Cel mai lejer fond de ten – ARTISTRY HYDRA-V™

Înainte să intru pe site și să-i văd numele, mă gândeam să pun un titlu postării mele și primul cuvânt ce mi-a venit în minte a fost “lejer”. Da, “Cel mai lejer fond de ten”. Apoi când să-l caut pe domnul Artistry pe site, am văzut aceeași scurtă descriere în titlu și m-a bufnit râsul. Deci, chiar așa îl simt, cum spune producătorul că este. Am fost foarte încântată când am primit cele 3 sticluțe pentru că aveam nevoie în perioada aia de un fond de ten. Nu că nu mai aveam nici unul, tot timpul am niște rezerve, dar mă simțeam total nemulțumită de ce avem, voiam ceva nou și nu știam ce să-mi cumpăr. Așa că, au aterizat la țânc. Apoi când le-am desfăcut și-am văzut cât sunt de prezentabile, încântarea mi-a fost și mai mare. Sticlă cu așa dozator de tip pipetă nu am mai avut până acum. Arată foarte elegant și pare ușor de folosit. Până la proba contrarie pentru că de multe ori mă grăbesc dimineața și bineînțeles că reușesc să mă stropesc puțin 😯 . Dar ca să fiu clară de la început, îmi plac foarte mult aceste fonduri de ten.

“Fondul de ten ARTISTRY HYDRA-V™, infuzat cu apă din fiordurile norgeviene și acai hawaiian, ajută la menținerea hidratării tenului, oferindu-i o strălucire proaspătă. Formula folosește pigmenți translucizi pentru a distribui uniform lumina, iluminând tenul și făcându-l să pară mai neted.
Acoperire cu aplicare în straturi pentru un ten cu aspect natural și revigorant.
Produsul este ambalat într-un flacon cu pipetă, care permite dozarea unei cantități optime de fond de ten.
Protecție SPF 15 PA++ pentru a preveni deteriorarea tenului cauzată de acțiunea razelor UV.
Testat dermatologic, non-comedogenic, fără parfum, recomandat și pentru tenul sensibil.
Este un produs profesional care conține minerale cu difuzie optică cu proprietatea de a acoperi imperfecțiunile tenului.”
Paleta de nuanțe disponibile se potrivește unei varietăți de tonuri ale pielii.
Las o poză cu toate nuanțele disponibile.

Eu dețin 3 dintre ele și anume: Buff, Ochre și Sand. Deși par destul de apropiate ca și nuanțe, dacă analizezi atent, au subton diferit. De vreo 2 luni folosesc zi de zi nuanța Ochre și îmi place și cum se comportă și cum se vede pe ten. Are acoperire medie, dar cred că se poate obține o acoperire mai mare la o simplă reaplicare. Eu nu simt nevoia, adică nu îmi place să acopere totul perfect și să-mi simt fața prea încărcată. Atâta timp cât uniformizează plăcut, eu sunt mulțumită.
Apăsând pe capătul de cauciuc, pipeta suge fond de ten iar apoi ca să-l disperesez pe față, apăs ușor pe ea. Dacă apăs tare și în grabă se mai întâmplă să mă trezesc cu mici stropi de degete sau decolteu, așa cum spuneam și mai sus. Este destul de lichid și trebuie întins repede altfel curge. Mă folosesc tot timpul de degete și-l întind până observ că nuanța s-a uniformizat frumos. Nu lasă tenul încărcat, nu se vede aiurea în pori și îmi place că este ușor hidratant, pare că intră în piele. Nuanța mi se potrivește foarte bine zic eu. Foarte rar s-a întâmplat să îl folosesc fără să aplic o cremă înainte (în zilele ploiase s-a întâmplat) și atunci am observat că n-ar mai fi nevoie de pudră ca să-l fixez pentru că am tenul destul de uscat și se comportă, așa cum am mai spus, ca și cum ar intra în piele. Dar în zilele obișnuite când îl aplic peste crema cu factor de protecție, simt nevoia să-l fixez cu pudră. Nu pot să spun că rezistă toată ziua, dar nici nu mă aștept la așa ceva. Sunt plecată de acasă cam 10-11 ore și chiar nu cred că există fond de ten care să se mențină intact atâta timp, mai ales în condiții de muncă, variații de temperatură, stres, etc. Dar îmi place că nu oxidează, nu își schimbă nuanța pe parcursul zilei. După vreo 6-7 ore începe să-mi lucească fața în zona “T” și migrează în jurul nasului.

Fondul de ten ARTISTRY HYDRA-V™ are o cantitate de 30 ml și costă în jur de 200 lei. Dacă vreți mai multe detalii despre el, găsiți pe siteul AMWAY AICI de unde se și poate comanda.

Ați încercat până acum vreun produs de make-up de la Amway? 😀 

Comment (1)

  1. Cătălina Lungu

    N-am incercat produse de make-up, am doar de curățenie.

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *