Compact Powder Like a Doll 002 & Stick Concealer 100, 003 ~ PUPA Milano

Unul dintre cele mai îndrăgite produse de make-up care mi se termină în curând, merită lăudat și după cum se vede în titlu, este vorba despre Compact Powder Like a Doll de la Pupa Milano. Dețin varianta/nuanța 002 Sublime Nude și mi se potrivește perfect. E o pudră care nu se vede pe ten în sensul că nu schimbă nuanța fondului de ten, nu simt că îmi încarcă pielea, nu se vede făinoasă și ador faptul că matifiază. Folosesc pudra de față de foarte mulți ani și nu mă simt bine dacă nu-mi fixez machiajul cu pudră la final. Singura perioadă în care o mai evit cât de cât e vara când îmi simt pielea prea uscată și totuși transpir des, și câteodată o scurtă perioadă din iarnă, când uit de mine și mă trezesc că mi se descuamează tenul.

O combinație inovatoare de pulberi sferice și pigmenți minerali conferă tenului un aspect extraordinar, neted și uniform: imperfecțiunile sunt diminuate fără efect de mască. Pielea feței se transformă imediat, devenind mată și radiantă în mod natural. O pudră cu textură mătăsoasă și ușoară ca un fulg care intră în piele conferind un efect de „piele nudă”.
Protecția solară SPF 15 protejează pielea de razele nocive ale soarelui și previne îmbătrânirea acesteia. Rezultatul? Piele perfectă, radiantă și mată timp îndelungat.

Triplă utilizare:
– CA ATARE: un strat pe pielea feței perfect curățată și hidratată pentru un rezultat de piele nudă perfectă, mată și radioasă.
– DEASUPRA MACHIAJULUI: un strat deasupra machiajului pentru a prelungi durata acestuia pe parcursul zilei.
– CA RETUȘ: ideal pentru retușuri rapide pe parcursul zilei în zonele care tind să devină lucioase: frunte, nas, bărbie.pupa-milano-romania compact-powder-pupa powder-pupa compact-powder pupa-federova Ambalaj super – feminin dotat cu oglindă și aplicator extrem de moale, ideal pentru a fi ținut la îndemână pentru retușuri rapide de-a lungul zilei.
Pudră compactă disponibilă în 6 nuanțe care se adaptează oricărui tip de piele: 001 PORCELAIN, 002 SUBLIME NUDE, 003 NATURAL BEIGE, 004 WARM BEIGE, 005 GOLDEN HONEY, 006 ROSY BEIGE, 007 TENDER ROSE, 008 SWEET VANILLA, 009 GOLDEN SAND.pupa-powder

Acoperire flexibilă ușoară spre medie. SPF 15
Cu risc scăzut de reacții alergice. Testat dermatologic.
Non Comedogenic. Fără Parabeni. Fără parfum. OIL FREE.

Cover Stick Concealer

Am primit două nuanțe: 100 și 003 și deși sunt pentru acoperirea imperfecțiunilor, 003 l-am folosit pe obraji și pe tâmple, pentru sculptare. Nu prea mă pricel dar e prea închis la culoare și era păcat să nu încerc. Nuanța 100 mi se potrivește foarte bine și cel mai des l-am aplicat în zona cearcănelor. Îmi place că sunt cremoase și se întind ușor dar la ochi de exemplu, mi se strânge în pliuri după câteva ore. Dacă nu corectez cu puțină pudră arăt cu 5 ani mai mult.pupa-concelear swatch-pupa-stick-concelearAcoperă și corectează imperfecțiunile și semnele de oboseală dintr-o singură mișcare pentru un rezultat luminos și natural. Textură confortabilă, ultra alunecoasă și ușor de estompat. Noul ambalaj cu mină retractabilă în mod ușor și practic ca un creion.
Disponibil în 5 nuanțe. stick-corector-pupa

Cu risc scăzut de reacții alergice. Testat dermatologic.

Weekendul ăsta am ratat reducerile Pupa dar weekendul viitor presimt un nou val de reduceri, sper să nu ratez o nouă pudră Like a Doll. 😆 
Ați încercat vreun produs dintre cele menționate?

Comments (4)

 1. Deea D.

  Ce pigmentate sunt stick-urile. Trebuie sa incerc si eu unul!

  Reply
  1. Federova (Post author)

   Chiar sunt, chiar nu m-am gandit sa precizez. Poti sa le incerci in orice magazin fizic Pupa 🙂

   Reply
 2. Lory's Blog

  Sunt dragalase produsele lor! 🙂

  Reply
  1. Federova (Post author)

   :*

   Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *