Noua gamă Fresh & Glow ~ Sabon

M-am bucurat enorm să aflu că Sabon a lansat nouă gamă Fresh & Glow pentru că are produse perfecte pentru un ritual de beauty excelent, care include exfoliere și curățare delicată. Produsele sunt vegane, fara silicon, parabeni și uleiuri minerale, cu un parfum proaspat de roze, nonalergic, creat speciat pentru a nu irită pielea sensibila a fetei.

Formulele produselor sunt în proportie de peste 80% de origine naturala și contin trei ingrediente de baza:

  • Săruri din Marea Moartă care au cea mai bogată compoziție în minerale naturale, înglobând concentrații mari de magneziu, potasiu, cloruri de calciu și bromuri..
  • Trandafirul de Jericho ~ „Floarea reînvierii” are o capacitate unică de a supraviețui secetei extreme.. Un sistem complex de zaharuri conținute în inima plantei, cunoscute pentru capacitatea lor de a reține umiditatea și de a stimula metabolismul celular, dăruiesc țesutului o nouă viață.
  • Apa de roze folosită în parfumuri de lux și produse de îngrijire a pielii, obținută prin distilarea petalelor de trandafir..
    Protejează, curăță, împrospătează și calmează pielea.

Produsele se prezintă în ambalaje luxuriante, tipic celor de la Sabon și arată atât de bine că mi-a fost și milă să le încerc.

Pentru săpun am căutat chiar și o savonieră în câteva magazine, dar din păcate nu am găsit. Am zis că o să-l dezvirginez când o să găsesc o savonieră pe cinste. Crazy me, I know.

Și dacă tot am început cu săpunul luxos de față, care miroase superb chiar și prin folia aia de protecție, vă las mai multe detalii interesante de pe site.

Săpun de faţă solid ~ Fresh & Glow

“Săpunul solid este blând cu tenul şi produce o spumă bogată, mătăsoasă, care curăţă pielea fără a o usca, lăsând-o fină, moale şi reîmprospătată. Tenul devine imediat mai luminos şi mai suplu, în timp ce aspectul porilor este considerabil redus.
Formula sa unică este de origine vegană, 96,9% naturală, fără sulfaţi, parabeni, uleiuri minerale sau silicon, şi e infuzată cu ulei de argan hrănitor, ce protejează pielea împotriva pierderilor de apă şi a uscăciunii, cu minerale din Marea Moartă, cu proprietăţi hrănitoare şi relaxante, şi cu apă de roze cu proprietăţi calmante.”

Exfoliant de faţă 2 în 1 Mentă

Este singurul produs pe care l-am încercat și mi-a plăcut de la prima aplicare. Are o consistență cremoasă iar particulele abrazive exfoliază pielea blând și o lasă moale și curată. Are un miros mentolat și mi-a plăcut că s-a menținut ceva timp și pe piele.

“Prin exfoliere şi eliminarea delicată a impurităţilor şi a celulelor moarte cu ajutorul granulelor naturale de Jojoba, pielea rămâne impecabil de curată, stimulată şi purificată.
Noul exfoliant pentru faţă nu conţine parfum şi este disponibil în două versiuni aromatizate în mod natural, cu două efecte diferite asupra pielii – mentă energizantă şi lavandă relaxantă.
Exfoliantul cu mentă este îmbogăţit cu cristale naturale mentolate ce oferă pielii vitalitate, prospeţime, plus o senzaţie de răcorire imediată, în timp ce exfoliantul cu aromă de lavandă conţine ulei esenţial obţinut din planta celebră pentru efectul său calmant.”

Mini Exfoliant de faţă 2 în 1 Lavandă

“Curăţarea este cheia unui ten sănătos, cu aspect tânăr şi fresh. Acest exfoliant de faţă 2 în 1 curăţă şi are un efect uşor abraziv, lăsând pielea curată, moale, suplă şi echilibrată.
Formula cremoasă şi emolientă este vegană, de origine 90% naturală, fără sulfaţi, parabeni, uleiuri minerale şi silicon, şi este îmbogăţită cu minerale din Marea Moartă şi extract de trandafir de Jericho, ingrediente ce acţionează în armonie pentru a proteja, purifica şi hidrata pielea, păstrându-i echilibrul natural.
Prin exfoliere şi eliminarea delicată a impurităţilor şi a celulelor moarte cu ajutorul granulelor naturale de Jojoba, pielea rămâne curată, stimulată şi purificată.

Mască cu nămol Dead Sea

“Masca pe bază de nămol natural curăţă profund şi purifică pielea, fără a o irita sau a o usca excesiv.
Nămolul din Marea Moartă este un ingredient natural cu beneficii terapeutice unice, datorită conţinutului bogat în săruri şi graţie celor 21 de minerale din formula sa, precum sodiu, potasiu, magneziu şi calciu. Toate aceste componente au proprietăţi de purificare profundă şi puterea de a absorbi şi elimina impurităţile şi sebumul în exces, pentru a dezvălui un ten proaspăt, curat şi uniform.”

Am mai încercat în trecut o mască cu nămol de la Marea Moartă și mi-a plăcut. Pe asta nu știu dacă o încerc prea curând pentru că am prea multe desfăcute momentan.

Odată cu gama Fresh & Glow, Sabon a scos și o perie nouă pentru curățarea tenului, ultra moale, de înaltă calitate. Nu știu din ce păr este făcută, dar  un par atât de moale și plăcut eu n-am mai atins până acum.

Cam astea sunt noutățile de la Sabon, un brand tare drag mie. Dacă sunteți în căutare de produse luxuriante și fine din toate punctele de vedere, intrați pe site sau vizitați magazinul fizic care pare un colț de relaxare scăldat în miresme și plin de borcanele și cutiuțe sofisticate și frumos împachetate.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *