Ojele Pupa, nuanțe de Primăvară (Lasting Color Gel și Lasting Velvet Matt)

Ce fac fetele mele dragi? Ați petrecut frumos de Paști? Ați intrat cu zâmbete în frumoasa lună de primăvară – vară? Eu da, chiar dacă vremea nu ține deloc cu noi și ne duce cu gândul la o toamnă târzie. Încerc să-mi colorez zilele cum pot și cum știu: cu un machiaj, cu o manichiură Pupa sau cu haine colorate. Săptămâna trecută mi-am luat o umbrelă galbenă deși mi-ar plăcea mult una înflorata  sau curcubeu. Nu am găsit și nici nu vreau să mai caut momentan.

Am tot zis că vreau să vă arăt câteva dintre produsele Pupa pe care le tot testez și încep cu ojele preferate care îmi colorează zilele.5Doua dintre ele sunt mate: Lasting Velvet MATT 001 și 002 și două sunt lucioase: Lasting Color GEL 137 și 151.

Primele două de jos le îndrăgesc mai mult și le-am purtat foarte des. Îmi place tare mult textura mată a nuanței cuminte 001 dar și luciul nuanței îndrăznețe 151. Destul de rar port roșu dar ăsta mi se pare chiar perfect. Îl am și acum pe unghii.1 2Celelalte două nuanțe de roz mat – Lasting Velvet matt 002 și portocaliul lucios – Lasting Color gel 137 sunt la fel de drăguțe dar parcă mai puțin purtabile. Îmi place roz, de ce să neg dar nu mă simt foarte confortabil să port și mai ales pe unghii. Apropo, am pregătit chiar și un machiaj cu ceva roz dar rămâne de văzut dacă îl public sau nu, mai multe nu spun 😆 .

Până la ojele Pupa nu am agreat portocaliul pe unghii dar ăsta e deja al doilea pe care îl descopăr. E o nuanță țipătoare și vie, perfectă pentru vară. La mare în contrast cu nuanțe nisipoase și albastre o să strălucească ca un soare la apus. Deja devin romantică 🙄 .4 3Ce am observat eu că au în comun ojele Pupa e rezistența. Cred că din cauza prețului mic nu mă așteptam să se comporte așa bine și atâtea zile pe unghii, adică 3-4 zile în cazul meu și credeți-mă că mă ocup și de treburile gospodărești. Numai eu știu cum mă dureau buricele degetelor mari în Noaptea de Înviere 😕 .
Uneori aplic oja în două straturi dar cel mai bine mi se menține manichiura atunci când aplic în 3 straturi cu diferență între aplicări măcar de 5-10 minute. Când mă grăbesc uit de base-coat care nu știu ce face dar eu mă gândesc că protejează cumva unghia să nu rămână pătată. Nu am observat asta până acum, nu cu ojele Pupa.
Alt aspect care îmi place e că se usucă destul de repede față de alte oje. În plus sunt micuțe și simpatice, numai bune de strecurat în geantă sau în bagaj. Pensula este puțin lată și foarte ușor de folosit.

Vedeți pe site unde se găsesc magazinele Pupa pentru că, spre fericirea unora, au marcat 2 orașe noi din țară  (în afară de București) 😆 .
Cum vi se par ojele Pupa în nuanțe de Primăvară 😀 , ați încercat vreuna?

Comments (15)

 1. Miu Miu

  Ce rosu minunat! Ti se potrieste tare bine acesta nuanta.

  Reply
  1. Federova

   Multumesc!:*

   Reply
 2. Lory's Blog

  Arata bine toate! Imi plac toate nuantele pe care le ai! 🙂

  Reply
  1. Federova

   Ma gandeam eu ca o sa cucereasca. Sunt tare dragalase.

   Reply
 3. coco

  ce frumoase sunt, chiar o sa ma uit dupa ele!

  Reply
  1. federova

   Pai da, ca ai Pupa acolo 😀

   Reply
 4. Janos

  Cadoul perfect:)

  Reply
  1. federova

   Chiar ca 😀

   Reply
 5. Kaiyo Aino

  Oja mata e superba

  Reply
 6. loredana marin

  Vai…cea roz este absolut delicioasa, cea mai frumoasa nuanta de roz…perfecta pentru primavara. Trebuie sa pun si eu gherutele pe ea.

  Reply
 7. Federova

  Este într-adevăr, e un roz pudrat frumusel. Imi place mult finishul ei mat.

  Reply
 8. Elena Stefanoiu

  Ce nuanțe minunate! Toate sunt superbe, dar eu tot spre cele lucioase înclin. Nu am folosit niciodată vreun produs de la Pupa. Păcat ca nu e și în București, chiar eram curioasa.

  Reply
  1. Elena Stefanoiu

   Acum am văzut ca sunt 2 în Bucuresti. Înțelesesem ca nu ar fi și chiar mă miram. Totuși, tare rar ajung în Mega mall și Promenada…

   Reply
 9. Oana Alexandru

  Frumoase toate <3

  Reply
 10. Andra Kat

  wow, ce nuante frumoase!
  toate imi place <3
  nu am testat pana acum o oja pupa, dar sper sa am ocazia caci par super!

  Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *