Almond Milk & Honey ~ Unt de corp și cremă de duș |The Body Shop

Pentru îngrijirea corpului am strâns o armată de produse și îmi plac toate așa de mult că nu știu ce să folosesc mai întâi. Daar de multe ori pic seara atât de obosită în pat, că nu mai am energie să mă ridic nici pentru o gură de apă dar apoi pentru un masaj aromat?! Una peste alta,am reușit să termin crema de duș “Caring Shower cream” și folosesc din când în când untul de corp “Almond Milk & Honey Soothing and Restoring Body Butter“, ambele de la The Body Shop.
În ultima perioadă am observat că au ieșit multe produse pe bază de lapte sau lapte de migdale și miere, combinație care mie îmi place. Nu am o problemă cu aroma de sâmburi de migdale, chiar îmi place.the.body.shopCaring Shower cream este un gel de duș delicat, fără săpun, special formulat pentru a conserva bariera naturală de protecție a pielii și PH-ul acesteia. Această formulă delicată nu privează pielea de hidratare. Îmbogățită cu lapte de migdale crescute organic din Spania și miere obținută prin programul Community Trade din Etiopia, este special formulată pentru pielea sensibilă și uscată. Are o consistență cremoasă ce face foarte puțină spumă. Unoeri chiar aveam impresia că mă spăl cu o cremă. Curăță dar nu prea face spumă și lasă pielea fină la atingere.

♦ Îmbogățit cu miere și ulei din migdale organice obținute prin programul Community Trade.
♦ Parfum hipoalergenic
♦ Testat dermatologic
♦ 100% vegetarian
♦ 100% cruelty-free
♦ Nu conține coloranți, uleiuri minerale, petrolatum

L-am folosit ca pe un produs de baie normal, turnând în palme și masând pielea cu mănușa abrazivă. S-a terminat destul de repede pentru că aveam tendința să torn cât mai mult. Bidonașul de plastic are 250 ml și este în jur de 35 lei.ingredients almond.milk.honeyDin aceeași gamă, după cum spuneam la început, am folosit și încă folosesc din când untul de corp “Almond Milk & Honey Soothing and Restoring Body Butter”. A fost special formulat pentru a calma, reface și proteja pielea uscată, sensibilă. Oferind 48H de hidratare intensă, ajută la calmarea pielii uscate ce ‘tine’ și provoacă mâncărime. Este îmbogățit cu lapte de migdale crescute organic în Spania și miere obținută prin programul Community Trade din Etiopia.

♦ Hidratează intens pentru 48H
♦ Potrivit pentru pielea sensibilă, uscată
♦ Cu lapte din migdale organice
♦ Îmbogățit cu miere și ulei din migdale organice obținute prin programul Community Trade
♦ Parfum hipoalergenic
♦ Testat dermatologic
♦ 100% vegetarian
♦ 100% cruelty-free

Eu am veșnic o problemă cu zona gambelor, acolo am mereu pielea super uscată și dacă nu folosesc ceva hidratant se vede inestetic, apar cojite. Așa că, se întâmplă poate să nu am energie să îmi cremuiesc tot corpul dar măcar acolo trebuie să fac ceva. Îmi place untul ăsta de corp, este foarte hidtratant și chiar dacă intră în piele și nu se mai simte până dimineață, pielea se păstrează fină și catifelată, fără să se vadă acele cojite. Plus că are un miros discret și plăcut, la fel ca și crema de duș, de sâmburi de migdale. Dozajul nu pare foarte igienic, de fiecare dată trebuie să-mi bag degetele în cutie dar atâta timp cât o folosesc doar pe corp, nu consider asta o problemă. Oricum obișnuiesc să o folosesc după duș și sunt curată pe mâini 😆 . Detalii..
Îmi plac foarte mult ambalajele albe și curate cu motive apicole, îmi cam fac poftă de fagure și miere. Noroc că avem stoc de miere, că altfel…

Voi ați încercat ceva ce v-a plăcut de la The Body Shop, recent? 😀 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *