Produse românești procesate la rece ~ VivaNatura

Dacă sunteți de mult aici cu mine știți deja  îmi place  susțin afacerile din România și asta a fost primul motiv pentru care am acceptat  testez produse de la VivaNatura. Le știam deja din magazinele dm, dar încercasem doar o pastă de dinți până acum ceva timp.

Produsele sunt constituite în proporţie de 96-100% din ingrediente active, naturale şi de origine naturală: argilă activă, petrol, conţinut complex de uleiuri vegetale presate la rece, uleiuri esenţiale, extracte din plante, propolis, metale coloidale, zeolit. Fabricate şi ambalate la noi în ţară. Gamele ce compun portofoliul lor se adresează consumatorilor de toate vârstele, de la copilul nou-născut până la vârstnici, inclusiv. Produsele  VivaNatura sunt procesate la rece – în mod exclusiv.

Am primit 5 produse și despre câteva deja mi-am format o părere:

1. Cremă demachiantă “fără lacrimi”

“Crema demachiantă ”fără lacrimi” cu ulei de migdale dulci şi argint curăță delicat pielea, fără să o usuce, fiind tolerată de toate tipurile de ten.
Demachiantul are o acțiune blândă asupra pielii, nu irită, este hidratant și nu produce acel disconfort de usturime a ochilor.
Formula sa revoluționară îmbină principiile active ale uleiurilor vegetale și ale extractelor din plante.
Mod de utilizare:
Se aplică pe dischetă şi se masează uşor faţa. Se îndepărtează cu o dischetă curată, nu necesită clătire. Potrivit pentru toate tipurile de ten. Curăţă tenul chiar şi în absenţa necesităţii demachiajului.”

M-am dezobișnuit  folosesc loțiuni demachiante sub formă de cremă sau lapte și recunosc  nu prea am fost adepta lor, dar de când am primit-o am folosit-o și îmi place. Nu îmi irită ochii aboslut deloc și demchiaza foarte bine chiar și machiajul strident și mult, rimelul și toate cele. Am întâmpinat ceva dificultăți la un ruj foarte rezistent, dar am rezolvat cu puțin ulei. Prefer însă   demachiez cu această crema datorită ingredientelor naturale. Deși nu necesită spălare, eu de când  știu  spăl după ce  demachiez, cu apă și cu un produs de curățare a tenului. Crema demachiantă are o consistență groasă de cremă și nu necesita o cantitate foarte mare pentru demachiere.

2. Cremă de păr cu extract de cafea și petrol

“Crema împotriva căderii părului are efecte deosebite datorită componenței complexe de extract de cafea verde, precum şi o fracţie specială obţinută din petrol, care acționează sinergic pentru a îngriji și întări firul de păr. În România valoarea terapeutică a petrolului este cunoscută de multă vreme, fiind o metodă tradițională de fortifiere a părului. Utilizarea lui are, astăzi, o bază nouă, sțiințifică. Crema este eficientă încă de la prima utilizare. Ajută la regenerarea firului de păr, oprește căderea anormală a părului, acesta devenind astfel mai rezistent și mai sănătos.”

Sincer, eu nu prea cred în produse minune pentru creșterea părului sau împotriva căderii părului gândesc  de cele mai multe ori problema vine din interior. Și eu chiar am problema asta și am început  iau niște vitamine, dar în același timp am primit și crema asta cu brațele deschise și am folosit-o. Poate pare exagerat, dar întradevăr am observat după prima utilizare  mi-a căzut mai puțin păr, nu înțeleg acest fenomen, dar chiar am observat. După ce îmi usuc părulîl periez cu capul în jos în duș și de acolo îmi adun firele de obicei. Și de multe ori am adunat o tonă, dar în ultimul timp e mult mai puținȘi sper  reușesc  îl regenerez pentru  in ultimii ani chiar am cam rămas fără. O  povestesc mai multe in altă postare.

3. Gennadent Praf de dinți 100% natural cu argilă, plante și zeolit

100% natural – pentru albirea dinţilor. Vegan – procesat la rece. Fără FLUOR – Fără parabeni. Fără OMG (organisme modificate genetic), Fără PEG, SLS – netestată pe animale. Fără coloranţi, conservanţi şi parfum sintetic.

Praful de dinţi este un produs 100% natural, eficient pentru îngrijirea şi albirea dinţilor. Conţine un amestec de argilă şi extracte de plante care absoarbe mirosurile neplăcute ale gurii, curăţă şi albeşte dinţii, împrospătează respiraţia.

Mod de folosire: se aplică pe periuţa umedă o cantitate adecvată de praf de dinţi şi se realizează periajul.”

Mai natural de atât nu am văzut  existe vreaun produs pentru îngrijirea dinților. Nu pot  zic  e un produs chiar pe placul meu, fiind de tip praf, dar îl folosesc tocmai datorită ingredientelor pe care le conține. Numai  pun și puțină pastă de dinți pe periuțăDacă nu văd spumă nu  simt bine, am senzația  nu m-am spălat pe dinți. Este un praf foarte fin, nu am simțit nici un disconfort chiar dacă l-am folosit zilnic, nu are nici o legătură cu alte prafuri de tipul bicarbonatului. Spun asta pentru  eu făceam greșeala  mi-l imaginez ca pe bicarbonat și bicarbonatul e chiar iritant folosit mai multe zile la rând. Nu îmi dau seama dacă albește, cred  este prea devreme ca  trag o concluzie pentru  nu îl folosesc de foarte mult timpDupă ce termin tubul poate fac aici un update. Praful vine într-un tub de plastic care are un orificiu mic prin care iese. Este mentolat și lasă respirația fresh.

4. Cremă de corp cu mango şi unt de shea

“Poluarea, razele soarelui, frigul, șampoanele și gelurile de duș grăbesc îmbătrânirea pielii.
Crema de corp cu mango și unt de shea de la VivaNatura are un efect preventiv. Îmbină proprietățile regenerante ale untului de mango și shea cu principiile active din plante (gălbenele, nalbă mare, codița șoricelului) și uleiuri naturale (ulei de măsline, sâmburi de struguri, migdale dulci și ulei de jojoba). Emoliază, hidratează și repară pielea deteriorată, răsfață întregul trup prin acțiunea sa de revigorare, conferind pielii un aspect sănătos și foarte atrăgător.

98% naturală şi de origine naturală! Procesată la rece – fără parabeni.”

Am prea multe creme desfăcute și nu am început-o, dar la cum sună ingredientele și descriere abia aștept s-o încerc.
5. MAGIC BOOST Cremă intensivă pentru remodelarea bustului cu fitoestrogeni și peptide

“Are o tripla actiune:
– conține fitoestrogeni (din plante) cu efect benefic asupra glandei mamare
– întărește conținutul de fibre de colagen și elastina
– amplifică stratul adipos de la nivelul sânilor
Crema conține și extractul de tamarind, care este un înlocuitor natural mai puternic al acidului hialuronic care hidratează țesutul mamar (contribuie la amplificarea volumului sânilor și cu apă corporală) și menține elasticitatea pielii.
Prin sinergia fitoestrogenilor și a peptidelor, această cremă favorizează volumul bustului printr-un efect cosmetic asemănător lipo-liftingului.
Eficientă este dovedita prin studii certificate asupra substanțelor active.
Mod de folosire:
Se aplica local de doua ori pe zi prin mișcări circulare de jos in sus pe toată suprafața bustului pana la intrarea in derm.”

Nici crema asta nu am început-o, dar sunt extrem de curioasă dacă chiar are vreun efect.  las și poză cu lista de ingrediente.

Pe lângă faptul  produsele VivaNatura au ingrediente active, naturale şi de origine naturală, se găsesc la prețuri foarte bune atât pe siteul lor cât și în magazinul dm, unde le-am descoperit eu prima datăÎn plusîn caz   tentează  faceți vreo comandă online pe

www.vivanatura.ro am pentru voi un cod de 15% reducere : federova15. Enjoy it!

Pe curând!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *