Primul meu produs Macadamia

 A fost o perioadă, acum vreo 2 ani dacă nu mă înșel, când era la mare modă Macadamia și peste tot erau lăudate produsele lor. Prețurile mi se păreau cam măricele așa că am stat de-o parte deși îmi doream mult să încerc ceva. Cu timpul, am uitat complet de brandul ăsta dar am avut recent o mică colaborare cu haircare.ro (site pe care îl recomand cu toată încrederea) și dorința mai veche s-a împlinit. M-am bucurat să descopăr variante mai mici ale produselor și prețuri mai prietenoase și într-un final am hotărât să încerc Macadamia Moiturizing Rinse – Balsam Hidratant de 100ml. DSC04768Ca o mică paranteză, am mai spus-o și mă repet: mă las furată de ambalaj sau de miros de cele mai multe ori. În cazul ăsta am avut doar contact vizual și cum să nu mă încânte designul produselor atât de fin lucrat? Par învăluite într-un verde crud ce emană numai prospețime și sănătate.
 “Ideal pentru toate tipurile de păr, Balsamul cu ulei de Micadamia este un balsam de zi cu zi, care hrănește delicat, hidratează și protejează, lăsând părul moale, ușor de pieptănat și gata de stilizat. Uleiul de Macadamia și uleiul de Argan sunt o nouă generație de uleiuri care hrănesc, repară și hidratează părul, elimină încrețirea lăsându-l neted și strălucitor.

Balsamul hidratant Macadamia menține echilibrul natural de hidratare, ținând piept umidității din atmosferă.
Nu conține sulfați și parabeni.”

Beneficii:

– lasă părul ușor de pieptănat și gata de stilizat
– hidratează părul
– protecție UV naturală
– reduce efectul static
– PH 5,5

Ingrediente cheie:

Ulei de Macadamia, omega 5, omega 7 și omega 9, 3 acizi grași, Panthenol, vitamina B5, ulei de argan.
DSC04750 DSC04756 L-am folosit până acum de vreo 4-5 ori și țin să menționez că mai am pentru o singură utilizare, sau poate 2 dacă mă zgârcesc puțin. Am părul lung, tubul are 100 ml și nici nu a fost plin ochi.

Nu am fost mulțumită de el după prima folosire pentru că am prostul obicei să mă clătesc imediat la câteva secunde după aplicare, de frică, pe motiv de păr-prea-lins apoi. L-am uscat ca de obicei cu feonul și am constat fire rebele și puțin cam aspru la vârfuri. Primul instinct a fost să bag repede balsamul leve-in despre care v-am povestit acum ceva timp dar m-am potolit imediat. Am zis să nu le amestec, totuși, să pot să-mi formez o părere doar despre balsamul mult dorit de la Macadamia.
La următoarea utilizare m-am riscat și după ce l-am aplicat pe o suprafață mai mare de păr, am și stat cu el în cap preț de câteva minute cât mi-am îmbăiat corpul. Bineînțeles că rezultatul a fost altul, așa cum mă așteptam părul era mai potolit, fără fire rebele și fără vârfuri dezhidratate cum nu-mi place să văd. Știu că trebuie tuns dar nu am nici o tragere de inimă să merg la coafor. Când îmi aduc aminte cum mă rugam să crească și el stagna de luni de zile, nu mai vreau, mi-e teamă de surprize. Îmi place lung și drept chiar dacă e rar :-D.DSC04739DSC04535În concluzie, primul meu produs Macadamia a reușit să mă convingă că nu degeaba era in vogă cândva, însă nu mi s-a părut un produs minune, un must-have. Prețul mi se pare puțin nejustificat având în vedere că aceleași efecte le am și după un balsam normal din comerț. Plus că nu are nici un miros iar în ingrediente se regăsește Alcoholul de 3 ori.

Drept urmare, o să continui să folosesc preferatele mele vechi, una dintre ele fiind masca de păr de la Wella.

Voi ați încercat ceva de la Macadamia?Dacă da, cum vi s-a părut?

Comments (6)

 1. Ilda

  Good to know! Multumim mult pentru review, Fede!
  N-am incercat produsele Macadamia…

  Pupici multi, multi!
  Ilda
  Lavender Thoughts

  Reply
  1. Federova (Post author)

   Cu placere draga mea!

   Te pup si eu!

   Reply
 2. Carmen Bota

  O vai! Eu am avut de la ei masca de par care mi s-a parut un produs genial..pacat ca uleiul nu e asa bun.

  Reply
  1. Federova (Post author)

   Da, am auzit de masca minune insa am preferat sa incerc un balsam. De ulei nu stiu nimic.

   Reply
 3. Olivia

  Si eu am avut masca de par Macadamia si la momentul respectiv mi-a placut foarte mult, apoi am descoperit una de la Keune care mi-a placut mai mult. Te pup.

  Reply
  1. Federova (Post author)

   Am avut si Keune si am fost foarte multumita de produsele lor.
   Te pup si eu!

   Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *