Sensibio gel Spumant Calmant și Hidratant ~ Bioderma

În urmă cu o lună Laboratoarele Dermatologice Bioderma au lansat Sensibio Gel Spumant 200 ml, un gel spumant calmant și hidratant ce curăță blând pielea sensibilă. De cum l-am avut în mână am zâmbit timid, nu știu cum se face dar Bioderma scoate noutăți exact pe placul meu, parcă după nevoile mele 😆 . Întâmplător mi se terminase spuma de curățare și mă întrebam ce să mai folosesc. Am zis că până ajung eu să-mi cumpăr ceva, mă spăl cu săpunul lichid al lui Ed, ABCDerm tot de la Bioderma. Nu știu cât de bine îndepărtează ultimele urme de machiaj dar știu sigur că e safe, nu conține parabeni, alcool și alte prostii. Oricum, întotdeauna a fost o alternativă plăcută 🙂 .sensibio-biodermaUn ten frumos și sănătos pornește de la o îngrijire corectă iar asta înseamnă în primul rând demachiere zilnică, apoi curățare. Pentru demachiere eu folosesc momentan apa micelară Sensibio H2O dar oricât de bine m-aș demachia tot simt nevoia să mă spăl, efectiv nu aș putea să dorm fără să mă spăl înainte pe față. Și pe dinți 😀 . De când am Gelul Spumant Sensibio îl folosesc zilnic și îmi place. Nici nu se putea altfel. Nu conține săpun, parfum, parabeni sau coloranți, este hipoalergenic, non comedogenic și are un PH fiziologic asigurând o toleranță excelentă.
Ingredientele active biologice calmează rapid iritația pielii și hidratează tenul, iar complexul brevetat DAF crește pragul de toleranță al pielii.
Curăță blând fața și ochii, calmează și hidratează în același timp, redând confortul pielii iritate. sensibio-gel-spumant dsc05832

INGREDIENTE

AQUA/WATER/EAU, SODIUM COCOAMPHOACETATE, PROPANEDIOL, SODIUM LAUROYL SARCOSINATE, CITRIC ACID, COCO-GLUCOSIDE, GLYCERYL OLEATE, SODIUM CITRATE, PEG-90 GLYCERYL ISOSTEARATE, MANNITOL, XYLITOL, LAURETH-2, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, TOCOPHEROL, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE, LECITHIN, ASCORBYL PALMITATE.

Sensibio Gel Spumant are textură de gel lichid, incolor, se aplică cu ușurință, spumează și poate fi utilizat și împreună cu o perie pentru curățarea tenului. Varianta asta n-am încercat-o dar o s-o iau în calcul.
De admirat este și ambalajul cute și girly dar și faptul că are pompița ce asigură o dozare optimă a produsului. Se aplică pe pielea umedă și se masează până se face spumă după care se clătește cu apă din abundență.
Față de alte produse pe care le-am mai folosit pentru curățarea tenului, asta nu mi-l usucă deloc, îmi simt pielea proaspătă, fină și curată. Și spun asta după ce l-am folosit zilnic timp de o lună. Și deși nu sunt zgârcită și apăs pe pompiță de 2 ori la fiecare spălare am observat că nu se consumă așa repede, e chiar spornic.
Momentan rămâne preferatul meu și o să-l cumpăr din nou cu siguranță.

L-ați folosit sau vă tentează Gelul Spumant Sensibio de la Bioderma?

#igienaBioderma #SensibioGelSpumant

Comment (1)

  1. Lory's Blog

    Si mie imi place foarte mult! Mie imi este suficienta o pompita, ba chiar si jumatate. Deci cred ca mai bine de 3 luni tot pe asta il voi folosi! :))
    Cel albastru in varianta de 100ml m-a tinut mai bine de doua luni.

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *