#hidratareaBioderma ~ Noua gamă HYDRABIO

De curând am intrat în posesia unui set de produse de la Bioderma și m-am bucurat enorm pentru că iubesc Bioderma, am încredere deplină în produsele lor, îmi plac și mi se potrivesc și sigur voi avea nevoie de o hidratare mai intensă în urmatoarea perioadă.

Gama este compusă din: Hydrabio H2O soluție micelară (disponibilă în trei variante 100 ml “travel size”, 250 ml și 500 ml), Hydrabio Gel-Cremă 40 ml (cremă pentru ten normal spre mixt), Hydrabio Cremă 50 ml (cremă pentru tenul uscat), Hydrabio Ser 40 ml (concentrat hidratant intensiv) și Hydrabio Perfecteur SPF 30*40 ml (cremă hidratantă anti-îmbătrânire).

FILOZOFIA BIODERMA
“Atunci când pielea suferă, ar trebui să îi folosim propria biologie și să o învățăm să trăiască corect, în loc să ne mulțumim doar să o tratăm pe moment”
Plecând de la filozofia Bioderma, brevetul Aquagenium® (extract de semințe de măr și vitamina PP), prezent în toate produsele din gama Hydrabio, “reînvață” sistemul de hidratare al pielii să funcționeze corect și eficient, stimulează sinteza de aquaporine, proteine cu rol de transport care susțin circulația apei în piele, și reface bariera cutanată cu rol protector pentru a preveni deshidratarea.BiodermaBioderma_Gama_HydrabioHydrabio Gel-Cremă, formulă lejeră pentru hidratare în profunzime și luminozitate intensă, este noua variantă a produsului Hydrabio Legere.
Hydrabio Cremă, formulă bogată pentru hidratare în profunzime și luminozitate intensă, este noua variantă a produsului Hydrabio Riche.
Hydrabio Ser asigură o hidratare intensă grație cantității optime de acid hialuronic din compozitie. Se recomandă aplicarea lui înaintea cremelor, pentru un plus de hidratare.
Hydrabio Perfecteur SPF 30, hidratare anti-îmbătrânire pentru un ten perfect, oferă luminozitate tenului, iar filtrele UVA/UVB previn îmbătrânirea pielii.

Prezentă in cremele din gama Hydrabio, Vitamina E protejează împotriva stresului oxidativ și previne îmbătrânirea pielii, iar acidul salicilic catifelează și redă strălucirea pielii. Grație tehnologiei emulsiei lamelare, penetrarea ingredientelor active este optimizată.
Orice piele are nevoie de hidratare. Zi după zi, textura pielii este îmbunătățită și tenul este mai radiant. Într-un mod durabil.

Zilele trecute am început să folosesc produsele din această gamă și chiar dacă deja simt că îmi priesc, nu vreau să mă grăbesc cu laude dar promit să revin cu impresii amănunțite.

Ați încercat ceva sau vă surâde noua gamă HYDRABIO?

 #hidratareaBioderma #HYDRABIO

Comments (3)

 1. Victoria West

  Super produsele. 🙂
  Sa ai un weekend frumos!
  Xoxo, Victoria

  http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

  Reply
 2. Carmen

  Chiar azi am postat si eu un review Bioderma , gama Cicabio . Azi m-am documentat puțin si am descoperit câte produse au . Am fost înca sunt foarte entuziasmata acum ma gândesc sa imi cumpăr cateva produse pentru îngrijirea tenului . Azi maine fac si eu 30
  De ani si cred ca ar fi timpul sa ii acord mai multa atenție 🙂 te pup !!!

  Reply
 3. Victoria West

  Buna Federova din nou, te-am nominalizat la o leapsa, vino sa vezi si sa o preiei. 🙂

  http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/2016/07/leapsa-pentru-cei-care-vor-sa-ma.html

  Sai in continuare un weekend cat mai frumos!
  Xoxo, Victoria

  Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *