Ediția limitată VELVET GARDEN de la Pupa Milano

“Velvet Garden este chintesența feminitătii, o colecție care povestește despre o femeie nouă, constientă de atuurile ei și stăpană pe șine.

Pe un fundal de grădină de toamnă, o valvătaie de flori în nuanțe calde cu aer baroc.”

O splendoare de colecție și cred că preferata mea dintre toate apărute până acum la Pupa România. Combinația de culori intense m-a cucerit pe loc și instant am devenit obsedată de nuanța mov prună. În sfârșit am găsit nuanța de ojă mult căutată iar de ruj nu mai zic. Am îndrăznit să-l și port și abia aștept să vă arăt și vouă 😀 .velvet-garden pupart-velvetDar să vă povestesc despre întreaga colecție. Pentru machiajul ochilor, Pupa a pregătit o trusă super cute cu nuanțe potrivite oricărui tip de machiaj, de la natural de zi la dramatic de seară. PUPART Velvet Garden se găsește în două variante – Rose Garden și Autumn Garden și au câte 9 nuanțe fiecare, câteva mate și câteva sidefate.
Textura ultra cremoasă și fondantă permite estomparea impecabilă a culorilor. Conține două aplicatoare practice. Un vârf plat pentru estompări ample și unul mai subțire pentru trasări mai precise.
Preț: 79 lei

pupa-duo-shadowTot pentru machiajul ochilor, Pupa ne răsfață cu bujorii ieșiți în relief din fardurile duo VELVET GARDEN DUO EYESHADOW.
Culoari pure și intense, cu un finish satinat completat de un ton iluminator cu finish metalic. Textura mătăsoasă este incredibil de fondantă. Modelul floral în relief conferă un plus de prețiozitate casetei, transformând fardul de ochi într-o bijuterie. Chiar mi-a fost milă să bag pensula în ele dar până la urmă am făcut-o.
Este disponibil în 3 variante: Violet Peony, Pink Peony, Gold Peony.
Preț recomandat: 47 lei.dsc05646Pentru cine vrea un smokey intens, are de ales dintre 2 creioane de ochi Maxi-VAMP! INTENSE SMOKY: Intense Violet și Deep Black. Textura sa cremoasă aderă perfect pe pleoapă și poate fi estompată ușor cu aplicatorul integrat.
Preț recomandat: 47 lei.

pupa-vamp-velvetPentru gene avem rimelul best-seller de la Pupa într-o nuanță inedită de violet de toamnă, cum îmi place mie să-i spun -“O nuantă profundă pentru a intensifică privirea cu vibrații burgundy.” Intensifică privirea și dăruieste genelor un volum incredibil, cu fiecare aplicare.
Preț recomandat: 43 lei.

peony-blush-pupaUn plus de culoare și luminozitate ni-l oferă VELVET GARDEN BLUSH, un blush superb Rose Peony:”3 nuanțe elegante de roz într-un singur produs, ce pot fi aplicate separat sau combinate.
Conferă obrajilor și pomeților un plus de culoare și luminozitate.Textura lejeră și mătăsoasă se întinde perfect pe piele. Profunzimea sa evocă dulceață bujorului înflorit și dăruieste o experientă senzorială invăluitoare.”
Ambalajul și designul arată fabulos, bujorul fiind la fel ca la fardurile duo, ieșit în relief. Din păcate nu m-am îndurat să-l stric până acum dar la un moment dat nu voi avea de ales. Trebuie să-l încerc.

im-lipstick-velvet-pupaSă trecem la partea incitantă, machiajul buzelor cu rujurile I`M. Cele 4 nuanțe disponibile: Rose Lilium, Fuchsia Cyclamen, Red Peony, Burgundy Poppy amintesc de culorile minunate ale unei grădini de toamnă.
“Buzele sunt definite perfect. Textura moale, lejeră și fondantă, aderă perfect pe buze pentru un “efect de pană” și un confort absolut”.
Preț recomandat: 47 lei

nails-velvet-pupaAlte culori calde și profunde ale toamnei sunt redate în stilcutele magice ce promit unghii cu efect de sticlă. Mix Special de Polimeri pentru unghii strălucitoare cu un finish lucios extrem. Concentrație mare de pigmenți pentru o culoare bogată și omogenă incă de la prima aplicare. Nu conține Toluen – Formaldehidă – DBP (dibutyl phthalate) – Camfor.
Sunt disponibile în 5 nuanțe dar vă las pe voi să ghiciți care m-a cucerit din prima 😆 : 168 Rose Lilium, 16 Fuchsia Cyclamen, 170 Red Peony, 171 Burgundy Poppy, 172 Black Orchid.
Preț recomandat: 23 lei.

Pe SITE puteți să vedeți întreaga colecție. Eu mă declar încântată de ea și dacă nu v-am convins, aveți puțintică răbdare.

To be continued…

Comments (4)

 1. Dorina Daniela

  Doamne, cat de superbe sunt! Cel mai mult imi place blush-ul, il ador! <3

  Reply
  1. Federova (Post author)

   Nici pana acum n-am avut tupeu sa-l distrug :-d

   Reply
 2. Oana Alexandru

  Superba colectie <3

  Reply
  1. Federova (Post author)

   Si mie imi place mult, pacat ca e editie limitata.

   Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *