Golden Kiss ~ B.U.

Nici n-am citit bine depre ultima noutate B.U. că m-am și dus glonț la lista de note. Eram extrem de curioasă ce poate să conțină o gamă atât de prețioasă învăluită în auriu. Ambalaje par mai degrabă niște bijuterii ce inspiră lux și strălucire dar să vedem despre ce e vorba mai exact. Gama Golden Kiss ascunde de fapt aroma floral – fructată a unui nou parfum ce captează perfect celebrarea exprimării sinelui.
Aurie şi luminoasă, noua gamă este un deliciu olfactiv ce evocă spiritul autentic şi efervescent al celor care se bucură de aura lor unică.

B.U. Golden Kiss simbolizează acea sclipire personală, preţioasă, provenită din magia interioară a fiecărei fete B.U., magie ce ia naştere din îmbrăţişarea adevăratei esenţe. Este sclipirea fiecărui moment în care este ea însăşi.
Recipientul preţios auriu dezvăluie aroma floral-fructată; primele atingeri sunt blânde şi proaspete, compuse din note de măr verde, pară dulce şi bergamotă. Cu o inimă radioasă precum spiritul celor curajoase, aromele de iasomie senzuală, prună şi violete îmbină personalităţile complexe ale fetelor B.U. Întregul ansamblu este echilibrat de o bază vanilată, cu atingeri de lemn de santal şi mosc, o adiere suavă şi pregnantă cu aromă veselă, scânteietoare .

low res b.u. golden kiss group 9970428-Glamour-gold-sparkling-background-Stock-Photo-glitterGolden Kiss – despre arta de a fi tu
Noul parfum este o expresie a feminităţii subiective, iar auriul este un statement despre frumuseţea de a fi tu însăţi. Complex şi solar, universul Golden Kiss este ringul de dans unde fiecare este liberă să se exprime spontan şi autentic, iar râsetele zgomotoase sunt mici mărturii ale încrederii în sine.

Parfumul este disponibil în următoarele variante:
B.U. Golden Kiss Eau de Toilette 50 ml, preţ 36 lei
B.U. Golden Kiss Natural Spray 75 ml, preţ 18 lei
B.U. Golden Kiss Deo Body Spray 150 ml, preţ 9.50 lei

Să nu-mi spuneți că ați încercat deja ceva din aceasta gamă că sunt invidioasă. De când mă știu sunt atrasă de tot ce strălucește și mă fură ambalajul, recunosc, dar nici combinația de arome nu-i de ignorat.

Se anunță vreme frumoasă în weekend, să vă urez spor la shopping? 😆 

Comments (2)

 1. Cristina

  Ce bine arata sticulutele!

  http://strumfette.blogspot.ro

  Reply
 2. Kiss Aniko

  De ind stiu cam de o luna ca exista(are o prietena si ma vrajeste atit ambalajul cit si aroma) caut sa cumpar varianta de 50 ml dar nu gasesc nicaieri nici macar pe internet.Restul variantelor se gasesc dar nu au acelasi aroma ca cel de 50 ml.

  Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *