Rochia cu buline în 2 lookuri diferite

Când și când mi se face un dor nebun de buline și chiar dacă am câteva lucruri “îmbulinate”, nu mă pot abține și caut să comand ceva, orice. De data asta am găsit o rochiță pe care o ador și abia așteptam o ocazie specială ca să o port. Dar până la ocazia aia am purtat-o la poze cu 2 lookuri diferite. Un look modern, dacă pot să-i zic așa și unul ceva mai vintage. Nu știu cât mi-a reușit, dar mie îmi place mult ce mi-a ieșit. Al meu bărbat mă tot întreba dacă sigur vreau să pozez așa și doar la insistențele lui mi-am dat basmaua jos 🙂 . Unii bărbați fug de lookurile astea pe care noi femeile le vedem atât de elegante și delicate și speciale 😀 . Nu mă mir deloc. Am cunoștințe care se uită ciudat doar dacă port o bluză cu buline, nici nu vreau să mă gândesc ce ar zice dacă m-ar vedea în rochia asta.
Mie bulinele chiar îmi inspiră un aer mai retro chic, puțin jucăuș chiar și le ador. Mi-ar fi plăcut să am o basma neagră cu franjuri, dar am fost prea departe de garderoba mamei ca să-mi îndeplinesc fantezia asta. Și mi-ar plăcea mult s-o port și cu o pălărie, dar trebuie doar s-o găsesc.
Rochia este ușor elastică, se mulează pe corp și nu mi se pare transparentă. Nu e chiar subțire materialul, merge toamna și primăvara. Are fermoar în spate sus iar cureaua roșie din lac a venit la pachet cu ea. Am comandat rochia de pe FashionMia, un site de pe care am comandat pentru prima dată. Chiar sunt mulțumită de calitatea rochiei și mi se potrivește perfect și mărimea (am ales M). La categoria dresses for women au modele de rochițe absolut superbe. Chiar vreau să-mi mai comand ceva și sper să arate la fel de bine ca asta.

Deliciul de geantă am luat-o de pe lightinthebox și sunt super mulțumită de calitatea ei. Recunosc ca o așteptam ceva mai mare, dar e drăgălașă și așa mică cum e.

Rochie: FashionMia, HERE

Geantă: lightinthebox, HERE

 Pe curând!

Comments (4)

 1. Simplement Lui

  Superb outfit! So stylish and elegant!!!

  https://4highheelsfans.wordpress.com/2017/12/21/retro-heels/

  Reply
 2. Insecticide online

  Absolut superb outfitul si te prinde perfect! Inclusiv esarfa aceea!

  Reply
 3. cantare electronice

  rochita este pur si simplu superba.

  Reply
 4. violeta balaban

  Imi place outfitul tau imbulinat, super tinta ai ales .

  Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *