Indigo & Oversized

Am zis că dacă mă apuc de Youtube, nu mă las de blog, e prima mea iubire și nu îl las orice ar fi. dar am observat cum mă detașez ușor ușor, îmi pierd interesul și stau cu pozele în foldere săptămâni întregi uneori. Iar când vreau să scriu ceva, parcă nu am nici o idee, nu mă inspiră nimic. Mă întristează lucru ăsta, nici să bat câmpii nu sunt în stare, nici să descriu cafeaua de dimineață nu mă pricep. Am tot tras de timp, mi-am făcut unghiile, m-am mai uitat peste poze, am mai tras cu ochiul în telefon. Aproape că îmi venea să închid laptopul și să iau cartea de pe noptieră. Căutam motive. Ca și seara trecută, ca și acum 2 seri…
Nu știu în ce direcție s-o apuc, cert e că îmi place pe Youtube din ce în ce mai mult și am atâtea idei că sunt super nerăbdătoare să le pun în aplicare.

Ca să nu mai pierd timpul trec direct la ținuta pe care am purtat-o acum o săptămână și ceva, într-o zi extrem de friguroasă. Deși mă simțeam îmbrăcată bine, am tremurat zdravăn. Iar statul efectiv la poze nu cred că a durat mai mult de 10 minute. Am purtat noul meu palton indigo comandat pe VIP.com, un palton de care sunt super încântată. Îmi doream neapărat ceva bleumarine. Am avut în anii trecuți unul mai simplu de la Zara, dar era tot mai ponosit, așa că am renunțat să-l mai duc la curățătorie și i-am făcut de petrecanie. În fine, a rămas un gol în dulap și trebuia să îl umplu. Și musai trebuia să fie tot ceva bleumarine. După măsurătorile și indicațiile de pe site, am calculat eu că mi se potrivește un L, așa că am comandat L. Și este măricel după cum se vede, dar nu mă deranjează absolut deloc, mai ales când port bluze mai largi pe sub sau mai groase. Mi se pare chiar stylish, oversized 😆 .

Calitativ vorbind, VIP.com m-au surprins plăcut și de data asta. Materialul arată foarte bine, detaliile de la mâneci sunt impecabile și capsele sunt în sfârșit metalice. Zic asta pentru că mi-am mai luat paltoane de la chinezi și majoritatea aveau capse din plastic. Este căptușit și are buzunare mari, foarte spațioase. Așa m-am îndrăgostit de paltonul meu indigo că l-am purtat în fiecare zi vreo 2-3 săptămâni. Deși nu mă așteptam, se pare că deja are nevoie de o vizită la curățătorie pentru că pe partea pe care port geanta s-a cam scămoșit.

Apropo de YOUTUBE, vă aștept și acolo, în ultimul clip am povestit pe scut despret experiența mea la Keune România și tot în clipul ăla vedeți și răsfățul prin care a trecut părul meu. Nu uitați de LIKE&SUBSCRIBE 😀 .

Apropo de VIP.com, dacă vă tentează vreo comandă, aveți reducere 5$ la comenzi ce depășesc 50$, folosind codul Ionela974.

Pe curând!

Comments (2)

 1. Corina Cosa

  Da , Youtube-ul are din ce in ce mai multi fani ,,,,pentru ca auzi , vezi …totul e pe rapid , nimeni nu are rabdare sa citeasca sau sa dea scroll la poze :). Asta e …traim pe repede inainte !!! Eu personal iubesc mai mult articolele de pe blog , cele interesante desigur , imi place sa le citesc pe indelete , atunci cand am timp. Insa recunosc , la machiaje rapide sau la empties ma bag si eu sa le vad pe YB , vizualizare rapida si la obiect !!! Totusi , nimic nu inlocuieste cititul …scrisul…!!! parerea mea .:)

  Reply
 2. Insecticide purici

  Eu cred ca le poti face pe amandoua. De fapt, cred ca imi doresc sa le faci pe amandoua.
  Imi place foarte mult ca poti purta un outfit alb 😀

  Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *