunătătesc starea părului, pentru un aspect mai sănătos și mai frumos cu fiecare utilizare.
Produsele Moroccanoil sunt utilizate în culisele celor mai renumite prezentări de modă și sunt preferate de stiliști de top pentru coperțile revistelor de profil, editoriale de modă și gale de decernare a unor premii precum Premiile Oscar, Golden Globe, Grammy, Independent Spirit Awards și Premiile MTV. Binecunoscutul parfum Moroccanoil și ambalajul exclusiv “albastru și oranj Moroccanoil” au fost inspirate de esența Mării Mediterane.
Aroma produselor Moroccanoil ® prezintă nuanțe seducătoare și sofisticate care îți răsfăta simțurile.”
Voi ați încercat ceva de la Moroccanoil? 😆 

Comments (10)

  1. Kinga

    Inca nu am incercat nimica de la ei, dar chiar vreau!!!

    Te pup!
    Kinga

    ChocolateFashionCoffee Blog
    Instagram
    ChocolateFashionCoffee Pinterest

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Sunt foarte faine produsele! Scumpicele dar merita pentru ca uleiul asta, de exemplu este foarte spornic.
      Pup si eu!

      Reply
  2. Cristina

    Il am si eu, de fapt eu am o mostra. Parul meu nu zice niciodata nu la hidratare si ingrijire.

    http://strumfette.blogspot.ro/

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Al meu arata super hidratat in ultima perioada, cred ca am exgerat eu cu aplicarea de produse. Am inceput sa ma si spal mai des pentru ca am impresia ca se ingrasa mai des…

      Reply
  3. coco

    excelente! folosesc si eu uleiul! si tu ai un par minunat!

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Ms coco! Pup!

      Reply
  4. Daniela

    Nu l-am incercat, nici macar nu am auzit de el. Fetele la salon folosesc altceva altfel sigur as fi retinut. O sa il caut si eu, ca vad ca scrii numai de bine.

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Ma mir ca n-ai auzit de el, este destul de popular in lumea de beauty 😀
      Eu l-am incercat si acum vreo 2-3 ani dar am avut doar o sticluta mica si aveam si parul lung. Imi aduc aminte ca mi-a placut si atunci.

      Reply
  5. Lory's Blog

    Am avut si eu o varianta mica a acestui ulei si mi-a placut!

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Stiu sticluta, a trecut si prin mana mea 😀

      Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *