Tu ai Pupacard?

Dragilor, aveți sau nu aveți Pupacard, trebuie să profitați de cadourile Pupa cât mai repede posibil. Nu știu cum de am omis să vă anunț că până pe 14 februarie, în magazinele Pupa puteți beneficia de anumite cadouri dacă faceți cumpărături. Vă explic mai jos ce și cum. Promoția este pentru posesoarele de card Pupa dar cardul Pupa se poate face pe loc în orice magazin. Pe SITE puteți vedea care este cel mai apropiat magazin de voi. De ce vă sfătuiesc să profitați de cadouri? Pentru că eu deja dețin trusa “Bacio” și trusa “Principino” și îmi plac foarte mult. Sunt jucăușe și foarte simpatice ca design dar încă nu le-am început. Am încercat nenumărate produse de la Pupa Milano și sunt foarte mulțumită de ele.PUPA_SAN_VALENTINE_2017 pupa
  Despre promoție:

♦ La cumpărături în valoare de 69 lei primești cadou “Bacio”, trusa în formă de buze care conține câteva nuanțe de rujuri. Mi se pare foarte simpatică și numai bună de purtat în geantă, nu ocupă mult spațiu și conține și mai multe rujuri. Pupacard♦ La cumpărături în valoare de 93 lei primești cadou “Principino”, trusa în formă de broscoi haios. Al meu încă stă de decor în dulăpior pentru că îmi place la nebunie cum arată și parcă mi-e milă să-l încep. Pare copilăresc dar e chiar drăguț și conține tot ce trebuie: nuanțe de farduri, rujuri, blush, iluminator, bronzer. E o trusă completă în nuanțe frumoase, purtabile. Pupa.Principino Pupa.Makeup Pupa.MilanoRomania♦ La cumprărături în valoare de 149 lei vei avea imediat un discount de -30% pentru cumpărături.
Dacă ajungeți într-unul din magazine și faceți fotografie cu rama “KISS ME” iar apoi o postați pe Instagram @pupamilanoromania cu hastagul #pupavalentine aveți ocazia să vă vedeți pe pagina oficială Pupa Milano România.

Tu ai Pupacard? 😆 

Spor la cumpărături!

Comments (4)

 1. Simona

  Trusa Principino e absolut superba!!!

  Reply
  1. Federova (Post author)

   Si eu o ador! <3

   Reply
 2. Loredana

  Am card Pupa, dar nu am mai fost de ceva timp la ei.

  Reply
  1. Federova (Post author)

   Nici eu n-am mai trecut de ceva vreme pe la ei 🙁

   Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *