Touch of Pink și Animal Print

În ultima perioadă am simțit o mare atracție față de piesele vestimentare blănoase, față de alea din blană artificială, ca să ne înțelegem. Așa că, mi-am adăugat la garderobă o haină din blană roz și un guler blănos și pufos, pentru care am combinat 5 ținute pe care le-am și filmat. Dacă nu ați văzut clipul, vă invit la mine pe YOUTUBE  😀 Și nu uitați de LIKE & SUBSCRIBE, dacă vă place, dacă vreți să fiți la curent cu ce mai filmez acolo.

În trecut mi-am mai comandat diverse chestii din blană de pe site-urile chinezești, dar ca blănița asta roz parcă nu a fost nimic. Mă refer calitativ. Probasem ceva similar la H&M acum o lună și ceva, dacă nu mă înșel și era la fel de pufoasă, dar mult mai grea. În schimb, pufoșenia roz este și ușoară. Singurul inconvenient este că năpârlește rău și asta am observat când am purtat mănuși. La ținuta de față nu am avut problema asta pentru că bluza animal print este sintetică, fiind dintr-un material plasticos, alunecos. Și apropo de bluză, este a doua sau a treia oară în viață când port animal print. Niciodată nu m-a atras acest imprimeu, însă văzusem nu-știu unde cât de frumos complimentează părul blond și am simțit așa un impuls de a comanda modelul ăsta. Nu, nu tipa de pe site m-a convins 🙂 .

În partea de jos am ales all black pentru că mă simțeam deja destul de încărcată cu roz și animal print în partea de sus. Cizmele le-am luat recent de pe NewChic și mi s-au părut …super chic 😛 . Dacă vă uitați cu atenție veți observa că sunt croșetate pe toată lungimea. Am făcut o excepție să le port pe umezeală, dar nu sunt foarte rezistente. Călduroase da, dar cu siguranță nu sunt potrivite pe zăpadă sau ploaie. Partea de jos e un fel de piele întoarsă iar din ea pornește materialul croșetat. Îmi plac super mult, par ciorapi, dar nu sunt. Și au avut și un preț super mic, la fel și portofelul roz pe care îl ador. Se vede că am aut poftă și de roz, nu? Ciudat, că n-am mai purtat nici roz de nu mai știu când. Portofelul îmi place la nebunie cât de spațios este și câte compartimente poate să aibă. Nu l-am pozat mai detaliat, dar puteți să îl vedeți la ei pe site. Mi-a plăcut și baby blue, dar acum am preferat roz. Au multe prostioare ieftine, e chiar tentant site-ul.

Bluză/Top: HERE, Amiclubwear
Haină de blană roz/Fur coat: HERE, Amiclubwear
Cizme/Boots: HERE, NewChic
Portofel/Wallet: HERE, NewChic

Voi purtați animal print? Aștept cu mare drag părerile voastre .

xoxo

Comments (6)

 1. Dorina

  Imi place la nebunie haina, e superba, o vreau si eu! <3
  Intreaga tinuta e frumoasa, dar haina e adorabila! 😀

  Reply
 2. Simplement Lui
 3. adriana barar

  Si mie imi plac blanurile cu fir lung si in culori inchise,dar puternice

  Reply
 4. Simona

  Foarte faine pozele si de tinuta nu mai vorbesc. Mi se pare ca se potriveste super bine animal print-urile cu restul tinutei :O

  Reply
 5. Raticide Anticoagulante

  Imi place la nebunie combinatia! Mi-ar placea si mie o blana exact la fel!

  Reply
 6. Butterfly

  Imi place combinatia de roz cu negru, si haina e super draguta…asortata pana in dinti cum s-ar zice…ma refer la manichiura 🙂

  Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *