Trecem la tinute de primăvară?

Ușor ușor trecem la tinute de primăvară, cu un palton deasupra, cu șuba, cu ce se poate. Abia aștept triumful primăverii, își intre în drepturi complet, bucur de răcoarea dimineții, de ciripitul pasărilor, de cer denin, de mult verde, de fructe noi, de flori, de tot ce ne înconjoară.

Odată cu schimbarea naturii trecem și noi la haine mai subțiri, mai colorate, mai puțin sofisticate. Eu, marea colecționară de sacouri, abia aștept tinute mai colorate. Momentan încă sunt tentată combin orice cu negru, încă am tendința aleg mult negru. Pentru reflectă suferința și durerea care încă îmi predomină sufletul. Până și pozele astea răscolesc pentru deși le postez abia acum, sunt făcute anul trecut după ce am pierdut-o pe mami, la ceva timp. A fost prima ședință foto și îmi aduc aminte cât de greu mi-a fost pozez, cât de ciudat m-am simțit, ce stări ciudate de nervi și vinovăție aveam. Atunci am realizat nu mai știu zâmbesc, încercam și parcă mușchii faciali uitaseră acea expresie, parcă învățam din nou zâmbesc. Îmi simțeam maxilarul încleștat, dus în spate de atâta plâns. După perioada cruntă din viața mea efectiv am simțit m-am deformat la față.

Cred de-asta am tot amânat postarea asta, pozele nu sunt reușite iar acolo e omul din mine care avea sare pe rana deschisă. Timpul nu vindecă nimic, m-am convins singură. Doar ne obișnuim cu durerea, ne împrietenim și în timp ajungem o tolerăm altfel.

Mare colecționară de sacouri nu sunt, dar imi plac foarte mult, am mai bine de 10 sacouri și niciodată nu sunt suficiente. Un model baby blue îmi lipsea și am găsit un oversized exact cum îmi place mie, pe Femme Luxe, siteul de pe care am tot comandat anul trecut.  Îmi place mult modelul ăsta lărguț și abia aștept îl combin cu haine ceva mai casual și maideschise la culoare. Din păcate lumina nu m-a ajutat prea mult și nuanța lui superbă de baby blue a ieșit în poze mai spre alb. Are buzunare și e dintr-un material subțire care necesită călcat.

Mi se pare foarte potrivit pentru zilele calde de primăvară. La fel și jacheta în nuanțe de mov lila. Am fost cucerită de coloritul ei, dar nu prea mi-a ieșit ținuta, recunosc. Eram lipsită de orice idee, inspirație 0. Nici acum nu știu cu ce purta-o mai exact, dar știu îmi place. Are capse, buzunare, e subțirică și foarte comodă. Am purtat-o recent într-o zi de weekend mai caldă și atunci am îndrăznit o combin cu jeanși albi evazați.

La cea de-a treia piesă comandată  am ajuns prin categoria Women’s loungewear sets și este un hanorac negru ceva mai lung, tip rochie. Are în glugă, buzunare de cangur, cum le spun eu și un șnur la bază. Nu e ce îmi imaginam eu, am senzația în poze părea un material mai gros și l- fi preferat așa, dar nah. Se întâmplă te mai și înșeli în privința alegerilor. E foarte potrivit pentru weekendurile în care se lasă cu KFC, Mc, grătar, practic pot bag în mine până nu mai pot nu se vede. Deci e de păstrat. Pozele iarăși nu au ieșit cum trebuie. Era o zi urâțică, mohorâtă, n-am reușit pozez mai nimic. Am dat luminozitatea mare și mai rău am făcut. Se vede sunt cam expuse. Dar nah. E riscant când vremea nu ține cu tine și mai porți și negru din cap până în picioare.

Cam asta am vrut eu arăt. Și cu ocazia asta am mai stat și de vorbă. M-am descărcat din nou. Aici e locul în  are vocea interioara scrie. În realitate, eu nu sunt în stare vorbesc despre aceste lucruri. Evit. Nu e ușor.

Promit revin cu tinute de primăvară mai drăguțe. Simt hainelor colorate din dulap le e dor de mine. Și gândesc mai fac o comandă de e femmeluxe , de ce nu?!

Pe curând!

Comments (2)

 1. Simona

  Cat de fain e sacoul albastru! Iti sta minunat cu nuanta aceasta si zic asta eu, care nu sunt fan albastru deloc!

  Reply
  1. Federova (Post author)

   Multumesc, Simo! Nu se vede bine in poze, dar are o nuanta chiar faina de albastru. Nu aveam nici unul asa 😛

   Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *