QUEEN BEE – cea mai avansată formulă anti-rid de la APIVITA

Deși nu cred în produse minune care șterg ridurile după câteva utilizări, subiectul ăsta mă privește și sunt interesată de produsele concepute special pentru prevenirea ridurilor. Sunt de părere că de la o vârstă trebuie să punem accent pe o îngrijire mai riguroasă și de cele mai multe ori ingredientele din produse fac diferența.
Am primit de curând o cremă de noapte Apivita din noua gamă Queen Bee și recunosc că m-am lăsat furată de ambalaj în secunda doi. Apoi am studiat puțin beneficiile și ingredientele și mi-a plăcut și mai mult. O să revin cu detalii despre ea după ce o folosesc o perioadă. Chiar sunt curioasă de cum se va comporta pe tenul meu.apivita.queen.bee apivita.romania.skin queen.beeAPIVITA inovează printr-o abordare holistică a imbătranirii pielii, creând gama QUEEN BEE ce are la bază ingrediente naturale combinate cu tehnologie de vârf, ce diminuează ridurile profunde, oferind acțiune de lifting și restaurând fermitatea tenului.
Miraculosul efect al lăptisorului de matcă grecesc încapsulat în stare proaspătă în lipozomi se combină perfect cu 12% ingrediente active, fără precedent, pentru a orchestra un sistem unic și eficient de reîntinerire al pielii.

Formula unică acționează pe 6 direcții de eficacitate dovedită prin studii clinice:

  • 88% Lifting
  • 90% Riduri netezite
  • 92% Fermitate
  • 98% Luminozitate
  • 80% Uniformizare
  • 100% Hidratare

Gama QUEEN BEE cuprinde:

  • Ser Holistic Anti-îmbătrânire: cu 95% ingrediente naturale, oferă instant fermitate și este pasul esențial în îngrijire.
  • Cremă Holistică Anti-îmbătrânire pentru zi SPF 20/PA+++: cu 80% ingrediente naturale, îmbunătățește aspectul tuturor semnelor îmbătrânirii și protejează eficient împotriva foto-îmbătrânirii și a radiațiilor UVA/UVB.
  • Cremă Holistică Anti-îmbătrânire pentru zi cu textură lejeră: cu 95% ingrediente naturale, este potrivită pentru pielea normală și mixtă, hidratează, reface conturul feței și conferă luminozitate
  • Cremă Holistică Anti-îmbătrânire pentru zi cu textură bogată: cu 94% ingrediente naturale, destinată pielii uscate, hrănește pielea, reface conturul feței și netezește ridurile profunde.
  • Cremă Holistică Anti-îmbătrânire pentru noapte: cu 96% ingrediente naturale, repară pielea pe timpul nopții, redându-i un aspect tânăr și regenerat.
  • Cremă Holistică Anti-îmbătrânire pentru ochi: cu 96% ingrediente naturale, reduce semnele oboselii și a îmbătrânirii și oferă zonei ochilor un aspect odihnit și luminos.Queen-Bee-gama

Gama QUEEN BEE este potrivită tuturor tipurilor de ten și NU conține SILICON, PARABENI, PROPILEN GLICOL, ULEIURI MINERALE, ETANOLAMINĂ, FTALAȚI, PCM, NM.

Gama QUEEN BEE este disponibilă în magazinul propriu APIVITA din Băneasa Shopping City și în farmaciile Sensiblu.

Eu abia stept să testez noua mea cremă Apivita, încă n-am început-o.
Voi știți gama? Ați încercat ceva QUEEN BEE?

Comments (3)

  1. Loredana

    Chiar arata ca un produs super scump! 😀

    Reply
  2. andreea

    Imi plac mult produsele apivita-tocmai am terminat un sampon pentru par vopsit si serumul hidratant si acum imi tot zic sa nu uit sa pun la baie cateva produse travel site, cu care m-am rasfatat in ultima calatorie-gel de dus, crema de maini, sampon, balsam.

    Sper sa iti priasca crema 🙂

    Reply
  3. Enache Alexandra

    Ambalajul arata in mare fel. Sper ca si rezultatele vor fi pe masura. Asteptam impresiile tale

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *