Black Orchid Outfit

Aranjand pozele pentru postare am constatat că îmi stă gândul numai la Black Orchid. Nu știu de la ce mi se trage, poate datorită faptului că eram îmbrăcată în negru, poate pentru că îl purtam în ziua aia sau poate pentru că îl simt și acum în păr. E primul meu parfum Tom Ford achiziționat anul trecut și mă declar total îndrăgostită de el. Nu-l întrece pe Addict de la Dior dar nici mult nu mai are.Tom.FordTom Ford Black Orchid este un parfum de lux, floral, destinat femeilor care iubesc eleganța și un stil sofisticat. Orchid este accesoriul perfect pentru ocaziile formale, trezind admirația tuturor persoanelor din jur.

Compozitia:

  • Note de varf: bergamota, coacaz, trufă, Ylang-Ylang;
  • Note de mijloc: lotus, orhidee, tonuri de fructe;
  • Note de baza: vetiver, tămâie, patchouli, vanilie, lemn de santal, ciocolată.

Amestecul de orhidee, trufe, patchouli și lemn umed par a fi slăbiciunea mea. Am observat că majoritatea parfumurilor care îmi plac au cel puțin un ingredient din cele enumerate.
Dacă sunteți tentate de achiziția lui, îl găsiți AICI sau AICI la un prețuri bune în gramaje diferite. De pe elefant n-am mai comandat parfumuri dar mă bate gândul să-mi iau ceva la reducere 😀 .black.chanelCe au în comun parfumul cu outfitul? Nu știu, dar eleganța rochiei și luciul cizmulitelor mi-au făcut poftă să laud puțin sticluța neagră prețioasă. Parfumul e ca un accesoriu, simt că îmi completează perfect ținuta și îmi oferă încredere.
Rochia neagră a fost o atracție datorită detaliilor de pe margine, acele cusături frumos finisate. Inițial am zis că sunt aplicații fine metalice dar în realitate sunt doar cusături 😛 . Mi-am comandat mărimea M dar se potrivește și la un L. Îmi place cum pică, are o croială jucăușă de baby doll și un aer rusesc vintage. E făcută din polyester, un material elastic ceva mai gros, perfect pentru vremea asta.
Cizmele de lac nu le-am agreat toată viața și dintr-o dată mi-am dorit modelul ăsta de care am devenit dependentă. Nu sunt mulate și asta îmi place cel mai mult pentru că le pot lua lejer cu pantaloni sau colanți, fără să mă strângă. 🙂 Au fermoar pe o parte, sunt din lac doar în față iar în spate e un material elastic grosuț. La ger nu prea le-am suportat dar la umezeală au fost geniale.

Rochie/Dress: She.in
Cizme/Boots: Amiclubwear
Blăniță/Fur vest: Here

all.black.outfitOutfitblack.outfitamiclubwear.boots

Vi s-a întâmplat să asociați o ținută cu un parfum? 😆 Dacă nu, vă provoc să o faceți și să postăți ținuta și parfumul! Ori pe facebook cu tag către mine ca să văd, ori pe blog, dacă aveți.

Comments (14)

  1. Descude

    Blach Orchid e momentan my favorite, dar probabil si pentru ca nu il am. Lucrez in domeniul parfumeriei si din pacate nu avem Tom Ford in portofoliu 🙁
    Primesc foarte multe parfumuri de la firma si ar fi chiar culmea sa merg sa dau bani pe unul, insa asa ma mananca pielea uneori sa mi-l cumpar 😀

    Pupici, papusica frumoasa! Nu mai pot dupa parul tau! <3

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Pai e simplu. Vinzi ceva ce ai si iti iei Tom Ford din alta parte, asta daca chiar iti doresti sa-l testezi. Eu zic sa te grabesti, e un parfum greoi pentru sezonul cald si nu mai e mult din iarna. Sperrr 😀
      Pup si eu o Descude dulce!

      Reply
  2. Ilda

    Buna, draga mea Fede!
    Iti spuneam pe Fb ca mi-a fost dor de tine si am venit intr-un suflet! Am luat o pauza de blogosfera, aproape cu totul: n-am scris, n-am citit mai deloc si feedback am lasat in egala masura. Nu mi-am propus asta, a venit de la sine, nici eu nu stiu de ce!
    Imi place mult rochia, iar croiala si culoarea ei ma trimit cu gandul direct la cea cu flori albe pe care o am tot de pe SheIn. Daca tot m-am gandit la ea, voi raspunde pe Fb cu o poza a acelei tinute caci ma reprezinta!
    Esti tare frumoasa si atat de feminina! Imi place intreaga combinatie!
    Hugs, my friend! <3
    Ilda
    Lavender Thoughts

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Buna draga Ilda,
      Am observat ca ai cam disparut din peisaj dar mi-am imaginat situatia. Daca nu inteleg nici eu, atunci cine? Eu care ma vaiet tot timpul de..timp liber :)). Mi-a fost teama ca o sa abandonezi definitiv dar stiu eu ca nu te lasa inimioara, deja am vazut miscare a doua zi, hihi :-D.
      Multumesc tare mult pentru feedback, mi-a placut poza ta si ti-am zis la ce ma duce cu gandul, desi nu cunosc aroma parfumul Lolita.
      Te imbratisez cu drag si te astept oricand, stii doar. Trebuie musai sa-ti intorc vizita sa te stresez si acolo, ca nu cumva sa incetezi definitiv sa scri pe blog.
      Pupici!

      Reply
  3. Victoria West

    Foarte faina tinuta. 🙂
    Si eu am auzit numai lucruri bune despre acest parfum, dar nu l-am incercat niciodata, ar trebui sa ma opresc la un beauty counter sa-l testez.
    Sa ai un weekend frumos Fede!

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Testeaza-l cat e sezonul rece ca apoi o sa ti se para greu, sigur 😀
      Multumesc draguta!

      Reply
  4. Daniela

    Ce bine iti sta in rochita asta! 🙂 Eu am asociat intotdeauna O de Lancome cu bleumarin ca si tinuta si cu eleganta, ca stil.

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Nice. Nu stiu cum miroase dar ma duce cu gandul la Mojito, la vara deci :))

      Reply
  5. loredana manciu

    Wow…superba****

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Multumesc Loredana!

      Reply
  6. mada

    Esti superba, felicitari! Spune.mi te rog ce brand e rujul si ce nuanta. Mersi!

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Intrebandu-ma asta parca nu mai stiu :)), sper sa nu ma insel dar cred ca a fost Melkior Clasic Irresistible 12221.

      Reply
  7. White Charm

    Am incercat si eu acest parfum dupa ce mi l-am comandat ca mostra la o comanda pe Aoro. Imi place cum miroase, dar nu l-as pune chiar printre preferate.
    P.S. Imi place rochita ta la nebunie!
    http://www.whitecharm.wordpress.com

    Reply
  8. White Charm

    Te invit pe blogul meu sa descoperi cumm-a inspirat pe mine acest parfum:
    https://whitecharm.wordpress.com/2016/02/21/inspiratia-de-duminica/

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *