Multifunction Sunscreen ~ Pupa Milano (my favorite)

Odată cu superba colecție de machiaj Summer Escape Pupa Milano, am primit și 4 produse “Multifunction Sunscreen”, dar în poză apar doar 3 pentru pe unul l-am rătăcit. Nu știu cum, dar cu atâtea bagaje, -le, desfă-le, se pare a dispărut un produs.

Le-am plimbat cu mine la mare, dar doar pe unul dintre ele l-am folosit intens acesta fiind și preferatul meu: Multifunction Sunscreen Milk Spray SPF 30 (200 ml). Nu știu dacă este el de vină sau nu, dar ultima dată când am fost la mare l-am folosit zilnic și pentru prima dată am simțit m-am bronzat frumos și uniform, pielea nu mai bătea spre roz altă dată ci spre caramel. Deși în mare parte a timpului am stat sub umbrelaÎmi place este de tip spray, se folosește ușor, este alb, dar odată masat intră în piele și se absoarbe. Are un miros extrem de plăcut și nu rămâne lipicios pe piele.

“Lapte spray solar hidratant cu absorbție rapidă. Formulă conține Melastim Tech care stimulează producția de melanină, pentru o bronzare rapidă și de durată. Asigură o protecție completă împotriva razelor UVB, UVA, UVA lungi și infraroșii. Formule cu o concentrație de filtre redusă cu 2/3 comparativ cu o cremă solară tradițională cu spf similar pentru o responsabilitate crescută față de conservarea biologică a mărilor noastre. Adecvat și pentru protecția scalpului. Rezistent la apă și la transpirație. Anti-nisip. 

Cu risc scăzut de reacții alergice
Testat dermatologic
Fără parabeni
Fabricat în Italia

Lista de ingrediente: AQUA (WATER), OCTOCRYLENE, C12-15 ALKYL BENZOATE, CETEARYL ISONONANOATE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, GLYCERIN, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, OCTYLDODECYL CITRATE CROSSPOLYMER, PARFUM (FRAGRANCE), LAURYL GLUCOSIDE, POLYGLYCERYL-2 DIPOLYHYDROXYSTEARATE, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, PHENOXYETHANOL, ACRYLATES/BEHENETH-25 METHACRYLATE COPOLYMER, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, PHYSALIS ANGULATA EXTRACT, LIMONENE, DISODIUM EDTA, ETHYLHEXYLGLYCERIN, INOSITOL, LECITHIN, SODIUM HYDROXIDE, TOCOPHEROL, ASCORBYL PALMITATE, CITRIC ACID

View this post on Instagram

N-am avut prea multe ocazii să îl folosesc, dar mi-a plăcut mult cât l-am folosit. Miroase foarte plăcut, intră în piele şi nu lasă peliculă grasă ~ MULTIFUNCTION SUNSCREEN MILK SPRAY SPF 30 (200 ml) 🧚🏼‍♀️ Lapte spray solar hidratant cu absorbție rapidă.  🧚🏼‍♀️Formula conține Melastim Tech care stimulează producția de melanină, pentru o bronzare rapidă și de durată. Asigură o protecție completă împotriva razelor UVB, UVA, UVA lungi și infraroșii.  🧚🏼‍♀️Formule cu o concentrație de filtre redusă cu 2/3 comparativ cu o cremă solară tradițională cu spf similar pentru o responsabilitate crescută față de conservarea biologică a mărilor noastre. 🧚🏼‍♀️Adecvat și pentru protecția scalpului. Rezistent la apă și la transpirație. Anti-nisip.  💫 Cu risc scăzut de reacții alergice 💫 Testat dermatologic 💫 Fără parabeni 💫 Fabricat în Italia #PupaMilano #PupaMilanoRomania #pupalovers #madeinItaly #multifunction #sunscreenmilk #sprayspf #spf30 #fps #usespf #skin #skincare #skinprotection #sunprotection #loveyourskin #uva #uvb #summeraddict #musthave #summeresentials #swimingpool #bluewater

A post shared by federova (@federova.ro) on

Celelalte produse nu am apucat le folosesc, dar au o descriere la fel de bună pe site.

Multifunction Sunscreen Cream SPF 50 (75 ml): Cremă solară hidratantă cu absorbție rapidă.
Formula conține Melastim Tech care stimulează producția de melanină, pentru o bronzare rapidă și de durată.
Asigură protecția completă împotriva razelor UVB, UVA, UVA lungi și infraroșii.
Formule cu o concentrație de filtre redusă cu 2/3 comparativ cu o cremă solară tradițională cu spf similar pentru o responsabilitate crescută ță de conservarea biologică a mărilor noastre.
Adecvată, de asemenea, și pentru protecția scalpului și tratament nutritiv pentru păr. Rezistentă la apă și la transpirație.

Multifunction Sunscreen Face Cream SPF 50 (50 ml): Cremă solară pentru față anti-îmbătrânire cu absorbție rapidă. Previne fotoîmbătrânirea. Asigură protecția completă împotriva razelor UVB, UVA, UVA lungi și infraroșii. Formulă conține Melastim Tech care stimulează producția de melanină, pentru o bronzare rapidă, de durată și uniformă. Rezistentă la apă și la transpirație. Anti-nisip.

șiți AICI întreagă colecție de produse pentru protecție solară și nu numai. Eu în fiecare vară folosesc produse de la Pupa Milano și de fiecare dată am fost mulțumită de ele. În special de cele de tip spray pentru sunt mult mai ușor de manevrat.

Cum vi se pare colecția Summer Escape? Ați încercat ceva din produsele enumerate mai sus?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *