De la Sport outfit la Nude dress

M-am distrat trecând de la un sport outfit la nude dress filmând pentru un Reels de pe Instagram. A fost funny pentru m-am gândit eu ar fi mai ușor las rochia pe mine de acasă și   trag treningul gri peste. nu stau schimb prin mașină de 3 ori. Apoi când a venit rândul rochiei și mi-am dat jos treningul, m-am trezit plină de puf, mai ales pe dres 🙄 . Și stai și curăță la pufii de pe picioare. Era frigut atunci și nu concepeam ies afara fară dres.

Știu e ciudat dintre atâtea treninguri super colorate eu am ales nu unul ci două gri, pe care, apropo, le găsiți la categoria Grey Loungewear pe femmeluxe. Primul e ceva mai lejer, se și vede e total diferit de celălalt. Eu l-am gândit purtat cu un palton gri subțirel, doar am realizat e nepurtat de vreo 2 ani și trebuia dus la curățătorie săracul. Murdar nu e, dar e plin de scame și chiar nu aveam chef stau le curăț. E foarte confortabil setul, probabil din cauza kg în plus simt mult mai bine în haine largi. Sad moment.

Al doilea set e mulat (vaai, câta numele îl are pe site – Grey Marl Ribbed Oversized Round Neck Jumper Side Pocket Skinny Joggers Loungewear Set – Kori), dar e confecționat dintr-un material elastic și se simte foarte fain și confortabil. Doar pantalonii îmi sunt foarte mulați și simt nevoia adaug ceva peste fund, acopere formele 😯 . Cred pantalonii s-ar vedea fain purtați cu o cămașă gen rochie scurtă.

Am remarcat la categoria Festival Outfits niște lucruri foarte faine, dar din păcate nu sunt disponibile și pentru bloggeri. De la sport outfit gri am trecut la nude dress și am ales o rochie fooarte mulată, scurtă nude, evident. Nu era poză cu ea de la spate și nu eram sigură cum e, dar bănuiam e transparentă și chiar este puțin. Pe mine se vede ok pentru am purtat-o cu dres, dar luată pe pielea goală e genul de rochie prin care se vede portocala de pe fund. Ce voi nu aveți? Mie mi-a rămas ceva de la Crăciun, de când mi-a adus Moșul portocale 😆 . Nude Bodycon Mini Dress – Gina o găsiți la categoria Bodycon Midi Dress. Sincer nu mă văd purtând acest model de rochie, drept urmare intenționez să o dau sau o fac bluză. Îmi ies formele în evidență așa cum mă așteptam, dar mă deranjează partea din spate care nu e la fel de creață în față și chiar nu am ce scot în evidență de la spate. Daca în poze vedeți altfel, se întâmplă pentru stiu cum pozez. Și ca dau un pont, pentru cele care pozați, întotdeauna încordați fundul, gambele, spatele drept, etc. Postura contează foarte mult.
O tonă de modele superbe ce-am văzut, mi-au rămas în cap una portocalie, una cu buline, una albă și muulte altele. consolez cu gândul n-au ce căuta la mine în dulap pentru ar înțepeni acolo și-ar fi păcat.

Ar mai fi fost un ultim articol în comandă, dar nu am cum arat cum vine pe mine. Este un neglijeu, cum i-a zis Simona Tucu în postarea ei și este mult prea sexi ca îl pot poza pe mine. Pot spun doar îmi vine bine, îmi place super mult și am rămas plăcut surprinsă de calitatea materialului și a modelului.  Găsiți modele pe femmeluxe câte vreți 😀 . Enjoy!

Comment (1)

  1. Andrea

    Wow,was für ein schönes Outfit.Du siehst umwerfend toll aus.Das Kleid ist superschön.Ich besitze selber ein so ähnliches Kleid und trage es nur zu besonderen Anlässen.Auch dein Make up ist klasse und passt genau zum Outfit.Kleiner Kritikpunkt,obwohl du eine Strumpfhose trägst,zeichnet sich dein Höschen,wie auf dem einen Bild zu sehen ist,etwas deutlich ab.Ich find das immer nicht so schön.Ich würde unter sollchen engen Kleidern oder Röcken einen flach verarbeiteten G-String tragen.Was mir besonders gefällt,wenn ich mir deinen gesamten Block ansehe,sind deine Strumpfhosen.Sie sehen super aus,haben ein sehr schönes Maschenbild und oft einen schönen feinen Glanz.Was trägst du für Strumpfhosen?
    Viele Grüsse
    Andrea

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *