Momentul meu este acum. Coenzima Q10

“Momentul meu este acum!” reprezintă un mesaj de încredere adresat femeilor care iubesc viaţa, fac tot ce îşi propun, indiferent de vârsta pe care o au, îşi iubesc pielea, îşi acceptă vârsta şi se bucură de orice moment care le apare în cale.

NIVEA dorește să evidențieze beneficiile coenzimei Q10, demonstrate clinic, prin vocile unor femei curajoase, energice, care inspiră prin faptul că își trăiesc din plin fiecare vârstă și cărora încrederea în sine le dă curaj să accepte provocări noi.
Una din aceste voci ești tu! Arată așa cum te simți. Acum este momentul tău, în care trebuie să faci ce îți dorești cu adevărat, ce te împlinește și ce te face să te simți tânără. Nu uita că tinereţea vine din tine și este o stare de spirit. Şi cel mai important lucru este să îţi menţii tinereţea prin lucruri care îţi vin natural, care sunt în armonie cu corpul tău. Secretul este coenzima Q10, care are grijă ca pielea ta să se simtă la fel de bine precum te simți tu.

 Fiecare vârstă are frumuseţea ei şi este o nouă oportunitate să-ți urmezi visurile.

Zâmbește, trăiește, experimentează. Momentul tău este acum!

Coenzima.Q10Coenzima Q10 este un ingredient propriu pielii care încetinește procesul de îmbătrânire a tenului: produce energie și protejează celulele împotriva radicalilor liberi.
Radicalii liberi se formează, de regulă, dacă pielea este expusă excesiv la radiații UV și poluare, sau în urma consumului de tutun și alcool. Aceştia sunt, de fapt, nişte molecule care accelerează procesul de îmbătrânire a celulelor, iar coenzima Q10 aparține unui grup de antioxidanți care au posibilitatea de a lupta împotriva radicalilor liberi. Astfel, celulele sunt protejate, iar tenul rămâne suplu și neted.
Odată cu trecerea timpului, pielea prezintă constant o nevoie a suplimentării coenzimei Q10 pentru asigurarea proceselor vitale de protecţie, reparare şi regenerare a tenului.
Pe măsură ce înaintăm în vârstă, producția de coenzima Q10 scade, de aceea avem nevoie să o luăm și din surse externe, precum produsele de îngrijire sau alimentele.
Oboseala, stresul sau un stil de viață nesănătos pot determina corpul să consume mai mulți nutrienți pentru a se regenera, creând astfel și o nevoie mai mare de coenzima Q10. Acest aspect poate avea un efect negativ asupra pielii. Pierderea elasticității și a fermității pielii poate apărea ca efect al distribuirii de către organism a unei cantități din ce în ce mai mari de coenzima Q10 în zonele din corp în care este nevoie.
Teoretic, ar fi nevoie de aproximativ 30mg de coenzima Q10 pe zi; este posibil însă ca pielea ta să nu aibă parte de atât de mult fără susținere din exterior.

Echipa de cercetători NIVEA a studiat efectul coenzimei Q10 asupra îmbătrânirii pielii timp de peste 25 de ani. În urma a mii de studii științifice derulate, este astăzi un fapt confirmat că tratamentul anti-rid cu coenzima Q10 influențează pozitiv procesele naturale ale pielii.
Pentru prevenirea și reducerea ridurilor este recomandată îngrijirea cu creme care conțin Coenzima Q10, pentru a ne asigura că ingredientul ajunge în straturile pielii.
O îngrijire anti-rid potrivită fiecărui tip de ten, împreună cu un stil de viață sănătos, contribuie la încetinirea procesului de îmbătrânire a tenului.

În plus, pentru rezultate optime, este important să ai o rutină anti-rid completă:

CREMA DE ZI: alege o cremă potrivită tipului tău de ten, care să-l protejeze pe durata zilei, să estompeze ridurile și să prevină apariția unora noi.

CREMA DE OCHI: pielea delicată din jurul ochilor este foarte predispusă la formarea ridurilor și are nevoie de o formulă specială, care s-o alimenteze cu ingrediente valoroase într-o concentrație mai mare.

CREMA DE NOAPTE: în timp ce tu te odihnești, tenul tău începe să lucreze și absoarbe mult mai bine ingredientele active. Este important să alegi o cremă de noapte cu coenzima Q10, ce va ajuta tenul în lupta împotriva ridurilor, contribuind la regenerarea celulară.Nivea.Q10.plus Nivea.Romania

N-am mai încercat de ceva timp o cremă Nivea și cred că acum este momentul 😆 .
Pe curând!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *