B.U. lansează Absolute Me și oferă multe premii

Zilele astea plouă cu noutăți din toate părțile. Printre surprizele primăverii se enumeră lansarea noului parfum Absoulte Me de la B.U., un parfum fructat-lemnos cu atingeri florale, creat special pentru a celebra feminitatea, senzualitatea și modernitatea, toate în același timp.

Ambalajul alb-negru cu accente roz-pudrat și elemente florale invită la descoperirea unui parfum ce ȋşi dezvăluie personalitatea cu primele note proaspete de mandarină, măr crocant și pară coaptă. Inima bogată este compusă dintr-un mix eclectic de violete și frezii contopite cu lemnul neted de santal. Aromele finale de caramel, mosc și ambră încapsulează perfect intensitatea și complexitatea feminității absolute.Lo-Res-B.U.-AbsoluteMe-Group B.U.-Absolute-Me---Microsite

Parfumul este disponibil în următoarele variante:

B.U. Absolute Me Eau de Toilette 50 ml, preţ 45 lei

B.U. Absolute Me Natural Spray 75 ml, preţ 22 lei

B.U. Absolute Me Deo Body Spray 150 ml, preţ 11.50 lei

Pentru a pune accentul meritat pe valorile și diversitatea frumuseții, B.U. începe odată cu această lansare o nouă campanie în jurul conceptului Absolute Me despre feminitatea absolută – www.absolutemestories.com pentru ca fiecare fată B.U. să își construiască povestea care să o reprezinte perfect.

Cele care se ȋnscriu se vor putea inspira și din poveștile prezentate pe site, uploadate de nume cunoscute/sau nu din blogosferă.
Bineînțeles că m-am înscris și eu, moț.

46785acd-1a89-42dd-adc3-a738018087ec_colash DSC08366

În perioada 15.03.2017-15.05.2017, fetele B.U. sunt invitate să încarce fotografii și/sau videoclipuri care vor forma un colaj eligibil pentru Povestea Săptămânii, poveste ce va fi premiată.

Acesta este doar ȋnceputul poveştii B.U. Absolute Me despre feminitatea absolută, care are ȋn prim-plan celebrarea adevăratei personalităţi, ce face fiecare fată B.U. să fie unică, misterioasă şi specială.

Care este povestea ta?

Comment (1)

  1. Descude

    Cu acele bigudiuri iti faceai tu parul asa frumos? <3
    Am si eu ceva asemanator ( sunt din lemn ), dar nu ma inteleg deloc cu ele, pica peste noapte si parca mi-l umfla prea tare!
    Te pup

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *