Nou de la Melkior: Crema pentru mâini Intensiv Reparatoare

Perioada de acomodare după concediul din septembrie a fost scurtă, apoi a urmat un alt concediu și iar m-am dat peste cap cu programul. Am zis că îmi fac timp și pentru pasiunea mea – blogul, dar zilele treceau extrem de repede iar seriile când planificam să scriu ceva aici, sfârșeau la povești, alături de familie. Azi am luat mailul la purecat și mi-am dat seama că nu v-am povestit nimic despre vizita mea la Romexpo și nici despre noutățile achiziționate de acolo, printre care și noua Crema pentru mâini Intensiv Reparatoare creată de Melkior – special concepută pentru pielea uscată și deteriorată. Crema-pentru-maini-Intensiv-Reparatoare-(1)
Protejează, hrănește, hidratează și calmează pielea, îmbunătățind elasticitatea ei. Conține un cocktail de ingrediente active prețioase:
Sângele Dragonului este un ingredient cu  un puternic efect anti-oxidant, acționează ca un cicatrizant, protejează și fortifică fibrele de colagen.
 Untul de Shea are proprietăți protectoare, hrănitoare, hidratante și calmante.
 Uleiul de argan are proprietăți reparatoare, hidratante, efect anti-îmbătrânire.
 Uleiul inca Omega reduce hiper-sensibilitatea și pierderile de apă de la nivelul epidermei, îmbunătățind de asemenea microcirculația.
Ceramidyl-Omega îmbunătățește hidratarea și elasticitatea pielii.

Preț lansare 29,90 lei

Pielea uscată o să fie la ordinea zilei de acum încolo, cel puțin în cazul meu. Astăzi în drum spre servici chiar cotrobăiam prin geantă după o cremă de mâini. Păi cum să semnez condica cu o pielea așa uscată? Clar, de mâine intră în teste Crema pentru mâini Intensiv Reparatoare de la www.Melkior.ro. (transport gratuit în luna octombrie!)

 « Dacă nu știi ce să faci cu mâinile tale, să le transformi într-o mângâiere! »
  Jacques Salome

Comments (2)

  1. Beauty By Irina

    Sunt tare curioasa sa incerc aceasta crema :)Pupici

    Reply
  2. Lilian

    Suna promitator continutul si tocmai am pus-o in cos pentru un cadou. 🙂 Pupici

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *