Cadouri pentru bărbați?

Se apropie perioada sărbătorilor și toată lumea face cadouri, visează cadouri, împachetează cadouri și cumpără cadouri. Totul bine și frumos, dar când ajungem la cadouri pentru bărbați ne cam împotmolim. Cel puțin eu cam asta pățesc mereu, nu știu ce cumpăr, ce s-ar potrivi și stau și despic firul în 4 și învart în aceleași idei. Ca mulțumești o femeie e mai simplu, sunt mult mai multe variante, mai ales noi ne și bucurăm cam la orice cadou, dar ca alegi ceva pentru un bărbat e mai dificil zic eu. Bine, depinde și de bărbații din viața ta. Eu am norocul nu am foarte mulți bărbați în viața mea și cadourile pentru ei sunt destul de simple. Îmi plac seturile și aleg de multe ori cadou la set, dar un mare succes au avut întotdeauna produsele de bărbierit pentru , hai fim serioși, ce bărbat nu se bărbierește în ziua de azi? 🙂 .

Personal am atracție la parfumuri barbati si nu doar îmi cam place -i cumpăr omului meu, dar îmi plac și mie foarte mult cum miros 😀 .
Nu știu cum sunt bărbații voștri, dar al meu preferă aibă doar câteva și ce enervează cel mai mult e i se termină foarte greu deși folosește zilnic. Și nu exagerez. În schimb eu, folosesc foarte rar de când cu lucrul de acasă, dar îmi cumpăr încontinuu, am o colecție întreagă care sper nu expire în cel puțin 10 ani 😯 . Încă visez la momentul în care voi începe serviciul fizic și voi alege în fiecare dimineață alt parfum. Era momentul meu favorit al dimineții deși uneori îmi cam dădea dureri de cap.

Am câteva parfumuri de bărbați preferate, atât de preferate încât folosi și eu. Vi s-a întâmplat vreodată? De exemplu Clasic de la Jean Paul Gaultier sau Invictus Legend Paco Rabanne. Apropo de ultimul, mi-l doresc pentru el și urmează sigur la mini colecția lui. Am văzut este și în top 10 și nu miră deloc.

Este  un parfum “extatic și captivant, arzător și proaspăt, care cucerește și îl înalță pe culmile victoriei pe cel care-l folosește.” spun ei. las mai jos compoziția lui ca încercați vi-l imaginați olfactiv.

  • Note vârf: grapefruit, sare de mare, tonuri marine
  • Note inimă: condimente, frunze de dafin, geranium
  • Note bază: chihlimbar roșu, lemn de guaiac
  • Grupe de parfumuri: chypre, lemnoase

Îmi place foarte mult și designul sticluței și apropo de asta, eu sunt genul de persoană care se lasă furată de acest aspect. Sunt parfumuri pe care le- cumpăra doar pentru frumusețea sticluței, dar noroc că sunt cumpătată și prefer să îl încerc înainte.

Dacă ar fi după mine lua la rând top 10 parfumuri pentru barbati sau cel puțin o mare parte din ele... Un parfum pe care i l-am dăruit recent de ziua lui și cred a fost anul trecut în top dacă nu înșel, este The One de la Dolce & Gabana. E un parfum mai de suflet zice eu, l-a avut cândva în trecut și îmi aduce aminte de perioada aia frumoasă și din când în când mai trezesc i-l cumpăr. Are un miros deosebit, oriental, ușor picant.
“Apa de toaletă Dolce & Gabbana The One for Men radiază eleganță, senzualitate și atemporalitate. În plus, echilibrul dintre notele de tutun și picanteria mirodeniilor dezvăluie și alte fațete ale personalității sofisticate, fermecătoare și carismatice a bărbatului care alege să folosească Dolce & Gabbana.”

Este un parfum clasic, dar și modern în același timp, are un design simplu, nimic sofisticat, e doar un flacon geometric cu linii curate și simple. Am tot zis o iau corespondentul său feminin cu același nume, dar nu am ajuns deloc îl testez.

  • Note vârf grapefruit, busuioc, coriandru
  • Note inimă floare de portocal, cardamom, ghimbir
  • Note bază tabac, lemn de cedru, cihlimbar

Știu din propria experiență nu e deloc ușor alegi un parfum pentru el, e o abordare riscantă dar dacă nu vrei riști, poți îi oferi ceva ce știi i-a plăcut cândva și îl face fericit -l simtă din nou.

Sunt curioasă ce cadouri pentru bărbați cumpărați voi în general? Mai ales acum de sărbători 😀 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *