Cadouri. Amintiri. Lucruri mărunte

Intru în panică când îmi aduc aminte că urmează ziua cuiva și trebuie să cumpăr cadou. Pe moment mă părăseste orice urmă de inspirație și stau cu teamă că poate iau ceva ce îmi place mie… și doar mie. Se mai întamplă. De ce nu? Eu am primit odată un suport magnetic pentru agrafe. M-am bucurat de el, aparent dar știam că nu am agrafe la servici și nu o să-mi folosească la nimic. Noroc că mi-a dat al meu om, idee: “îți pui agrafele de păr și gata, ai rezolvat” 😆 .
E vizibil că îmi plac hainele dar lumea nu prea se încurcă să îmi cumpere. Motivul pe care l-am auzit: “ai destule” sau “ai prea multe” sau “nu cred că aveai nevoie”. Mda. Așa pățeam și când eram mică și trebuia să mă bucur doar de strictul necesar care era suficient după părerea mamei. Numai eu știu cât am păstrat o revistă găsită în cutia poștală, cu modele de sandale a la Andrée, la care tot visam 😆 . Nu voia mami să mi le ia sub nici o formă, că sunt prea portocalii, că au talpa prea groasă și îmi stric coloana și tot așa. Nema sandale.
Îmi plăcea și mie să mă moțez. Cât am fost mai copil am avut noroc cu rudele din America care aveau grijă să trimită când și când pachet cu lucruri pe care nici în reviste nu le vedeam. Toată lumea îmi admira sarafanul de blugi și espadrilele din catifea neagră cu pietre colorate pe ele. O nebunie pe vremea aia.
Acum mă bucur și la parfumuri (mai ales) și la bijuterii dar și la haine și genți. Pentru că niciodată nu sunt suficiente și încă mă gândesc la un model Anuschka de pe iLUX.iLUX.bagsTot acolo am văzut cele mai drăgute casete de bijuterii. O femeie pasionată de modă, nu va avea niciodată suficient spațiu de depozitare așa că…orice cutiuță de-asta bulinoasă, sau nu, e perfectă pentru tonele de accesori.cutie_bijuterii_gioconda_bordoRecent am primit un bambus care s-a și ofilit săracul și am tot căutat prin casă o vază transparentă. Singura pe care o aveam era plină cu scoici. Nah, cine s-ar fi gândit că vazele nu sunt suficiente. Am văzut pe site și vaze și suporturi faine dar modelul din poza de mai jos m-a cucerit imediat, finuț și elegant ce poate fi folosit ca vază dar și ca un suport de chestii. Cred că i-aș pune și câteva brătări :D. Bună idee de cadou, este?vaza_mana_oggeti_rosie

cos_-picnic_-4-persoane-_champs-de-marsO altă sugestie de cadou super făină ~ coșurile de picnic care sunt atât de simpatice, romantice și chiar utile pentru omenirea ce mai iese la iarbă verde dar nu la grătar de mici. Nu confundați 🙂 .
Pe site-ul iLUX găsiti și alte sugestii de cadouri pentru femei și nu numai. Eu aș avea multe idei dar când vreau să cumpăr, mă macină o serie de întrebări:
– Cărti. Dar ce titlu, ce mai citește?
– Parfum. Dar ce aromă, oare ce-i mai place?
– Haine. Ce mărime, ce model? …și tot așa.

Voi ce idei de cadouri aveți?

Comments (2)

  1. Lamiita Petre

    Sunt superbe gentile dar ce ne facem cu preturile care sunt foarte piperate. Cati isi permit( dintre noi, muritorii de rand)

    Reply
  2. Lory's Blog

    Au lucruri superbe !!!

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *