Balsamurile multifuncționale Dr.Pawpaw

Știați ?

Pawpaw (Asimina), cunoscut și ca banană de preerie sau banană Ozark, este un gen de opt sau nouă specii de arbori mici cu frunze mari și fructe, native pentru America de Nord. Genul include cele mai mari fructe comestibile orginare din America de Nord. Sunt arbori mici ca înălțime, care cresc pe soluri fertile de adâncime mare.

Pawpaw sunt tufe sau arbori mici, cu o înălțime de la 2 m până la 12 m. Frunzele sunt alternate, simplu ovate, întregi, cu o lungime de 20–35 cm și late de 10–15 cm. Arborele nordic de pawpaw comun, rezistent la frig are frunze căzătoare, în timp ce speciile sudice sunt deseori sempervirescente.

Fructele sunt mari și comestibile, cu o lungime de 5–16 cm și o lățime de 3–7 cm, cântărind între 20 și 500 g, având numeroase semințe; sunt verzi când sunt necoapte, maturate având o culoare galbenă sau maro. Au o aromă oarecum similară cu cele ale bananei și mangoului, variind significant după varietate, și au mai multe proteine decât majoritatea fructelor. (sursa: wikipedia)

La începutul lunii iunie am primit un set de Balsamuri multifuncționale Dr.Pawpaw. Recunosc le-am tot văzut în online și eram chiar curioasă de ele, plus sunt mereu atrasă de produsele multifuncționale. Încercasem în trecut doar varianta originală, dar pe astea colorate nu.

Balsamurile sunt vegane iar unele dintre ele au și nuanță ceea ce înseamnă folosite corespunzător pot oferi o nuanță suavă buzelor sau pielii, pe lângă hidratare intensă. Pentru recent ne-am întors de la mare, am zis e momentul potrivit încep le folosesc și bine am făcut mi-am luat unul cu mine. Am avut pielea foarte uscată parțial iar calcaiele varză. Cel mai mult am folosit nuanța Peach și Rich Mocha, pe călcâie, pe gambe, la coate și pe buze. Lasă pielea foarte hidratată și îmi place întradevăr oferă o ușoară nuanță pieli.

Balsamul multifuncțional Dr.Pawpaw are mai multe întrebuințări:

1. Balsam de buze;
2. Netezește sprâncenele;
3. Calmează și hidratează pielea;
4. Primer (bază de machiaj) pentru ochi și pentru machiaj;
5. Calmează erupțiile cutanate;
6. Ajută în tratarea înțepăturilor de insecte;
7. Spune adio calcaielor crăpate.

Ingrediente: Petrolatum, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Oleo Europaea (olive) Fruit Oil, Carica Papaya Fruit Extract (Fermented Paw Paw), Potassium Sorbate.

Fructul Pawpaw are efect revitalizant pentru piele și păr cu rezultate îndelungate.

Uleiul de măsline hidratează intens pielea uscată.

Aloe vera calmează pielea sensibilă și ajută la repararea părului.

Uleiul de shea catifeleaza pielea aspră.

Uleiul de cocos hidratează și aduce strălucire părului.

Balsamurile au venit la set și fiecare tub din plastic are 25 ml, dar pe siteul Biocart.eu se găsesc variante și de 10 ml.

Tips and tricks:

  • Dr.Paw Paw – Balsam oferă hidratare buzelor și o nuanță delicată.
  • Oferă o strălucire naturală obrajilor, pleoapelor și e util pentru nuanțarea machiajului în general.
  • Pentru a-l utiliza, încordează mușchii feței că atunci când zâmbești și folosește cantitatea de care ai nevoie pe pomeți.
  • Aplică pe pleoape sau zona buzelor pentru a-ți oferi un aspect plăcut, strălucitor și confortabil.

Dacă aveți aceeași curiozitate ca și mine, cei de la Biocart oferă cadou un set identic de Balsamuri Dr.Pawpaw, eu fiind gazda acestui concurs pe pagina mea de INSTAGRAM. aștept înscrierile acolo, până pe 7 iulie 2020.

Setul conține:

  • Balsam multifuncțional, nuanța Red, 25ml, Dr. PawPaw
  • Balsam multifuncțional, nuanța Hot Pink, 25ml, Dr. PawPaw
  • Balsam multifuncțional, nuanța Peach, 25ml, Dr. PawPaw
  • Balsam multifuncțional, nuanța Rich Mocha, 25ml, Dr. PawPaw
  • Balsam multifuncțional, 25ml, Dr. PawPaw

Ați încercat până acum vreun balsam multifuncțional Dr.Pawpaw?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *