Summer Escape ~ limited edition | Pupa Milano

Luna trecută am primit câteva produse din colecția de machiaj Summer Escape, ediție limitată Pupa  Milano. De atunci am fost un dute-vino, de 2 ori la mare, în orașul natal, work from home, prin afara Bucureștiului, iar acum iar fac bagaje. Astea au fost motivele pentru care nu am avut timp stau cu laptopul personal în brațe și povestesc despre frumoasă colecție. Timp de scris nu am avut, dar fac poze și machiaje bineînțeles mi-am făcut.

Summer Escape este o colecție inspirată de nuanțele pământului vara, de nuanțele marii și de tonurile calde ale soarelui, iar ambalajele sunt pline de culoare și transmit veselie, good vibe după cum puteți observa și în pozele mele. Nu vreau laud, dar mi-a plăcut ce a ieșit deși a fost primul machiaj încercat cu unele dintre produse și pe final am crezut l-am stricat. Vedeți imediat de ce.

Colecția Summer Escape o șiți AICI pe site. Conține 11 produse iar eu am primit 7 dintre ele, suficiente cât strălucesc în zilele însorite de vară.

O încep cu produsul meu preferat care era îmi strice machiajul pe final și anume Bronzerul Summer Escape Marbled Bronzer (001 Hello Sunshine) care este extrem de pigmentat și de la prima aplicare se vedea prea mult pe fața mea. Am încercat estompez cât mai mult și în felul ăsta am salvat machiajul. Nu m-am gândit este așa de pigmentat but I love it! Ador irizatiile strălucitoare din produs, se vede superb și am de gând îl folosesc și pe post de fard, aplicat discret.

În machiajul din poze am purtat fardul Summer Escape Metal Eyeshadow (001 Metallic Dream) care este foarte sidefat și metalic. L-am aplicat fără primer cu pensula uscată și am sesizat este un fard ce are o textură umedă și o nuanță foarte pigmentată. Partea proastă este …. l-am scăpat pe jos și s-a făcut zob. Nu am reușit salvez nimic și tare rău îmi pare, dar o consolez cu aplicarea bronzerului atunci când o vreau nuanțele apusului în priviri.

Un alt fard din colecție este Summer Escape Intense Eyeshadow (001 Terracotta Lover) total diferit sau mai degrabă opusul celuilalt pentru are o textură fină și este complet mat. Ador nuanța asta pământie caldă. Terracotta te duce cu numele la cărămiziu, dar bate foarte puțîn spre el. Aplicat discret, oferă o nuanță perfectă și potrivită machiajelor simple și cât mai naturale.

După ce mi-am aplicat nuanțele apusului pe pleoape dintr-un singur fard, am zis vin cu valurile marii în peisaj și m-am folosit de unul dintre creioanele din colecție ~ Summer Escape Extreme Kajal, ambele în naunte de albastru ~ 007 Ultramarine & 008 Midnight Blue.

L-am aplicat pe linia apei și foarte putin sub genele inferioare. Este foarte cremos și necesită fixare cu fard. Eu cel puțin am cam simțit nevoia, mai ales am făcut pozele la vreo 30 grade și la un moment dat am început mi simt mustața umedă.

Și ultimpul produs, dar nu cel din urmă pentru ador rujurile lichide de la Pupa Milano, este Summer Escape Lip Dream. În colecție sunt 3 nuanțe: 001 Orange Passion, 002 Red Desire și 003 Cherry Juice, utimele două fiind pe mâna mea. Are o textură foarte cremoasă și o nuanță intensă iar aplicatorul este foarte ușor de manevrat. Nu este rezistent la transfer ca alte rujuri Pupa Milano, dar nuanțele sunt adorabile iar textura foarte soft.

Ce părere aveți despre colecția Summer Escape de la Pupa Milano? place vreun produs anume din cele enumerate?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *