Prima mea lumanare Bath&Body Works

În sfârșit am spart gheața cu prima mea lumanare de la Bath&Body Works cu miros de vară, în miez de iarnă. Știu, calendaristic vorbind, e primăvară, dar la câte grade sunt afară, pare că vine mai degrabă Crăciunul. Eu m-am obișnuit deja, îmi aduc aminte că și în anii trecuți a fost cam la fel în martie. Vremea ne influențează starea de spirit în general și la cum se arată nu ne ajuta deloc cu moralul. Drept urmare, avem tendința să căutam placere și bucurie, să facem ceva să schimbăm atmosfera, să ne înveselim cumva. E greu să menții o stare bună în zilele astea când peste tot se vorbește despre război și covidul pare că nu mai există. Mă uit la mine și lupt cu toate forțele, mă agăț de orice, încerc să mai las știrile, încerc să mă detașez cum pot, să mă încarc cu energie pozitivă de la copil, din activitățile care îmi făceau plăcere înainte, etc. Nu e deloc ușor, dar încerc.

A fost o bucurie să descopăr colectia de lumanari parfumate Bath&Body Works pe notino, după ce le-am căutat în anii trecuți și nu le-am găsit în nici un alt magazin existent în România. E adevărat că prețurile nu se compară cu cele din SUA, dar noi suntem aici și asta explică tot. În plus, am fost cuminte și mi-am cumpărat doar una, n-am făcut stoc cum fac toate fetele alea de pe Youtube, care le laudă în lung și-n lat. Că doar de-aia mi-am luat și eu. Într-adevăr, merită investiția, lumânările sunt foarte mari, arată spectaculos, au un design luxuriant, au 3 fitile, ard frumos șiii…miros divin. Cel puțin așa zice toată lumea iar acum m-am convins și eu cu singurul exemplar pe care-l dețin. Momentan.
Bineînțeles că mai am și alte arome pe wish list, e cam greu să te abții, să nu vrei să încerci și alte arome, după ce testezi măcar o lumanare bath and body works . Mi-au furat ochii muulte modele disponibile pe site și cu greu m-am hotărât la asta cu miros de mare și dor de vacanță ~ Warm Ocean Breeze. Eram atât de curioasă cum miroase, abia am așteptat momentul aprinderii. Într-adevăr te duce cu gândul la mare, la briza sărată a mării amestecată cu adieri de uleiuri de plajă parfumate frumos. Este o combinație de cocos, lemn de santal, eucalipt și salvie.
Suportul elegant din sticlă încântă privirile cu o imagine a unor palmieri rebeli care parcă ne cheamă undeva departe. Așa cum spuneam, lumânarea e dotată cu 3 fitile și are un capac argintiu, luxuriant pentru protecție, capac ce are în relief inscripționată marca. Și acum să vă las câteva sfaturi utile găsite pe site. De exemplu, cea cu scurtarea regulată a fitilului nu o știam, dar mi se pare bună.

“Lumânarea se plasează pe o suprafață rezistentă la căldură. Nu se lasă să ardă mai mult de 4 ore. Lumânarea aprinsă nu se lasă niciodată să ardă până la capăt, nesupravegheată și în apropierea obiectelor ușor inflamabile. A nu se lăsă la îndemâna copiilor și a animalelor de companie. Lăsăți lumânarea să ardă, cel puțin până când se topește tot stratul superior. Preveniți astfel formarea unor adâncituri nedorite în suprafața de ceară. Pentru o ardere optimă, recomandăm scurtarea regulată a fitilului la lungimea recomandată.”

M-au făcut curioasă și acele lumanari cu ceara de soia despre care nu știam că există. Sunt curioasă ce diferență e între ele și astea din ceară normală. Probabil că data viitoare când o să vreau să îmi mai fac un astfel de moft, o să aleg un model cu ceară din soia.

Cam atât despre prima mea lumanare Bath&Body Works ~ Warm Ocean Breeze; cred că entuziasmul meu s-a văzut și după numărul de poze pe care l-am făcut. Mă opresc aici și merg s-o mai aprind puțin.

Pe curând!

Comments (3)

 1. Simona

  Wow cât de frumoasa este!!
  Am avut eu din ceara de soia, dar hand made, arde frumos, curat

  Reply
  1. Federova (Post author)

   O sa incerc si eu la un moment dat, sigur 😀

   Reply
 2. Lucia

  Buna. In caz ca nu stiai, in aprilie s-a deschis in Baneasa magazin fizic si in iulie se va deschide si in Afi. Pretul standard este 119 lei, dar uneori au promotii, cum ar fi 2+1 gratis.

  Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *