Am încercat Șamponul Stimulator și Tonicul Energizant de la Parusan

Nu demult am terminat Șamponul Stimulator de la Parusan și m-am gândit să scriu câte ceva despre gama asta nou apărută. Pusesem o poză pe Instagram atunci când am intrat în posesia produselor și au fost câteva persoane curoiase de ele, unde se găsesc și cât sunt de bune, mai exact.
Înainte de toate vreau să precizez că orice produs despre care scriu poate să acționeze altfel pe pielea altcuiva și ce-mi place mie poate să nu placă altcuiva și invers.
Am zis că am terminat doar șamponul pentru că a fost o cantitate destul de mică pentru cât de des mă spăl eu și cât îmi aplic pentru șamponare. Tonicul e o loțiune fluidă și nu se consumă mult la aplicare, e mult mai spornic, drept urmare mai am cam jumătate din tub. Și chiar dacă folosesc acum alt șampon, îmi mai aplic și tonicul din când în când. Atunci când am început să folosesc cele două produse din gama Parusan, le-am folosit conștiincioasă, adică mi-am aplicat Tonicul după fiecare spălare, așa cum am fost sfătuită. Foarte rar am mai folosit vreun ser sau ulei de păr pentru vârfuri, în rest uscat cu feonul și cam atât.autumn-perfect-outfit parusan

Șamponul Stimulator și Tonicul Energizant au la bază substanța activă AnaGain™, considerată a fi unul dintre cele mai eficiente ingrediente pentru reducerea căderii părului.
Ingredientul-cheie din gama Parusan® a fost obținut după multe studii și analize clinice, dovedindu-și  efectul pozitiv asupra procesului de creștere a părului și revoluționând astfel domeniul beauty, lucru ce a dus la premierea și declararea substanței AnaGain™ ca fiind „Cel mai avansat ingredient” la Beyond Beauty din Paris, în 2014.
Având la bază extractul din lăstari de mazăre, AnaGain™ stimulează anumite molecule din papilele dermice responsabile pentru reactivarea creșterii părului, astfel încât, după 3 luni de utilizare a produselor ce conțin această substantă, s-a observat sporirea semnificativă a numărului de foliculi de păr și reducerea căderii părului.
Cu o formulă premium, special dedicată femeilor, produsele Parusan® au la bază substanțe nutritive atent selecționate, precum biotină, L-arginină și vitamina E, ce completează eficiența substanței AnaGain™, hrănind firul de păr de la rădăcină pană la vârf. Gamă Parusan® – Șampon Stimulator și Tonic Energizant – stimulează circulația la nivelul scalpului, favorizează hrănirea pielii capului, reduce căderea părului și accelerează faza de creștere a părului.

PARUSAN® Șampon Stimulator
Utilizare: Se aplică pe scalp și se lasă să acționeze asupra pielii capului timp de 2 – 3 minute, apoi se clăteste cu o cantitate mare de apă. Este recomandat pentru utilizare zilnică.
 
PARUSAN® Tonic Energizant
Utilizare: Se aplică ușor, după spălarea părului, prin masarea pielii capului. Nu se clăteste, se lasă să se usuce, iar părul poate fi coafat în mod obișnuit. Pentru o formulă completă, se folosește impreună cu Parusan®-Șampon Stimulator.

Recomandarea cu utilizarea zilnică e pentru cine se spală zilnic pe cap. Eu o fac la 2-3 zile deci și prin urmare, cam la 2-3 zile le-am folosit. Abia dacă mi-a ajuns un tub într-o lună deci mi-ar mai fi trebuit încă 2 ca să duc până la capăt recomandările de pe site. Nu aveam probleme grave legate de căderea părului dar am zis hai să le testez măcar o lună să vedem despre ce e vorba. Nu se întâmplă să găsesc păr pe haine, prin casă, pe pernă sau la scurgere. Prea rar când îl perii și atunci când îl usuc cu feonul și-mi trec mâinile prin el. În rest nu-mi cade cam deloc. Nu am observat să se îndesească cumva dar am primit complimente de nenumărate ori în ultima perioadă cum că mi-a crescut foarte repede. Știți, sper, de episodul în care l-am tuns foarte scurt 😆 .gama-parusanȘamponul nu face spumă excesivă ca alte șampoane din comerț dar face și spală părul bine numai că eu tot timpul simt nevoia să mă șamponez de 2 ori.
Tonicul are capătul lunguieț și se folosesc foarte ușor, efectiv se trece prin păr, pe cărări iar lichidul se scurge la rădăcini. După ce făceam treaba asta îmi masam scalpul puțin și îl uscam cu feonul.
Ambele produse sunt în tuburi de plastic și au un ambalaj simplu, parcă medicinal. La fel și mirosul îmi pare că aduce a ceva medicinal dar este foarte vag. În păr chiar nu rămâne nici o urmă de miros.

Aș recomanda Parusan persoanelor ce sunt în căutare de produse speciale pentru reducerea căderii părului, eu zic că merită încercat dar să nu uităm că unele probleme trebuie tratate și intern.

Gama Parusan se găsește în unele farmacii fizice dar și online. Cel mai bun preț eu l-am găsit AICI. Dacă aveți voi alte sugestii, le aștept cu drag!

Ați încercat sau vă tentează gama Parusan pentru păr? 😆 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *