Tricou cu pernuțe, rochie cu o singură mânecă și alte cele…

În ultima perioadă am fost numai pe drumuri și abia m-am mobilizat fac pozele astea, unele sunt făcute la Rm.Vâlcea iar altele la Olimp, cum am nimerit, cum am avut și eu puțin timp liber. Și după cum se observă în unele, sunt făcute cu telefonul, pe post de telecomandă pentru nimeni nu mai are timp și răbdare îmi facă poze. Dacă nu mi-a dat și mie Dumnezeu o sora, descurc cum pot.

povestesc despre alegerile mele vestimentare, așa cum v-am obișnuit aproape lunar, de pe siteul femmeluxefinery. Am zis dacă nu bagă haine noi, renunț la colaborare, dar se pare și de data asta am avut ce aleg.

În primul rând am râvnit la un tricou colorat cu pernuțe la umeri. Așa ceva nu credeam o revină la modă deși mie mi-au plăcut tot timpul genul ăsta de haine. Doar când eram mică le decupam, țin minte și acum avea mami sacouri sau rochii cu pernuțe și unele mi le dădea mie la un moment dat iar eu bineînțeles prima dată scăpam de pernuțele de la umeri. Mare greșeală. Dar nah, gusturile se mai schimbă, la fel și oamenii.

Îmi place tricoul chiar dacă e scurticel și risc rămân cu burta goală. Are colorit drăguț și bucur e material care nu necesită călcare.

Mi-am luat și varianta de California T-Shirt pe corai după ce l-am luat pe ăla verde și mi-a plăcut. E lărguț exact cum îmi place mie, din bumbac și are același oraș mirific scris pe față. Pentru următoarea comandă am ochit unul galben cu alt scris, dar cam aceeași formă și la fel de drăguț.

șiți toată colecția de tricouri la categoria T-Shirts.

A treia alegere a mea a fost o rochie albă extrem de elegantă după părerea mea. Am văzut are doar un umăr și am zis așa ceva nu am și ar fi drăguță. Recunosc nu mai simt așa bine în rochii mulate și mai ales mini iar rochia asta e al naibi de mulată, practic așa e modelul. Dar tot am luat-o, am zis poate motivează mai lucrez și eu ceva la corpul meu, mai țin o afurisită de dietă, fac sport. Amin 🙄 .

Este foarte elegantă și finuță, mai ales pe partea cu brațul are și umărul ceva mai bufant. Nu prea sunt ocazii la orizont unde o port, dar sper o port la un moment dat și până atunci poate găsesc și lenjeria intimă potrivită. Nu am avut nimic în culoarea pielii, fiind albă se vede puțin prezența lenjeriei, dar cu ceva nude cred ar fi perfect. La spate are fermoar iar materialul este elastic și sintetic.

Următoarea rochie e ceva mai purtabilă și mi se pare potrivită la orice ocazie dar toamna sau primăvara. Are mâneci lungi și nu e material de vară în nici un caz. Îmi place are cordon în talie și e puțîn într-o parte pe un picior. Cam scurtă și ea, deși pare până în gât eu o văd destul de îndrăzneață. purta-o în public doar cu dres mat negru. E versatilă, văd îmbrăcată în ea și încălțată cu cizme sau bocanci.

Dacă vreți vedeți ce rochii mai au, le șiți la categoria Corset Dress.

Ultimul produs pe care l-am pus în coș a fost mai mult de umplutură pentru nu era cazul îmi aleg ceva de toamnă, dar m-am gândit e un set simplu și drăguț și foarte versatil și regreta văd dispare și nu apuc îl comand. Așa l-am luat și îmi place, dar ar fi fost mai ok pantalonii o tentă mai lungi.Sunt cu talie înaltă, exact cum îmi plac mie, foarte moi la atingere și ușor elastici. Bluza din același material, e perfectă, are și cordon în talie, mărimea potrivită și din nou, material super fain care nu trebuie călcat.

Abia aștept îl port la toamnă.

șiți mai multe seturi la categoria Two Piece Set.

Voi ce ați mai comandat în ultima perioadă? plac alegerile mele de pe femmeluxe? 🙂 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *