Noutăți de la Dermedic și Uriage

Am primit de curând câteva noutăți de la două branduri Dermedic și Uriage și desi nu am apucat le testez vreau las aici câteva informații oficiale fiind vorba despre dermatocosmetice, adică produse de încredere, care nu sunt destinate numai înfrumusețării, ci și tratării anumitor boli de piele.

Bariéderm-Cica Daily – Îngrijire zilnică pentru repararea pielii fragilizate și agresate

Laboratoarele dermatologice Uriage, experți în dermatologie, au făcut din protecția și îngrijirea pielii o adevărată prioritate în ultimii 20 de ani, astfel că a luat naștere formula Bariéderm-Cica Daily, cu acțiune de reparare a pielii fragilizate și agresate.

Cele două produse din gamă, serul și gelul-cremă, formează un duo eficient în rutina zilnică de îngrijire a pielii agresate de factorii externi, cum ar fi poluarea, fumul de țigară sau purtarea măștii.

Derivată din expertiza laboratoarelor Uriage, formula Bariéderm-Cica Daily conține:

Apa termală Uriage: pură, naturală, extrasă din Alpii Francezi, este bogată în minerale și oligoelemente, ajutând la hidratarea, calmarea și protejarea pielii.

Un Prebiotic – Inulina: o substanță naturală capabilă să dea energie bacteriilor „bune” deja prezente în organism pentru a le spori activitatea și a le menține dezvoltarea. Acestea fac posibilă reechilibrarea și consolidarea microbiomului.

Centella Asiatică: folosită și recunoscută de secole în farmacopeea chineză, această plantă activează sinteza colagenului. Protejează și repară pielea.

Acid Hialuronic: hidratează imediat și menține apa în epidermă. De asemenea, ajută la stimularea fibroblastelor și la producția naturală de colagen și elastină.

Pantenol: derivat din vitamina B5, misiunea Pantenolului este de a calma și de a accelera repararea pielii, consolidând în același timp bariera sa de protecție.

Produsele Bariéderm-Cica Daily pot fi folosite împreună sau separat, pentru protejarea pe termen lung a pielii fragilizate. Le puteți găsi în farmacii și online, pe platformele de vânzare.

Mai multe informații se pot afla de pe: www.facebook.com/Uriage.Romania și www.instagram.com/uriage.ro/

Dermedic – recomandarea dermatologilor pentru un păr puternic!

DERMEDIC a creat CAPILARTE, o gamă de produse specializată pe tratarea afecțiunilor scalpului, recomandată atât femeilor, cât și bărbaților care se confruntă cu alopecie de diferite etiologii, inclusiv căderea părului determinată de cauze genetice, hormonale sau de stres.

Gama conține:

CAPILARTE Ser Tratament pentru stimularea creșterii părului – stimulează micro-circulația la nivelul scalpului, protejează și regenerează celulele foliculilor de păr și îmbunătățește vitalitatea acestora, stimulează creșterea de fire de păr noi, structurate în mod adecvat.

CAPILARTE Șampon Tratament pentru stimularea creșterii părului – un produs hipoalergenic, acesta crește volumul și grosimea firului de păr, stimulează microcirculația scalpului și asigură hrănirea intensivă a părului, activează și întărește foliculii de păr, stimulează creșterea părului nou și puternic, previne căderea excesivă a părului.

CAPILARTE Șampon fortifiant împotriva căderii părului – îmbunătățește oxigenarea foliculului de păr, hrănește și întărește foliculii de păr, extinde ciclul de viață al părului și previne căderea excesivă. Perfect pentru utilizarea zilnică pe tot parcursul anului.

Este recomandată utilizarea zilnică timp de 3 luni. Pentru cele mai bune rezultate, se utilizează serul pentru cel puțin 3 luni în același timp cu CAPILARTE Șampon Tratament pentru stimularea creșterii părului.

Produsele pot fi utilizate de persoanele ce nu pot beneficia de tratamentele medicamentoase clasice din cauza reacțiilor adverse. Studiul clinic efectuat a arătat că după 3 luni de tratament s-au obținut cu 110% mai multe fire de păr.

Gama CAPILARTE se găsește atât în farmacii, cât și online, pe platforme de vânzare.

Mai multe informații se pot afla de pe rețelele de socializare: www.facebook.com/DermedicRomania și www.instagram.com/dermedic_romania/

Chiar dacă sunt branduri noi intrate în dulapul meu, am prins încredere în ele după o scurtă documentare și abia aștept încerc aceste noutăți de la Dermedic și Uriage 😀 .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *