Nivea a relansat noile șampoane și balsamuri

Nivea, fără dar și poate este un brand de suflet care îmi aduce aminte de copilărie, de vremurile când eram doar o fetiță curioasă ce găsea o cremă Nivea de fiecare dată când cotrobăia în geanta mamei. Era universală atunci, țin minte că o folosea și pentru ten și pentru mâini, nu exista noțiunea de cremă de mâini sau cremă de față. Mirosul ei rămâne inconfundabil și de neuitat. în prezent folosesc multe produse de la Nivea, printre ele enumerandu-se spuma de curățare facială, demachiantul bifazic pentru ochi, șamponul pentru copii și săpunul lichid pentru igienă intimă.

Recent am participat la evenimentul unde Nivea a relansat întreaga gamă de şampoane şi balsamuri, printr-un nou design feminin al ambalajelor şi prin introducerea noii formule inovatoare Nutri Essence, ce aduce împreună două dintre cele mai hrănitoare substanţe: Eucerit şi ulei de macadamia. Acestea îngrijesc, fortifică şi protejează eficient părul.Experience-Hair-Care287 Experience-Hair-Care290 Experience-Hair-Care014niveaTrebuie să recunosc că până în prezent nu am mai încercat nici un șampon de la Nivea, nu mă întrebați de ce pentru că nici eu nu știu. Cam așa stătea treaba înainte de eveniment dar în momentul de față părul meu miroase a Nivea și se prezintă într-o stare bunicică, relația noastă fiind puțin instabilă.

La nivel de design, produsele vor fi prezente la raft într-un nou ambalaj elegant, minimalist şi inovator, inspirat din frumuseţea formei corpului feminin. Design-ul sticlei împrumută detalii din naturaleţea şi simplitatea unui păr frumos, având imprimate pe laterale, linii în relief.
În completarea noii tehnologii ce se regăseşte în formula tuturor şampoanelor şi balsamurilor NIVEA, produsele conţin ingrediente naturale precum extract de floare de salcâm, citrice, bambus sau aloe vera, pentru rezultate eficiente în funcţie de fiecare tip de păr şi de nevoile acestuia.Experience-Hair-Care007 Experience-Hair-Care021NIVEA, cea mai de încredere marcă de îngrijire a pielii, la nivel mondial*, are în prezent în portofoliul de produse pentru îngrijirea părului opt tipuri diferite de şampon şi alte șase tipuri de balsam potrivite nevoilor oricărui tip de păr, de la cel uscat, tern, fără volum, la cel lipsit de strălucire, sau cel cu vărfurile despicate, păr colorat, păr cu tendință de îngrășare, sau păr lung și uscat.

Noile game NIVEA Hair sunt disponibile în supermarket-uri şi în marile lanţuri de magazine începând cu data de 1 noiembrie 2015.
Preţ recomandat şampoane: 13.68 Lei, 250 ml; 18.85 Lei, 400 ml
Preţ recomandat balsamuri: 13.68 Lei, 200 ml.

Ați încercat până acum produse de îngrijire a părului de la Nivea?
Cum vi se par? 😀 

Comments (2)

  1. Amy

    Eu am incercat samponul pentru par vopsit de la Nivea, dar si balsamul. Nu am vazut rezultate wow in urma utilizarii acestora, dar pot sa spun ca miroseau foarte frumos. Sunt curioasa sa incerc noile produse, poate acestea vor fi mai bune!

    Reply
  2. Daniela

    Nu am folosit produse de ingrijire a parului, insa am mai tot timpul cate o lotiune de la ei. Nu am putut sa nu remarc ce elegant este design-ul produselor prezentate. As spune ca vinde chiar foarte bine.

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *