Fardurile mono de la Pupa – Eyeshadow Vamp! Collection

Dacă mă urmăriți pe facebook și pe Instagram probabil că știți deja despre minunățiile de produse despre care urmează să vorbesc. Astăzi povestesc câte ceva despre monurile Eyeshadow Vamp! Collection de la Pupa pe care le îndrăgesc enorm și le folosesc zilnic iar în următoarea perioadă o să vă ademenesc cu o colecție de Crăciun, rujuri și alte jucărioare 😀 .
Dețin 10 farduri mono din colecția Vamp! în diferite nuanțe jucăușe – Compacte (pe care se vede scrisul Vamp! în relief) și Wet Dry (bombate, fără scris). De când le folosesc am început să îndrăgesc din nou textura sidefată care permite realizarea machiajelor simple, luminoase și umede, cum le mai spun eu. Le-am combinat în diverse moduri și am selectat și câteva look-uri ca să le vedeți mai în ansamblu. Nuanțele sunt pigmentate și îmi rezistă în jur de 8 ore pe pleoape, fără să folosesc bază de machiaj sau primer. Obișnuiesc să le aplic peste puțin fond de ten și cam atât.pupa.mono.fardDSC07051 DSC07060În poza de mai sus sunt primele cinci farduri: 101,102, 300, 301, 404, preferatul meu fiind 102 care pare bombardat acum, la cât de des l-am folosit. Rozaliul 101 l-am folosit foarte puțin dar momentan nu mă atrage, poate la anul când voi căpăta puțin bronz. Albastrul 300 este singurul mat dar pe pleoapă nu se vede chiar atât de pigmentat ca în ambalaj. În machiajul din poză l-am folosit pe pleoapa inferioară peste creionul 444, la fel de albastru. Verdele 301 mi s-a părut mai viu și mai festiv așa că l-am lăsat pentru perioada următoare. 404, care este un argintiu metalic foarte pigmentat, am făcut greșeala să îl port o dată pe timp de zi. M-am simțit dezastru 😳 . A se observa în colaj cât de strident și strălucitor este. De Crăciun mă voi asorta perfect cu globulețele 😆 .25Fardurile din următoarea poză: 603, 616, 703, 802, 804 sunt toate sidefate și luminoase. Eu le-am purtat în perioada asta, așa albă cum sunt dar pe ten puțin bronzat de soare, cred că se văd fabulos. 603 și 616 le-am folosit prea puțin dar 703 a fost și el unul din preferatele de care am făcut abuz aproape zilnic. E o nuanță caldă de piersică mai slab sidefată care merge perfect la machiajele simple purtate de zi cu zi. Movuliul 802 îmi scoate ochii în evidență și-mi place că doar e mov, iar pe 804 l-am lăsat de-o parte deocamdată (nu știu cum să-l combin).DSC07082 DSC07094 3 1Colecția de creioane pentru ochi mi s-a înmulțit și ea cu 5 exemplare care se completează perfect cu fardurile mono. Dețin 559, 333, 444, 215, 109. îmi plac toate în aceeași măsură dar cred că am totuși o slăbiciune pentru cel verde 🙂 . Și albastru electric mă dă pe spate uneori dar parcă e prea vibrant pentru tenul meu deschis. Cel mov l-aș fi vrut ceva mai intens iar cel arămiu e cuminte și perfect pentru machiajele de zi.

Scriu foarte ușor, sunt moi și cremoase și necesită ascuțire destul de des. Din cauza asta sunt în continuă căutare de o ascuțitoare bună. Dacă știți vreuna…share please! Aplicate pe pleoapa inferioară și fixate cu fard își păstrează ore bune intensitatea dar eu simt nevoia unei reaplicări la 2-3 ore, mai ales dacă am mers prin frig și mi-au lăcrimat ochii.DSC07103 DSC07110 4Fardurile le puteți vedea pe siteul PUPA AICI și se găsesc în magazinele Pupa la prețul de 47 ron unul. Momentan sunt doar 2 magazine în București, unul în Promenada mall și unul în Mega mall. Acolo puteți testa majoritatea produselor iar până pe 15 decembrie sunt reduceri de 20% la toate.

Cum vi se par monourile de la Pupa-Eyeshadow Vamp! Collection? Chiar sunt curioasă ce nuanță v-a atras atenția în mod special 😆 .

Pe curând!

Comments (5)

 1. Eva Luna

  Oh Doamne, ce minunatii pe aici! Albastrul ala mi-a luat ochii ❤❤❤

  Reply
 2. Amy

  Albastru si verde arata demential! Creionul 215 e suuuper tare, imi place mult poza in care esti machiata cu el. 😀

  Reply
 3. Daniela

  Tie iti sta bine cu toate! Din punctul acesta de vedere nu ma prea ajuti sa aleg! 🙂

  Reply
 4. Loredana Manciu

  Nu as putea alege un singur produs de la Pupa! :))
  Imi plac tare mult creioanele colorate pentru ochi…
  Cat despre farduri, toate sunt frumoase! 🙂
  Sa le folosesti cu mare drag!

  Reply
 5. Victoria West

  Ce faine sunt toate fardurile astea, sa le folosesti cu placere. 🙂

  Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *