Colecția de machiaj Artistry Hi-Tech Metallics

Produsele de make-up Artistry n-au intrat de prea mult timp în viața trusa mea, a fost chiar o provocare să le testez și recunosc că m-au surprins de la prima vedere prin ambalaje, de fiecare dată. Colecția Artistry Hi-Tech Metallics mi-a adus aminte de Chanel, atât de elegante și impecabile mi s-au părut ambalajele. O să fac o scurtă descriere a produselor dar e prematur să vă povestesc detaliat cum mi se par pentru că sincer nu am apucat să le testez pe toate. Cu  fardurile lichide încă încerc să mă împrietenesc și chiar vreau să mă distrez puțin și să vă arăt pe viitor ce machiaje mi-au ieșit, numai să-mi iasă. După cum o să vedeți în pozele de mai jos, nuanțele sunt superbe iar textura e extrem de fină și sidefată.

Mă bucur că în sfârșit putem aborda și toamna nuanțe mai vibrante, fără să adunăm priviri insistente asupra noastră.
Noua colecție ArtistryTM Hi-Tech Metallics este inspirată din aparițiile strălucitoare ale modelelor care defilează pe podiumurile de modă internaționale. Colecția include patru produse electrizante, în ediție limitată: fard de pleoape cu texturi metalice și sclipitoare, pudră de conturare a feței pentru un look 3D, tuș de ochi pentru o privire pătrunzătoare și ser cu ulei pentru păr ce oferă strălucire instantă.aristry-amway

Fard de ochi Artistry Luxe Metallics
Textura de lungă durată, fină și pudrat-cremoasă a celor trei farduri de pleoape din colecția Artistry Hi-Tech Metallics permite crearea de machiaje subtile, pentru un look de zi, sau dramatice, pentru un look strălucitor pe timp de noapte. În nuanțe de platină, smarald și ametist, cele trei farduri au o consistență foarte ușoară, ce le permite combinarea cu ușurință pentru a obține un machiaj excepțional și le transformă într-o alternativă rapidă la fardurile pudră.
Prețul paletei de fard de ochi Artistry Luxe Metallics este de 200,60 lei.

Pudră de față compactă 3D Artistry
Machiajul capătă un efect 3D cu ajutorul pudrei de față compacte din noua colecție Artistry Hi-Tech Metallics. Pudra include șase nuanțe complementare care pot fi folosite individual sau combinate, pentru un efect electric. Cele șase nuanțe conțin particule delicate de sclipici ce aduc un plus de magie machiajului și îi oferă o strălucire naturală. Pudra este multifuncțională, ajută la evidențierea trăsăturilor feței, iluminează și adaugă dimensiune feței, fără a încărca machiajul.
Prețul pudrei de față 3D Artistry este de 120,69 lei.

Tuș pentru ochi Artistry Signature Color
Tușul pentru ochi Artistry Signature Color este rezistent la apă, se usucă rapid și are o fixare de până la 24 de ore, în condiții de temperaturi ridicate sau umiditate, fără a se transfera sau îndepărta. Produsul conține mici particule strălucitoare ce reflectă lumina, pentru o privire intensă și definită cu precizie. Formula permite alunecarea cu ușurință a produsului deasupra pleoapelor și realizarea de linii subțiri, pentru un look discret, sau proeminente, pentru un aspect dramatic.
Prețul tușului pentru ochi Artistry Signature Color este de 138,12 lei.artistry-makeup art_fall16_beauty_look2_a4-300dpiSerul cu ulei pentru păr Satinique
Formula specială a uleiului pentru păr Satinique conține un amestec rafinat de uleiuri de argan, avocado și semințe de kukui, ce hrănesc și oferă rezistență părului. În același timp, controlează încrețirea și electrizarea, menține părul neted și îi conferă o strălucire seducătoare, ca de mătase. Produsul se adresează oricărui tip de păr și poate fi aplicat atât pe părul uscat, cât și pe cel umed, ca tratament sau ser pentru definirea coafurii.
Prețul serului cu ulei pentru păr Satinique este de 87,69 lei.

Nuanțele metalice și pigmentate ale produselor din colecția Artistry Hi-Tech Metallics vor menține cu siguranță trendul din toamna aceasta. Produsele se pot achiziționa exclusiv prin intermediul rețelei de Întreprinzători Privați Amway sau prin comandă online pe pagina de internet Amway.

Cum vi se pare colecția Artistry Hi-Tech Metallics, ați încercat vreun produs?

Comment (1)

  1. Lory's Blog

    Arata bine, n-am ce zice! 😀

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *