Tesori d’Oriente Mosc Alb ~ aroma mea preferată

Nu v-am povestit niciodata cum a început povestea mea cu Tesori d`Oriente și nici n-am mărturisit pana acum că Mosc Alb e aroma mea preferată. Acum mulți ani am primit cadou de pe alte meleaguri un set Tesori d`Oriente Mosc Alb ce conținea un săpun, o cremă de corp și un spray de corp. Nici nu știam că există asemenea aromă, m-am îndrăgostit la primul puf. Frățiorul meu drag avea grijă ca de fiecare sărbătoare de Paște sau de Moș Crăciun să îmi trimită ceva de la Tesori. Știe și acum că îmi place și mă răsfață în continuare, ori de cate ori are ocazia. Am încercat nenumărate arome dar de fiecare dată am constatat că Mosc Alb îmi place cel mai mult. Spray-urile și deodorantele sunt foarte puternic parfumate și se mențin pe corp destul de multe ore. Într-un timp mi-am zăpăcit și colegele cu Tesori iar acum fiecare dintre ele și-au achiziționat câte ceva (se găsesc în multe supermarketuri și magazine de la noi). Am auzit numai laude la adresa brandului pentru că sunt inconfundabile, foarte parfumate și rezistente iar ambalajele elegante sunt pe masura aromelor, cu tentă orientală.tesori TESORId`Oriente WhiteMosc.Tesori.federovaÎntreaga gamă conține mai multe produse, disponibile la noi fiind: crema de duș, crema de baie, deodorantul, apa de toaletă și crema de corp.
Momentan folosesc gelul de duș, crema de baie și sprayul. Crema de corp mi-o amintesc hidratantă și la fel de parfumată. Sprayul poate fi folosit pe piele dar eu m-am riscat și am pulverizat uneori și pe haine. Nu am observat să păteze. Gelul de duș și crema de duș răspândesc în toată baia și pe tot corpul, aceleași note misterioase ale moscului alb. Fac o spumă fină și abundentă și nu usucă deloc pielea.
Tubul de gel de duș este din plastic și e dotat cu un lanț practic tot din plastic ce poate fi agățat oriunde prin duș. Crema de baie în schimb, se prezintă ceva mai elegant într-un tub din metal și se închide cu capac prin filatare.

Gama Tesori d`Oriente cu Mosc Alb răsfață simțurile și scoate în evidență rafinamentul, delicatețea și puritatea femeii învăluite într-o aură misterioasă.

Ați încercat ceva de la Tesori d`Oriente? Aveți vreo aromă preferată?

Comments (5)

 1. Amy

  Si mie imi plac produsele Tesori d’Oriente, Hammam este aroma mea preferata. 😀 Am scris si eu aici despre ele http://happyamy.ro/o-noua-pasiune-parfumurile-tesori-doriente/
  Inca nu am incercat gama cu Mosc Alb, sper sa o pot face curand.
  Pupici

  Reply
  1. Federova

   Si Hammam imi place mult! Dar Mosc Alb e nr.1 :-D. Sa incerci, sigur o sa-ti placa.
   Pup!

   Reply
 2. Luiza

  Sunt produsele mele preferate

  Reply
 3. Daniela

  Nu. Ia sa verific si eu. Poate ma indragostesc de ceva si cum nu am frate… o sa-mi cumpar singura.

  Reply
 4. Victoria West

  Oh, te invidiez, eu tot n-am reusit sa-mi iau nimic de la Tesori d’Oriente, ca n-am vazut prin magazine, pana la urma o sa-mi iau online.
  Pupici,

  Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *