Colecția GLAMOUROSE ~ediție limitată de Primăvară

Unul dintre brandurile mele preferate Pupa Milano a lansat de curând colecția de makeup Glamourose, o ediție limitată “ce îmbată simțurile și stârnește dorința de a încerca lookuri noi”. Primăvara este anotimpul culorilor și parcă odată ce zilele devin mai lungi și piețele mai pline de flori colorate, revine și pofta de machiaje și outfituri colorate. Mie mi-e o poftă nebună de alb, de mult alb, dar nu de albul zăpezii ci de luminozitate, soare și strălucire. Colecția Glamourose “îmbină profunzimea tonurilor pământii cu lejeritatea nuanțelor rozalii. Texturile senzoriale și surpinzatorul finish pudrat fac din această colecție o autentică odă adusă primăverii”.
În general înainte să dau de veste că s-a lansat ceva anume îmi place să cunosc deja produsul, să-l testez înainte, să scriu despre el exact așa cum simt. Dar de data asta o să încep cu un produs pe care nu îl am și nu l-am testat, dar face parte din colecție, arată frumos și merită menționat.

GLAMOUROSE Mettallusion ~ Fard de pleoape copt cu efect de lame. “În timpul aplicării degajă o peliculă hiperpigmentata cu o strălucire super metalică” Pnetru un efect mai intens poate fi folosit și umed.

GLAMOUROSE Vamp! Ready-to-Shadow ~ Este un creion fard MAXI cu aplicare rapidă. Are o textură extrem de catifelată, l-am încercat de câteva ori la machiajele simple de dimineață și mi-a plăcut foarte mult. Nici nu am avut nevoie de pensulă, l-am întins ușor pe pleoape și apoi l-am blenduit puțin cu degetele. Este foarte moale și soft la atingere iar nuanța pe care o am eu (Powdery Nude 011) este cuminte și perfectă pentru machiajele simple și cât mai naturale.
Nuanțele disponibile sunt: 011 Powdery Nude și 012 Terracotta.

GLAMOUROSE Petalips ~ Ruj mat deosebit de fin. De când rujurile mate cu pensulă au devenit preferatele mele, astea tip stick nu prea m-au mai atras, dar rujurile Petalips au nuanțe foarte frumoase și se văd atât de mate și fine, exact ca niște petale de trandafiri catifelați. Au o textură surprinzătoare și îmi plac foarte mult cum se văd pe buze și cât sunt de hidratante. Nu sunt rujuri rezistente așa că, odată ce mănânci sau bei ceva, începe să dispară de pe buze.
Nuanțele disponibile sunt: 001 Pink Seduction, 002 Rosewood și 003 Tempting Red.

GLAMOUROSE at First Blush ~ Fard de obraz cremă pulbere. Formula este îmbogățită cu unt și uleiuri hidratante și se simte foarte cremos la atingere. Se aplică și se estompează foarte ușor iar nuanța este 001 Desert Rose.

GLAMOUROSE Makeup Fixer ~ Spray de fixare a machiajului. Nu știu unde am trăit până acum, dar este primul meu produs de acest gen, special pentru fixarea machiajului. Și chiar îmi doream să încerc unul. De când l-am primit l-am folosit zilnic și îmi place foarte mult. Îmi place mirosul lui, senzația de după aplicare, dar de rezistența machiajului nu știu ce să zic. În zona nasului reușesc să îmi iau fondul de ten tot timpul, pentru că suflu nasul și se duce tot. Pe restul feței se păstrează ok machiajul. Sprayul are o textură ușoară și proaspătă pe bază de apă și este un must-have.

GLAMOUROSE Lasting Color Gel ~ Lac de unghii cu efect de sticlă. Are o concentrație ridicată de pigmenți iar textura oferă volum cu efect 3D pentru unghii cu o cuprafata lucioasă și plină. Nuanțele disponibile sunt: 189 Powdery Nude și 190 Karkade. În poze port Karkade, o frumoasă nuanță de roșu căpșuniu care îmi place tare mult, mai ales datorită finishului lucios pe care îl lasă. Iar acum port Powdery Nude care este o nuanță de roz pudrat foarte cuminte.
Ojele de la Pupa Milano rezistă în general bine, singura mea problemă este la vârfuri pentru că e moda asta cu spălatul pe mâini de 27345 de ori pe zi și pe lângă asta mai spăl și vase. Mașină n-avem 🙄 .

Cam asta este colecția GLAMOUROSE, o colecție mică și plină de texturi senzoriale cu un finish pudrat, care îmi place și mi se potrivește de minune.
Sunt curioasă care dintre produse v-a atras atenția și nu închei înainte de a vă spune că în magazinele Pupa Milano și pe site, până pe 8 Martie este reducere de 30% la toate produsele. Reducerea nu se cumulează cu alte oferte.

Pe curând!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *