Primul magazin TOPSHOP TOPMAN în România – My Outfit

În martie am participat la deschiderea primului magazin TOPSHOP TOPMAN în România, care se află în București Mall Vitan. Am rămas șocată de câți invitați erau, de atmosferă și de cât de impresionant arată spațiul comercial care are peste 1000 m pătrați. Era o atmosferă și un spirit londonez, muzica tare, băuturi, gălăgie, multe zâmbete și haine peste tot.. Colectiile TOPSHOP de haine și accesorii din liniile Mainline, Boutique și Denim, cât și cele TOPMAN Mainline, Denim și Formal outwear au încântat vizitatorii oferindu-le o mulțime de surprize. Primele 100 de persoane care au intrat în magazin în ziua inaugurării au primit vouchere în valoare de 150 lei, în timp ce toți cei care își făceau o fotografie la cabina telefonică tipic londoneză din afara centrului comercial și postau poza pe Instagram primeau un discount de 25% la prima achiziție. Pe langă toate acestea, 1000 de taloane răzuibile au fost oferite în weekend vizitatorilor București Mall Vitan cu premii de pană la 450 lei și discounturi între 10% și 25%. Am observat că în fiecare weekend pregătesc câte o surpriză pentru clienți și chiar sunt de admirat pentru cât își dau interesul și pentru că reușesc să facă experiența shoppingului unică.

Brandurile britanice se remarcă prin piese puternice, modele must have, iconice sau linii clasice. Este de admirat și inițiativa lor de a sprijini accesul tinerei generații la produse oferid studenților o reducere permanentă de 10%, cu toate că prețurile nu par tocmai pentru toate buzunarele.
Am remarcat și o colecție denim extrem de versatilă, colecție care “vinde global o pereche la fiecare 10 secunde”.
Și pentru că nenumăratele modele de jeanși mi-au furat ochii, m-am trezit la cabina de probă cu un munte de probat. Numai că nu tot ce-mi place mă și prinde, în sensul că multe perechi erau mai de tineret și de la o vârstă parcă nu-mi mai stă așa bine cu orice 🙄 . Până la urmă am găsit o pereche ceva mai evazați și i-am și luat. Am o slăbiciune pentru pantaloni și jeanși evazați și port chiar dacă multă lume îi consideră demodați 😀 . I don`t care..
Prețul lor mi s-a părut puțin cam mare; în mod normal nu aș cheltui 230 lei pentru o pereche de jeanși, dar pe cuvânt că merită. Sunt elastici, fără tiv jos și au talia înaltă. Dar materialul parcă face toți banii. Îmi plac la nebunie, se simte calitatea lor încă de la atingere.

Jeanși Jamie Flare TOPSHOP TOPMAN
Nude top BONPRIX
Accesorii KOTON
Sacou Second Hand
Pantofi No Name


Mi-au fugit ochii și după fustele care ieșeau în evidență prin imprimeuri și materiale, gențiile extrem de frumoase, micuțe, dar cu detalii simpatice și mi-au mai plăcut și fooarte multe accesorii (cercei cu scoici și alte vietăți marine).

Ar fi mult mai mult de povestit atât despre haine cât si despre despre brand, dar vă las pe voi să îi descoperiți. ÎI găsiți pe pagina de facebook AICI , unde postează despre toate suprizele pe care le pregătesc cam weekend de weekend, în Mall Vitan.

Amprenta globală a Topman include peste 160 de magazine în UK, și un total de 420 la nivel global, în 34 de tări. Topman.com lansează peste 250 de produse săptămânal și asigură livrare către 100 de tări. Planul de dezvoltare în România include deschiderea de magazine în toate orașele importante ale tării, iar în curând vor anunța deschiderea celui de-al doilea spațiu comercial TOPSHOP TOPMAN.

Comment (1)

  1. Roman Nicoleta Ana Maria

    Foarte frumoasă aceasta tinuta!Esti mereu frumoasă si eleganta!

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *