Arome delicioase de Mango ~ Gel de duș și Iaurt de corp. TBS

Înainte să trec la aromele de toamnă, de dovleac, măr copt și scorțișoară, vreau să mă mai bucur puțin de miresmele fructate și florale ale verii ce tocmai ne părăsește. Adevărul e că Gelul de duș cu aroma lui delicioasă de Mango de la The Body Shop mi s-a terminat, dar încă îmi aduc aminte de el, ori de câte ori folosesc Iaurtul de corp învăluit în același parfum. Ca și fruct, îl ador dacă e copt bine , dar nu aș fi zis că Mango ar putea mirosi delicios și într-un produs cosmetic. Gelul de duș răcoritor și exotic are o formulă fără săpun, fără agenți chimici de curățare, cu esență de mango, parfum dulce, proaspăt, tropical. Cu miere din Etiopia prin programul Community Trade. Simțeam nevoia să aplic o cantitate mai mare și l-am terminat destul de repede, dar îmi plăcea spuma delicată ce se forma și mirosul ce rămânea pe piele. Cândva demult mi-a plăcut mult Gelul de duș Olive de la The Body Shop, dar recunosc că acum aș fi tentată să încerc variantele cu miros de Banană și Coconut. Nu, încă nu mă tentează nimic de sezon.
Gel pentru baie și duș Mango se găsește la bidonaș de plastic fiind disponibil în variantă de 250 ml, dar și la 750 ml cu pompiță.

Ca să nu îi duc dorul, seară de seară mă răsfăț cu Iaurtul de corp Mango care are același parfum exotic și delicios. De ceva timp am gambele super uscate și vreau nu vreau, îmi aplic zi de zi iaurțtelul care nu e de mâncat. Are o consistență de budincă delicioasă, dacă nu mă credeți priviți pozele 😆 . Se poate aplica direct pe pielea umedă, dar eu prefer să îl aplic la câteva minute după duș. Pielea ramane super catifelată la atingere și absolut deloc lipicioasă, cu acel parfum fructat, tropical de mango.
Noua formulă lejeră se absoarbe aproape instant și oferă până la 48 ore de hidratare. Asta cu 48h e de la ei, dar pot să confirm treaba asta. După duș am cojite pe gambe și simt cum “mă strânge” pielea. Dar după aplicare rămâne fină și catifelată și senzația durează până a doua zi. Gelul-cremă este 100% vegan, îmbogățit cu suc de mango și lapte organic de migdale din Spania prin programul Community Trade.

• NOU formulă ușoară de gel-cremă, absorbabilă rapid
• 100% vegan
• 48h hidratare
• Îmbogățită cu suc de mango și lapte organic de migdale din Spania prin programul Community Trade
• 87% spun că formula se absoarbe instant
• 86% le place că formulă funcționează pe pielea umedă
• 3 din 4 spun că își pot îmbrăca jeanșii imediat după aplicare
• 95% spun că pielea se simte hidratată
• 81% spun că pielea are un aspect radiant
*Testat de 104 femei & bărbați.

Și chiar poți să te îmbraci la scurt timp după aplicare. Deși hidratează pielea, nu rămâne nici o urmă de grăsime pe ea, nu se simte nimic deranjant la suprafața pielii. Doar senzație de moale și fin. Chiar îmi place. A fost ideal vara asta și acum că mai am puțin din el mă gândesc să încerc și alte arome. Tot la cel cu Banană îmi zboară gândul, nu știu de ce pentru că nu pot să zic că mă omor după mirosul de banane. Sigur o să fiu într-un mare impas dacă ajung în magazin, dar țin minte de la evenimentul de lansare că mi-a plăcut foarte mult Moringa.
Produsul este disponibil în borcănel de plastic de 200 ml.

Voi ați încercat vreau deliciu de la The Body Shop recent? Aveți vreo recomandare? 😀

Comments (2)

 1. Hapi

  Mereu am admirat felul în care-si prezinta produsele.
  Iaurtul acela si gelul de dus o sa intru sa le văd cand merg in Cluj la mall. Ador aroma de mango!

  Reply
  1. Federova (Post author)

   Acum e la moda prin online aroma de dovleac (nu am), mie tot la banana mi-e gandul :))

   Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *