Noutăți Pupa Milano (Sun Days) și preferatele mele

Înainte de concediu cu ceva timp am primit câteva noutăți de la Pupa Milano (gama Sun Days si alte produse) care au devenit rapid preferatele mele.  refer la Gelul de duș prelungitor de bronz, la Sprayul după soare invizibil multifuncțional și la superba paletă Sun Dance Face&Eyes Waterproof. Dar le luam pe rând 😀 .

Sun Days este o ediție limitată care pune în valoare bronzul și protejează pielea feței. Produsele oferă protecție solară și sunt rezistente chiar și la scufundări.

Sun Days Anti Pollution PRIMER SPF 30 este un primer confortabil care asigură protecție multiplă împotriva razelor solare UVA și UVB. Are o textură foarte ușoară la aplicare și poate fi purtat atât individual cât și sub machiaj. Eu l-am purtat în ambele variante și am fost foarte mulțumită de el. Este îmbogățit cu extract de Floare De Piersic care protejează pielea împotriva stresului oxidativ cauzat de poluarea atmosferică, fumul de țigară și metalele grele.

Nuanța lui este 001 Amber Peach, potrivită oricărui tip de ten pentru nu pare coloreze neapărat pielea, finishul fiind mai mult unul glowy.

Eu nu l-am primit, dar în colecție se găsește și un SunDays BB Bronzer cu SPF 30, adică un BB Cream colorat, disponibil în doua nuanțe: 010 Light Skin și 020 Dark Skin.

Sun Days LIP BALM SPF 50 UVA și UVB este un Balsam pentru protecția buzelor, ideal în timpul și după expunerea la soare pentru o senzație de buze moi și mereu hidratate. Protejează buzele de razele UVA și UVB și oferă o nuanță delicată. Este disponibil în doua variante: 001 Sunshine și 002 Sunkiss.

Paleta superbă de machiaj, care este printre preferatele mele ~ Sun Days FACE&EYES Waterpoof Paletteconține Pudra bronzantă, Fard de obraz, Iluminator pentru față și 3 farduri de pleoape. Este o trusă All în one perfectă pentru vară iar de când am primit varianta 001 Sunshine o port mereu după mine și-am folosit-o constant. Nuanța turcoaz a fost cea care m-a atras inițial, dar pe măsură ce-am folosit toate fardurile, am prins mare drag de ea.

Nuanțele sunt îmbogățite cu pigmenți speciali de acoperire, finishul fardurilor este ușor metalic și arată foarte bine. Formulele sunt waterproof concepute reziste la apă și recunosc am testat trusa și așa și întradevăr, nu se întind și nu se modifică deloc nuanțele fardurilor. Paleta mai este disponibilă și în varianta 002 Sunset.

Din gama de produse Multifunction Sun Care Pupa Milano am primit Gelul de duș Prelungitor de Bronz care curăță delicat pielea și favorizează bronzul intens și de durată. L-am folosit în concediu și ador îl asociez cu perioada aia mai ales datorită mirosului fain, atât de potrivit zilelor de vară. Și ultimul produs dintre preferatele care m-au însoțit în concediu este Sprayul după soare, invizibil, multifuncțional care are același miros ca gelul de duș și l-am folosit atât în concediu, dar și în unele weekenduri. Nu stiu descriu mirosul, dar îl ador. E exact mirosul pe care îl simți pe plajă în concediu. Împrospătează și atenuează roșeața restabilind hidratarea corectă. NU emană gaze propulsoare în mediu, lucru foarte important din punctul meu de vedere.

Exclusivul Sun Optimizer stimulează producerea melaninei și prelungește durata bronzului. Conține Ulei de galbenele bogat în vitamina A și unt de Karite. Pentru este de tip spray, aplicarea e practică și foarte rapidă, chiar și fară masaj.

Momentan, pentru vara e pe sfârșite, sprayul îl găsiți cu 50% reducere pe siteul Pupa Milano alături de multe alte produse tentante.

Cam atât despre noutățile Sun Days și preferatele care m-au însoțit vara asta în cele mai frumoase momente.

Daca aveți curiozități sau întrebări legate de ele, le aștept cu mare drag 🙂 .

Pe curând!

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *