Ținutele din concediu ~ Summer 2021

Cu mare dor îmi aduc aminte de zilele de concediu și cu ocazia asta am zis arăt câteva dintre ținutele pe care le-am purtat și acolo. Fix înainte cu câteva zile de plecare m-am trezit cu un colet de la femmeluxe. De data asta lucrurile s-au mișcat altfel și comanda a ajuns neașteptat de repede. Și m-am bucurat de fiecare produs primit pentru am nimerit mărimile și hăinuțele arată tare bine.

O încep cu rochia de concediu și spun e de concediu pentru nu văd o port altundeva, fiind mult prea scurtă și destul de sexy. Îmi era dor de un așa model mulat cu bretele și bucur am primit-o fix înainte de plecare. Îmi place mult imprimeul floral și mai ales faptul merge purtată fară sutien. Pentru are o dublură pe sub iar materialul este ușor elastic. Nu e foarte comodă, în timpul mersului simt nevoia mai trag de ea altfel risc rămân cu ceva pe afară 😀 . Pozele din păcate nu sunt foarte reușite, nu mi-am ales unghiul potrivit și din cauza luminii au ieșit supraexpuse. Pe fundal era marea și plaja și un peisaj superb, dar a ieșit cam alb totul. Sper îmi vină rochia și la anul, simt nu m-am săturat de ea.

La categoria Dresses au o grămadă de modele superbe, deja tânjesc după ceva alb sau nude. Nu mai zic de cele colorate.

Tot cu gândul la mare mi-am comandat și un tricou rochie cu un imprimeu colorat și superb pe care scrie Guns n Roses, numele celebrei formații care nu are nevoie de nici o reclamă. Am văzut pe site e tip rochie și m-am gândit merge perfect peste costumul de baie, gen rochie de plajă și chiar așa l-am purtat. Singurul minus e materialul, ușor plasticos care face transpir cam mult. Binee, erau și peste 30 de grade ce-i drept… În rest îmi place super mult cum arată.

Mi-am luat și un top alb simplu pentru nu pot trece de obsesia mea pentru alb la nici o comandă. Dar el nu a venit cu ținutele mele de concediu, a rămas acasă. Pe site era o singură poză cu modelul ce îl prezenta și nu am băgat de seamă are spatele gol. E foarte mic și simpatic, dar la spate se leagă cu bretelele cumva în X după preferințe. Clar nu l- fi luat dacă vedeam detaliul ăsta pentru nu am un spate așa lucrat și nu simt confortabil cu astfel de piese vestimentare, dar poate asta ambiționează merg și eu la sală în viitorul apropiat și fac ceva în privința asta. L-am purtat fară sutien și nici nu merge altfel, dar e foarte fain, îmbracă sânul frumos și nu pare transparent.

Dacă sunteți pasionate de Crop-Tops au fel și fel de modele de la cele mai simple până la sofisticate.

Ultima piesă, dar nu cea din urmă este o rochie neagră superbă pe care abia aștept am unde o port. Deocamdată am îmbrăcat-o doar în casă pentru poze. Este elegantă, cu bretele subțiri, mulată, elastică și este încrețită la spate în dreptul fundului cumva, așa pe lungime, detaliu ce pune formele frumos în evidență și avantajează orice corp. La fel ca și în cazul primei rochii, îmi place merge purtată fară sutien pentru are material dublu, elastic și susține frumos pieptul.

Găsiți sute de modele de rochii pe negru la categoria Black Dresses.

În concluzie sunt mulțumită de toate cele primite și abia aștept dau următoarea comandă.

Cam atât despre ținutele de concediu, sunt curioasă care dintre piese v-a plăcut cel mai mult 😀 .

Comments (2)

 1. Simona

  Toate outfiturile tale de vacanta imi plac 😍😍😍😍

  Reply
  1. Federova (Post author)

   Esti o draguta!! Iti super multumesc!!

   Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *