Parfumurile Vamp și Lacurile de unghi cu aceleași arome

Printre noutățile de primăvară pe care le-am primit se enumeră și Parfumurile Vamp și Lacurile de unghii, cu aceleași arome de la Pupa Milano. Am fost fascinată când am aflat de aceste noutăți. Nu am mai auzit până acum de lacuri de unghii care miros a un anumit parfum. Cât despre parfum, a fost un șoc pentru nu demult întrebam daca Pupa Milano va scoate vreodată parfumuri. Deocamdată au doar 3 în portofoliu, dar sunt sigură ăsta e doar începutul și vor continua ne surprindă plăcut simțurile olfactive.

Apa de Parfum Vamp! se găsește în 3 variante, sunt trei parfumuri reprezentative pentru spirite diferite: obraznică și senzuală, rock și îndrăzneață, luminoasă și romantică.

Apa de Parfum Vamp! este un manifest al libertății, o experiență care implica toate simțurile. Parfumul evocă senzația de a fi învăluiți în țesături de culori, materiale și texturi diferite care se îmbină într-o mișcare fluida și ușoară. Notele olfactive sunt caracterizate de notele florale clasice tipic feminine îmbinate cu altele mai inovatoare și efervescente.”

După cum se observă, flacoanele parfumurilor sunt inspirate după forma rimelului emblematic Vamp! iar cel pe care l-am primit eu este îmbrăcat în Roșu pentru a reprezenta femeia cu spirit obraznic și senzual.

“Notele obraznice de Bergamota și Piper Roz se joacă între ele, stimulează la prima aplicare și oferă caracter Iasomiei, Tuberozei și Petalelor de flori de piersic închise în inima parfumului. Pudra de cacao din notele de bază oferă o aromă gurmandă la care nu poți renunța.”

Nu am ajuns în magazin miros și celelalte două variante, dar sunt sigură mi-ar placea mai mult și nu spun asta după ce am văzut notele ci după ce am folosit obsesiv cele două lacuri de unghii Vamp! în nuanțe de negru și roz pudrat care miros exact ca parfumurile.

Apa de parfum ce se prezintă în flacon Negru pentru a reprezenta femeia cu spirit Rock, Puternică și Îndrăzneață are “Note orientale de Scorțișoară ce se îmbină cu grația Trandafirului într-o notă de vârf învăluitoare care devine tulburătoare datorita Tămâii și luminoasă prin forța notelor albe de Iasomie. Vanilia, caldă și cremoasă, oferă delicatețe și îndrăzneală.”

Ultimul parfum este cel în care regăsesc cel mai bine pentru simt descrie starea mea de spirit, flaconul este într-o nuanță caldă, pastel care simt reprezintă iar de notele lui nu mai zic. În general sunt atrasă de aromele orientale, dar de multe ori simt o atracție și pentru cele florale. Mirosul lacului de unghii care reprezintă Apa de Parfum Luminoasă și Romantică, are un miros foarte plăcut, floral pudrat.

Prospețimea Florilor de portocal și Tiare viață unui parfum fin și delicat ce deschide calea pentru Absolutul de Trandafir, simbolul feminității prin excelența, care devine seducător, vivace și obraznic cu ajutorul Benzoinului și al aromelor pudrate. Căldura Lemnului de Santal și a păstăilor de Vanilie dezvăluie o imagine “nude skin”.

Vamp! Scented Nail Polish Gel Effect ~ Lacurile de unghii cu textură cu efect de gel cu aceleași arome ca Apa de Parfum Vamp! pentru care am dezvoltat o obsesie. Deși am zis mereu gata, schimb, vreau unghii roz de primăvară eu tot negre, nude sau roșii mi le făceam. Îmi plac la nebunie aceste lacuri, și datorită mirosului care persistă chiar și după ce se usucă, dar mai ales datorită efectului de gel. Unghiile par pline de volum deși le am mereu scurte și oferă un finish lucios. Lacul emană parfum delicat chiar și după ce se usucă pe unghii, dar nu îmi dau seama cât persistă pentru deja a treia zi simt nevoia le șterg. Cum văd un colt sărit cum le șterg imediat.

Ambalajul este o adevărată replica în miniatură a Apei de Parfum Vamp! și ia forma emblematică a rimelului Vamp!. Aplicatorul “fan brush” de tip evantai și terminație rotunjită garantează o aplicare ușoară și o acoperire uniforma și controlată a nuanței. Sunt 3 familii cromatice ce corespund celor 3 parfumuri, dar fiecare gamă conține mai multe nuanțe. Pentru pozele mele am folosit nuanțele: 102 Feminine Pink, 203 Sensual Red și 305 Rock Black. Nu stiu spun care îmi place mai mult.

Atât pe site cât și în magazine găsiți toate Parfumurile Vamp și Lacurile de unghi cu aceleași arome, de la Pupa Milano.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *