Pentru buze mate – I`M MATT ~ Pupa Milano (CONCURS)

Spre finalul anului trecut am fost cadorisită cu atâtea noutăți la capitolul de beauty că nu-mi încăpeam în piele de fericire. Printre aceste noutăți se numără și rujurile mate de la Pupa Milano ~ I`M MATT. Am primit câteva nuanțe pe care le-am pozat la vremea respectivă pe Insta-stories. Dacă mă urmăriți pe Instagram, puteți avea acces și la Insta-stories unde postez la cald aproape zilnic. M-am gândit să vă arăt 3 nuanțe pe care le-am încercat eu și 3 să le păstrez pentru voi, pentru o cititoare dragă mai exact. Așa că o să vedeți în cele ce urmează doar 3 swachuri superbe și spre final vedeți detaliile despre concurs.
Rujurile I`M MATT se găsesc pe site în multe nuanțe pure, având un finiș superb, opac absolut.
Este fin și extrem de senzorial, alunecă pe buze fără a le îngreuna și fără a le usca, cu un confort neașteptat care rezistă în timp.

O formulă de nouă generație cu performanțe extraordinare.
Concentrația mare de pigmenți și lacuri asigură o aplicare precisă și imediată.
Cerurile speciale oferă flexibilitate și lejeritate texturii, care alunecă cu extremă facilitate pe buze, definindu-le perfect.
Textura bogată și cremoasă, este imbogătită cu Unt de Mango sălbatic cu proprietăti emoliente și hidratante.

Recunosc că în ultimul timp am fost atrasă și poate chiar dependentă doar de rujurile lichide mate de tip gloss, cu aplicator din burete. Mi se pare că oferă o aplicare mult mai rapidă și precisă față de astea sub formă de baton. Dar când văd ce nuanțe vii și mate au, chiar nu mă pot abține. Nuanța mea preferată este acest mov delicios 052 – SAVAGE CYCLAMEN care mă trimite cu gândul la violete, la câmpuri de levănțică și la flori de primăvară.012 – ANGEL ROSE este un roz pudrat cuminte la fel de frumos. Îmi place să-l folosesc în interiorul buzelor, atunci când încerc eu cu disperare să realizez un ombre lips. Puteți să vedeți o încercare puțin cam eșuată, în ultimul meu clip de pe YOUTUBE, unde m-am machiat cu multe sclipocenii primite tot anul trecut. Rujurile astea de obicei le folosesc după ce trasez un contur de buze cu unul dintre creione, de nuanță apropiată.

050 – RUNWAY FUCHSIA este un roz fuchsia mai îndrăzneț, o nuanță rece care scoate dantura în evidență. Încă nu l-am purtat pe buze, dar abia aștept, mi se pare un roz delicios de frumos.

Rujurile sunt rezistente atâta timp cât nu mănânc și nu-mi șterg buzele iar culoarea se păstrează mată și nu am observat să usuce buzele.

Testat dermatologic
Fără Parabeni
Made in Italy

Dacă vă plac aceste rujuri și ați vrea să le încercați, am zis să fac un mic concurs și am ales 3 nuanțe la fel de superbe:

♦ 011 INTENSE NUDE
♦ 032 FANCY MAUVE
♦ 070 CORA RED

Concursul se desfășoară pe contul meu de INSTAGRAM, deci nu aici pe blog, nu pe facebook. Orice comentariu ce apare altundeva, nu îl iau în considerare. DOAR comentariile la poza de pe INSTAGRAM vor fi luate în considerare. După ce vor fi respectate și regulie, desigur. Vedeți acolo cât de simplă este înscrierea.
Abia aștept să văd răspunsurile voastre. Perioada de înscriere este 16-24 februarie 2018.

Pe curând!

Comments (5)

 1. Lavinia Suta

  Îmi doresc tare mult sa încerc un produs Pupa, rujurile astea arata minunat, asa ca m-am înscris pe Instagram 🙂
  Mulțumim pentru concurs!

  Reply
 2. Corina Cosa

  Chiar ca au niste nuante superbe !!! eu ador produsele Pupa , am avut un ruj dintr-o gama mai veche , oja si farduri de ochi …toate arata si se comporta intr-un mare fel !! 🙂

  Reply
 3. Madalina

  N-am reusit nici eu sa incerc produsele Pupa pana acum, dar am auzit foarte multe lucruri bune despre acestea, mai ales despre ruj. Sper sa-mi iasa de data asta 😀

  Reply
 4. Elena

  Multumim mult pentru concurs si pentru o astfel de oportunitate! Keep it up 🙂

  Reply
 5. Insecticide purici

  Vai, superbe mi se par nuantele! Iar rujele de la Pupa chiar mi se par bune.

  Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *