FIGHT LIKE A WOMAN ~ Pupa Milano | noua colecție de makeup

În primăvara aceasta Pupa Milano a lansat în ediție limitată o colecție de makeup FIGHT LIKE A WOMAN prin care ne îndeamnă pe noi femeile ne coloram primăvara în roz, ne exprimam curajul, forța, delicatețea, unicitatea și mai presus de toate, frumusețea. Ca de fiecare dată, produsele lor m-au surprins plăcut și m-am îndrăgostit de ele de la prima vedere. Sunt atât de bombonicioase și dulci încât nu ai cum. Am creat un makeup simplu și drăguț și l-am pus pe Reels pe INSTAGRAM, daca vreți vedeți ce mi-a ieșit invit acolo. Mie mi-a plăcut foarte mult, mai ales am avut raze de soare și cu riscul de a-mi arată imperfecțiunile tenului, m-am lăsat filmată, astfel încât iasă în evidență splendoarea și strălucirea fardului de ochi, a blushului și mai ales a rujului lichid.

Colecția de makeup conține 5 produse superbe:

FIGHT LIKE A WOMAN DUAL CHROME EYESHADOW ~ Fard de Pleoape Cremă – Pulbere Multi Reflex.

“Un amestec inedit de perle într-o textură ultra subțire și surprinzător de senzorială. Culoarea este eliberată imediat, cu reflexii metalice și strălucitoare. ” Fardul are o textură cremoasă, ușor umedă și mi-a plăcut la nebunie cum se vede chiar și aplicat cu degetul. Oferă o nuanță plină și o strălucire spectaculoasă cu un efect optic 3D. Este disponibil în două nuanțe: 001 Pink Powder și 002 Independent Bronze.

FIGHT LIKE A WOMAN I’M BOLD – I’M PROUD – I’M STRONG ~ Ruj fluid cu efect de vinil.

“Intensitatea culorii rujului întâlnește strălucirea glossului, pentru buze irezistibile.” Este un ruj lichid sub formă de gloss cu o concentrația ridicată de pigmenți ce asigură o culoare intensă. Are un aplicator de tip burețel ce permite aplicarea precisă a produsului. Oferă un efect de vinil și parcă buzele par mai pline. Din păcate nu este rezistent, drept urmare, stă pe buze așa frumos atâta timp cât nu bei, nu mănânci și nu te pupi cu nimeni.

Este disponibil în 3 nuanțe: 001 I`m Bold Nude, 002 I`m Proud Pink, 003 I`m Strong Red.

FIGHT LIKE A WOMAN EXTREME BLUSH DUO ~ Fard de Obraz Compact cu Dublu Efect.

“Două culori și două efecte diferite, pentru a-ți “îmbujora” obrajii.”  Fardul este disponibil într-o singură variantă 001 Wild Rose Pink Party, are dublu efect și poate fi folosit separat, sau una peste alta, pentru a crea jocuri de lumini și nuanțe noi. Nuanța mai închisă este realizată cu pigmenți ce conturează fața; nuanța mai deschisă este iluminatoare.

FIGHT LIKE A WOMAN HIGHLIGHTER ~ Iluminator pentru Față Infuzie de Lumină.

“Concentrația ridicată de microperle ultra fine și luminoase scoate în evidență zonele reliefate ale feței cu prețioase puncte de lumină. Concentrația ridicată de micro-perle aurii reflectă lumina, oferind tenului un efect luminos extraordinar. Textura lejeră și fină se contopește instantaneu cu pielea, oferindu-i o nouă tridimensionalitate.” Este disponibil într-o singură nuanță deschisă, strălucitoare ce pare potrivită oricărei nuanțe de ten: 001 Don`t give up golden rose.

FIGHT LIKE A WOMAN MULTIPLAY ~ Creion de ochi cu triplă întrebuințare.

Un singur creion, 3 funcții: EYELINER pentru definirea privirii; KAJAL pentru a o intensifica; FARD DE PLEOAPE cu culoare pură care se estompează perfect. “Formula conține Ulei de Jojoba emolient și nutritiv, Vitaminele E și C cu proprietăți antioxidante și Ulei de Bumbac cu proprietăți de catifelare și hidratare.” Are o textură moale și alunecoasă ce oferă o precizie optimă.

Este disponibil în 2 nuanțe: 81 Be strong bronze și 82 Be proud brownie.

Alte detalii cum ar fi prețuri și swachuri despre colecția de makeup FIGHT LIKE A WOMAN găsiți pe site AICI sau puteți merge în orice magazin Pupa Milano le testați 😀 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *