Juniorul meu (4 ani jumate) recomandă 2 produse și ceva distractiv

Am povestit cu ani în urmă despre îngrijirea bebelușului și mi-a făcut mare plăcere să vorbesc despre acele începuturi și schimbări din viața mea. Intenționam să mai povestesc despre asta din când în când, dar până la urmă am hotărât să nu amestec treburile bebelușești cu astea de beauty și fashion, chiar dacă fac parte din viața mea și îmi ocupă destul timp. Acum Eduard are 4 ani jumate și deși nu este fetiță, a intrat în vizorul unora dintre colaboratorii mei și uneori primește și el cadouri. Bineînțeles că mami decide de cele mai multe ori ce-i mai bine și bun pentru el, așa că nu testează orice. Și ca să fiu sinceră până la capăt, testăm împreună ce primește 😀 .
Acum ceva timp am primit fiecare câte o pastă de dinți, ambele naturale, de la GennaDent.

GENNADENT JUNIOR, PASTĂ DE DINȚI PENTRU COPII, CU ARGILĂ  ȘI PORTOCALE

Acest produs este recomandat mai ales în perioada în care copiii învață să se spele pe dinți. Dacă le oferim o pastă de dinți naturală și atrăgătoare (prin aroma plăcută de portocală) îi încurajăm să își însușească prin joacă obiceiul – atât de folositor! – al igienei dentare frecvente și regulate.

Eu îl spăl pe Ed de când avea 6 luni și doar 2 dințișori răsăriți. Și tot timpul i-am ales pastă de dinți cu diverse arome, tocmai ca să nu am surprize, să nu mă trezesc că se sperie sau fuge de treaba asta care a devenit obicei zilnic, așa cum e și normal.
Pasta de dinți de la Gennadent are o consistență puțin ciudată, arată exact ca argilă, culoarea fiind ceva mai închisă iar textura se simte puțin nisipoasă, cu aromă de portocale. La început nu i-a plăcut, a zis că e iute, dar el nu are de unde să știe ce înseamnă “iute” și nici nu vreau să-i arăt acum 😯 . Probabil că textura nisipoasă s-a simțit ciudat la limbă și a asociat gustul cu “iute”, fiind ceva nou și necunoscut pentru el. Asta a fost la primele 2 utilizări după care mi-a zis că îi place și că simte gust de portocală. Lucru care m-a bucurat, evident 😀 .

Pasta de dinți Junior are printre componentele sale de bază argilă bioactivă, aloe vera, propolis și extracte naturale din plante (muşeţel, coada-şoricelului, salvie, lemn-dulce, sunătoare, pătlagină). Argila bioactivă echilibrează Ph-ul de la nivelul cavităţii bucale – perturbat de consumul de dulciuri, este cicatrizantă, protejează gingiile, mineralizează dinţii şi ajută la prevenirea cariilor.
Acționează blând asupra dinților și gingiilor celor mici și oferă o bună protecție împotriva dezvoltării plăcii bacteriene.
Datorită compoziţiei 100% naturale din care este realizată, GennaDent Junior nu prezintă risc în cazul ingerării accidentale în mici cantități. Nu conține fluor! Nu conţine PEG-uri, parabeni, spumanţi, nu conţine conservanţi şi coloranţi artificiali şi este realizată printr-un procedeu tehnologic special ce menţine nealterate proprietăţile ingredientelor naturale.

Un alt produs pe care l-a primit Ed a fost Wellbaby vitamina D suport în dezvoltarea armonioasă a micuților. Eram indecisă, nu știam ce să fac așa că am pus cutiuța bine și am zis să aștept următoarea vizită la medic ca să cer o părere.
Iar luna trecută, din cauza unei răceli am ajuns cu Eduard la medic. Bineînțeles că uitasem complet de vitamina D, dar doamna doctor mi-a recomandat să îi dau în lunile cu R. Atunci mi-am adus aminte instant și i-am zis ce am acasă. Cu acordul medicului, am început să îi dau în fiecare dimineață, atât cât este recomandat pentru vârsta și greutatea lui. Eduard nu refuză niciodată, chiar îi place siringuța mică din dotare.

Vitamina D este esențială în creșterea și dezvoltarea copiilor, intervenind în menținerea sănătății dinților, a sistemului osos, dar și în maturarea sistemului imun și în diviziunea celulară. Fiind o vitamină liposolubilă care acționează la nivel celular, aceasta este produsă la nivelul pielii atunci când există expunere la raze ultraviolete de tip B (UVB) – fără creme de protecție.

În România, suplimentarea cu vitamina D este recomandată pentru toți sugarii și copiii sănătoși. Doza de Vitamina D recomandată în profilaxie trebuie ajustată în funcţie de particularităţile individuale ale copilului şi de factorii de risc pentru rahitism.

Folosind o formă activă a vitaminei – D3, pe bază naturală de ulei de măsline, Wellbaby Vitamina D oferă sprijin în creșterea normală și în dezvoltarea oaselor. Putând fi administrat începând cu vârsta de 4 luni, Wellbaby vitamina D are o seringă dozatoare de 0,5 ml ce face ușor de administrat soluția.

Produsul nu are efecte alergizante, nu conține colorant sau conservant artificial, alcool, sare, zer, lactoză sau îndulcitori. De asemenea, producția se realizează într-un compartiment separat de alte produse ce pot conține ulei de arahide.

Găsiți Wellbaby vitamina D în farmacii.

Și ca să trecem la partea distractivă mai repede, nu e vorba despre colecția lui de mașinuțe ci despre vacanță. Pentru că da, a început vacanța de iarnă și cum vremea rece nu ne permite să petrecem prea mult timp în aer liber, noi propunem locurile de joacă existențe în malluri, preferatul lui Ed fiind Gymboland.
În perioada 22 decembrie – 7 ianuarie este sărbătoare mare și în casa Gymboland unde au loc jocuri antrenante, ateliere de creație și activități care cresc apetitul pentru distracție. Noi cu siguranță o să-l vizităm la un moment dat.

Cu gândul că au citit acest articol doar mămicile, îndrăznesc să vă întreb care sunt recomandările micuților voștri. Chiar sunt curioasă 😀 .

Comment (1)

  1. cantare electronice

    foarte ingenios articol

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *