Mascara Vamp! nuanțele Extra Black și Amethyst Violet ~ Pupa Milano (review)

Am strâns o serie de poze cu produse Pupa Milano despre care urmează să scriu dar pentru azi am ales să vorbesc despre două dintre produsele mele proferate, pe care le folosesc zilnic, dar nu împreună 🙂 – Mascara Vamp! 100 (Extra Black) și Mascara Vamp! 400 (Amethyst Violet).

Rimelul Vamp! Extra Black îl am deja de vreo 3-4 luni și deși îl folosesc des e încă foarte consistent. Ambalajul mi-a plăcut de la început dar și tipul de periuță pe care n-am mai întâlnit-o, sau nu-mi aduc aminte. Are periuța în formă de clepsidră și e foarte ușor de manevrat, alungește genele, le separă și oferă volum. E singurul rimel încercat care chiar mi se pare că oferă efect de gene false. Ale mele cel puțin, se schimbă complet după aplicare, așa cum se observă și în poza demonstrativă de mai jos, unde am lăsat doar un ochi rimelat. Am genele blondute și firave, ca să nu zic invizibile și aplic rimel în funcție de cât de dese vreau să pară iar de obicei insist cu până la 3 aplicări. ~ “Cu fiecare aplicare, volumul devine exagerat și supradimensionat pentru gene dese, pline și extra aranjate.” .DSC00763“Formula pe negru imbină prezența a doi coloranți: carbon black și ultramarines. Culoarea carbon black înnegrește intens genele cu efect imediat, iar ultramarines, un pigment special negru – albastru, coferă privirii un magnetism pătrunzător.”
Este într-adevăr de un negru intens care se păstrează toată ziua fără să se scuture. Față de varianta pe mov cred că se demachiaza puțin mai greu și mi se pare foarte rezistent la apă. Gândindu-mă că nu sunt eu mare înotătoare și nici scufundări nu aveam de gând să fac, am fost puțin machiată la Therme dar rimelată destul. Eh, n-am luat în calcul și topoganele pe care le-am luat la rând de nenumărate ori 🙂 , like a kid. M-am stropit nu bine ci fooarte bine la față dar nu a curs nici strop de rimel.DSC00783 Mascara.Vamp!swach DSC00788 pupa.mascara vamp!Rimel colorat n-am mai folosit din adolescentă și chiar îmi era dor. Vamp! Amethyst Violet are ambalajul identic, doar nuanța diferă și ca și în cazul variantei Extra Black, responsabilă de volumul genelor cred că este formă de clepsidră a periuței. Nu i-am testat și rezistența la apă dar am impresia că se curăță mai repede și mai ușor decât cel negru. Nu este un mov foarte intens dar este plăcut. Când vreau să se observe mai discret, îl combin cu farduri în nuanțe de piersică. roz, iar când vreau să iasă în evidență, aplic și fard și creion mov, așa cum am procedat și în machiajul din poze.
VAMP! AMETHYST VIOLET este ideal pentru ochi albaștri, căprui deschis, căprui închis/negri, verzi.

Menționez că nu folosesc cleștișor de gene pentru că nu prea am timp sau uit de existența lui. Și oricum am pleoapa căzută și genele se ating de ea doar rimelate fiind. Asta pentru că Mascara Vamp! le curbează suficient de bine și ce-mi mai place este că nu le usucă astfel că la atingere se simt flexibile și nu țepoase.
Cu risc scăzut de reacții alergice. Testat oftalmologic. Recomandat pentru ochii sensibili și purtătorilor de lentile de contact.

Prețul unui rimel Mascara Vamp! este de 43 lei și este disponibil în 6 nuanțe: EXTRA BLACK, CHOCOLATE BROWN, DEEP NIGHT, ELECTRIC BLUE, AMETHYST VIOLET, EMERALD GREEN. Cel din urmă e pe lista de dorințe pentru Summer time 😀 . Puteți vedea swachuri cu toate nuanțele, AICI.

Ați încercat Mascara Vamp! de la Pupa sau vă surâde vreo nuanță? 😆 

 

Comments (3)

 1. Lory's Blog

  Vai, dar ce gene!!!!!
  Ce misto e si cel colorat!!!

  Reply
  1. Federova (Post author)

   Ms Lory! E chiar fain, abia astept sa imi iau si pe turcoaz, hihi 😀

   Reply
 2. Iulia's Corner

  Vai cat de bine arata, si pe negru si pe mov!cred ca si celelalte nuante sunt superbe :).Te pup!

  http://iuliascorner.wordpress.com/

  Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *