Când Eduard vrea la baschet

De când suntem izolați, Eduard suferă lipsește de la ora de spot, pentru nu mai face baschet. Mi-e milă de el, dar când gândesc ce baschet face el la scoală, mi-e și mai milă. Au sala de sport în construcție de ani de zile și fac baschet….în clasă. Doamna lor aduce un coș și fiecare aruncă la el. Mi-a zis îi iau un coș pentru acasă, dar nu se poate așa ceva. Daca stăteam la curte sigur îi luam. Am văzut pe Decathlon, unde am intrat uit de echipament, niste cosuri de baschet interesante.

Au inclusiv pentru copiii până în 5 ani, coșuri reglabile, inel flexibil, plasă de baschet sau coș cu tot cu structură. Găsiți toate modelele posibile. Arată tare bine și chiar oftic nu stăm la curte. M- fi jucat și eu, îmi plăcea mult baschetul când eram mică, jucam doar la scoală, dar jucam. Aveam o sală imensă și coșul ăla parcă era prins în ceruri, atât de înalt mi se părea. Dar când aveam de ales între baschet și handbal tot timpul alegeam joc baschet. Ne cumpărase mami și minge specială pe care încă o mai avem.

M-am uitat și de mingi pe site și chiar m-am mirat văd cât sunt de ieftine. Aveam senzația sunt mai scumpe, dar nu. Chiar o -i fac o surpriză lui Ed, acum se apropie primăvara și o ieșim mai des, sigur o avem ce face cu o minge de basket. Avem în parcul IOR câteva terenuri dotate cu coșuri, loc avem. Și apropo de asta, am căutat pe net văd unde putea îl înscriu la cursuri, dacă tot zice într-una îi place, și nu am găsit mai nimic. Mi-ar placea foarte mult înceapă și el un sport. Studiile recente arată sportul ajută enorm copiii în procesul de învățare, îi ajuta fie mai disciplinați și îi ajuta bineînțeles fizic. Până îi găsesc eu un club potrivit și mai ales, aproape de noi, vreau îl înveselesc cu o minge și cu un echipament.

Nici nu știam e nevoie de protecții speciale atât la mâini cât și la picioare. Cotiere și genunchiere nu cred arunc îi iau acum, dar ghetele de #baschet sunt cam esențiale. Contează foarte mult cu ce ești încălțat, în orice fel de sport. Încălțămintea adecvata oferă un confort optim în timpul practicării și mai ales, siguranță. Am văzut #DecathlonRomania au multe modele disponibile, sper găsesc și numărul potrivit.

“Decathlon se concentrează pe modul în care poate oferi echipament sportiv la cel mai bun raport calitate – preț pentru minim 80 de sporturi. Iar ca te convingi de asta, toate produsele au o garanție de doi ani de zile tu fii foarte mulțumit.”

Nici nu știam există atâtea sporturi. Întâmplător, Ed are 2 costumații pe care i le-am luat anul trecut de ziua lui și abia aștept îl văd pe teren îmbrăcat cu ele. Le-am luat puțin mai mari fară vreau și anul ăsta sigur i se vor potrivi. Sunt faini și colanții de baschet de pe site, dar la cum îl știu eu pe el sunt sigură nu ar purta. Nu îi plac chestiile mulate. Din fericire 😀 .

Maiourile arată tare bine. Îmi plac astea care mențin pielea uscată și asigură un confort termic.

Echipamentul de baschet NBA de la Decathlon presupune o coletie specială de îmbrăcăminte și accesorii de bashet precum ghete pentru baschet, protecții, tricouri și maieuri de baschet NBA, șorturi termice, create prin colaborarea dintre Tarmak, gama proprie de produse pentru baschet de la Decathlon, împreună cu National Basketball Association.”

Când văd cât e de frumos afară îmi crește și mai mult #poftadesport și abia aștept putem ieși mai des, jucam baschet și ce mai vrea Ed.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *