Kituri de make-up de la Pupa Milano

Atent selecționate și ambalate în stil de sărbătoare, kiturile de make-up Pupa Milano se prezintă elegante și strălucitoare, calitatea fiind ireproșabilă. Eu vă povestesc câte ceva despre 3 dintre ele dar pe site găsiți mult mai multe variante. Nu vă spun cât de încântată am fost eu când le-am primit. Câteva zile nu am făcut altceva decât să le desfac și să le împachetez la loc, zi de zi. Le mai miroseam, le mai analizam și le zâmbeam încontinuu 🙂 . Tocmai de aceea cred că sunt o super idee de cadou, pentru că sunt genul de jucării care fac femeile fericite 😆 . Stay.Gold.CollectionPUPART M – Trusa de machiaj cu buline m-a fascinat de când am deschis-o cu toate că abia am trecut de carcasă care mi s-a părut super cute. Nu sunt fană buline în general dar trusa asta chiar mi-ar plăcea să o pot transforma într-un clutch după ce se termină conținutul. Cine știe când pentru că mi-e atât de dragă încât nici nu-mi vine să-mi bag pensulele în ea. Am încercat doar câteva nuanțe cu degetele și mi-a plăcut textură și intensitatea culorilor.
Cu un ambalaj modern în stil vintage, trusa conține machiaj pentru față, ochi și buze. dots.PupaMilano DSC08423 PupacollectionPERFECT NAILS KIT – Un kit simpatic și perfect ce se prezintă într-un portfard auriu  pe care scrie Stay Gold. Conține 3 oje și o pilă buffer cu 4 fețe. Kitul este disponibil în 3 variante de culoare iar eu dețin 002, setul cu top coat incolor, o ojă burgundy și una rozulie. stayGoldVAMP! KIT – Un kit care îmi place la fel de mult este format din două produse best seller pentru un machiaj intens și provocator al ochilor.
MASCARA VAMP! – Un rimel revoluționar pentru gene exagerate cu volum supradimensionat. Este preferatul meu deja și o să urmeze și review.
Este testat oftalmologic și recomandat pentru ochii sensibili și purtătorilor de lentile de contact.

MINI MULTIPLAY – Creion pentru ochi Cu trei Utilizări: Kajal, Eyeliner și Ombretto (umbre).
Textură de lungă durată, extrem de alunecoasă și foarte ușor de aplicat pentru o privire intensă și seducătoare. Pentru că am o ascuțitoare extrem de proastă, l-am cam nimicit și am zis că până nu găsesc una bună, nu-l mai folosesc.
Kitul este disponibil în mai multe variante, rimelul fiind combinat cu o cremă, cu dischete demachiante, cleștișor de gene, etc. După preferințe și necesități. pupa.cosmeticsFrumoasele kituri se găsesc în magazinele Pupa din Mega mall și Promenada mall (București), unde puteți să și testați produsele. Oferite cadou, eu zic că impresionează orice femeie iubitoare de beauty și unde mai pui că arată fabulos sub bradul de Crăciun.

 P.S: Dacă faceți cumpărături în magazinele Pupa nu uitați să cereți și cardul Pupa care are multe avantaje.

Comments (4)

 1. coco

  foarte frumoase, a 3-a chiar imi trebuie 🙂

  Reply
 2. Bloggerissa

  Superbe seturile, mai ales modul in care vin impachetate 😀 Ti-e mai mare dragul sa te uiti la ele <3
  Pacat ca nu se gasesc si in Cluj, dar am sa arunc o privire pe site-ul lor sa vad ce oferte au.
  Kisses,
  http://www.bloggerissa.com

  Reply
 3. Lory's Blog

  Foarte misto seturile! Si produsele…anul ce vine sigur imi iau ceva de la ei!Un blush crema de exemplu as incerca! Rujurile…sunt multe produse faine!
  Pupici

  Reply
 4. Hapi

  Nu am încercat niciodată produse Pupa.
  Arată bine ambalajul și produsele!

  Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *