AVON a lansat noi branduri de machiaj

Luna trecută am avut ocazia să particip la evenimentul de lansare a noilor produse de machiaj marca AVON, brandul numărul 1 pe piață de produse de machiaj din România. AVON  îmi va aduce tot timpul aminte de adolescență și de perioada când furam produse de machiaj din trusa mamei 😆 .
Eram super curioasă de noile apariții pentru că sincer a trecut ceva timp de când nu am mai testat ceva de la ei. Am fost chiar fascinată de noile colecții, nu mi-am permis să testez din ce am văzut expus dar arătau foarte bine, era o explozie de culoare și texturi.AVON.mark AVON AVON.true.colourColecția AVON True complimentează frumusețea naturală a femeilor și se bazează pe formule hrănitoare și rezistente, iar mark. este o colecție dedicată pasiunii pentru frumusețe, care le inspiră pe femei să experimenteze și să se exprime creativ prin intermediul machiajului. În noua colecție mark. puteți descoperi peste 200 de produse de machiaj, o paletă bogată de nuanțe intense și o mulțime de texturi noi, care au la bază tehnologia dezvoltată de o echipă de peste 50 de oameni de stiintă și experți în beauty.
„Prin aceste lansări reiterăm promisiunea fată de frumusețe, alături de AVON True, și ne angajăm să oferim în continuare inspirație pentru pasiunile milioanelor de femei care ne aleg produsele în fiecare zi. Vom face asta impreună cu mark., un brand care inseamnă inovație, creativitate și explozie de culoare, dar și impreună cu INNA, care ni s-a alăturat în calitate de ambasadoare mark.”, a adăugat Stela Toderascu, Marketing Manager AVON România și Moldova.Inna.Federova N-am putut să ratez ocazia de a poza cu Inna după cum se vede 😀 . Nu pot să spun că mă omor după muzica ei dar îmi place ce face, îmi place ca om, este un fenomen și are un succes de apreciat. Iar acum este și imaginea mark.
Una peste alta, produsele din poze le am în teste și pe măsură ce îmi formez o părere și mă mobilizez, o să vă povestesc și cum mi se par calitativ.

Produsele celor două noi branduri AVON vor fi disponibile începând cu 2 martie pe SITE.

Vă tentează ceva nou AVON true color sau mark.? 😀 

Comments (5)

 1. Loredana

  Arata super pozele! 🙂

  Reply
  1. Federova (Post author)

   Multumesc Lore! Si mie imi place cum mi-au iesit. Abia scosesem oglinda din tipla si am bagat-o in sedinte :)).

   Reply
 2. Victoria West

  Ce bine arata produsele. 🙂 N-am mai folosit demult produse Avon, in ultimii 10 ani m-am orientat spre alte branduri si game de frumusete.
  Pupici,

  Reply
 3. Daniela

  Superbe pozele! Sa stii ca si eu am neglijat putin brandul acesta. Parca pana anul trecut ma invadau cataloagele si prietenele cu produse. Anul acesta nimic. Lasa ca vine 1 martie!

  Reply
 4. alinacoralia

  am avut un rimel true color, dar m-a dezamagit profund…

  Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *